TravelingRejsetips

Kamennoostrovsky udsigten - seværdigheder og gader i St. Petersburg

Engang gaden hed Kamennoostrovsky dyrt. Mens på Stone Island kan nås med Grand Avenue gennem Tuchkov Bridge. Prospect status Kamennoostrovsky måde at komme i 1802. Bygning af bro, der forbinder Kamennoostrovsky avenue til centret, førte til den hurtige udvikling af området. Prospect bliver den travleste gade i byen.

I 1903, med opførelsen af den Troitsky Bridge, området begyndte at have en god transport tilgængelighed. På dette tidspunkt bygget et smukt hjem designet af den kendte arkitekt, der er parker, broer, fortove, lagde vand og kloak. Gradvist, er området ved at blive en prestigefyldt og appellerer til indflydelsesrige og rige mennesker på det tidspunkt.

Bygninger på alléen er dekoreret med talrige hjørne tårne toppet med spir og kupler. Dekorative elementer i form af balkon gitre, porte og hegn understrege originaliteten af en af de smukkeste gader i byen. På opførelse af unikke boliger arbejdede berømte arkitekter Benoit Lancer, Lindvall, Shuko.

Kamennoostrovsky udsigten flertrins dannet. Ved første motorvej blev bygget fra de enkelte segmenter. Gade i St. Petersborg, hvoriblandt var Kamennoostrovsky vej, blev først vist på kortet i 1738. Den afspejlede også det første navn af alléen - Stor Shotgun gade. I perioden fra 1771 til 1799 en del af det fremtidige avenue blev kaldt vejen til Stone Island. Fra 1822 på et St.Petersburg kort blev præsenteret gadenavn - Kamennoostrovsky udsigten, som ikke vedrører hele gaden, og kun en del af Stone Island. Siden 1867 Avenue blev omdøbt hele ruten. Steder, der var placeret langs alléen, tilhørte de handlende, borgere og pensionerede officerer. I St. Petersborg presse Kamennoostrovsky udsigten kaldet "Eliseyev feltet Petersborg." Han selv blev kendt som en lille del af Paris. I slutningen af det XIX århundrede avenue gradvist opbygge de stenbygninger. I 1870 blev den sporvogn bygget.

Kamennoostrovsky udsigten er opbygget af arbejdspladser i en række forskellige arkitektoniske stilarter: klassicismen, art nouveau, nyklassicisme. Siden 1918, en stor del af alléen til floden Lille Nevka kaldet Red Dawn Street.

Efter døden af SM Kirov, der boede på gaden. Red Dawn i huset nummer 26, i 1934 blev den Kirov Avenue. rekonstruktion Storstilet blev gennemført i 1935 - nedrevet forældede bygninger, offentlige haver skabt på havnefronten. I oktober 1991 alléen genvandt igen sit historiske navn.

Kamennoostrovsky pr., Og i dag er en af de smukkeste by- motorveje. Denne avenue udmærker sig ved sin smukke og majestætiske udsigt. Her er Vyazemskij Lopukhinsky og haver, samt Fødselskirken til en stor park, med adgang til den store Nevka.

Historien om den berømte linje meget tæt forbundet med de berømte historier fra forskellige kulturelle epoker. Levede her S.M.Kirov, Witte, skuespiller A.I.Raykin, den verdensberømte ballerina Kshesinskaya. Den mest bemærkelsesværdige bygning på Avenue er et hus med tårne. Tidligt i dette hus er der en biograf, senere Leningrad tv-studie og teater "oplevelse." Siden 1996 er dette hus beliggende russiske repertoire teater opkaldt efter Andrei Mironov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.