ComputereData Recovery

Hvordan at slå lyden på din computer - det er ikke så svært

Ganske ofte, i færd med at den personlige computer en ubehagelig situation i forbindelse med fraværet af lyd. Og så opstår spørgsmålet: hvordan du slår lyden på din computer? Opløsninger af dette problem kan være to. Den første - er at forsøge at finde ud af på egen hånd. Den hyppigere brud er mindre, og det er muligt at eliminere internt uden outsourcing af højt kvalificerede specialister. Den anden mulighed - er at hjælpe servicecenteret. Dette er en vanskelig beslutning, og det bør kun anvendes, når deres egen ikke kan gøre.

For at løse problemet om, hvordan man slå lyden til din computer, skal du starte med en test afbryder. hovedtelefonstik eller højttalere bør være strengt forbundet til den grønne terminal lydkort. Hvis de bruges til lydudgang og højttalere eller en subwoofer, er det nødvendigt at tjekke tilgængeligheden af fødevarer. Dette skulle signalere LED på frontpanelet. Hvis lysdioden ikke lyser, den kontrollerer forbindelsen til AC spænding netværk. Du bør også kontrollere toggle aktivere højttaleren. Nogle gange er det på forsiden, på de andre systemer, det er skjult på bagsiden. Hvis skift og spændingsforsyning er ingen problemer, er det næste trin kontrolleres volumenkontrol. Det anbefales at installere det i en slags midterposition. Dette vil fjerne muligheden for, at lydstyrken er indstillet til minimum, og en betydelig forenkling af proceduren for, hvordan at slå lyden på din computer.

Det næste skridt er at verificere nøjagtigheden og korrektheden af installationen af driverne til lydkortet. For at gøre dette, gå til genvejsmenuen genvej "Denne computer" og vælg "Egenskaber". Vælg derefter punktet "Enhedshåndtering". Så i afsnittet "lydenheder", kontrollere rigtigheden af installationen af driverne. Hvis alt er korrekt, så det næste er der ingen ikoner. I tilfælde af tilstedeværelsen ikoner (udråbstegn, for eksempel) er det nødvendigt at nulstille driveren igen. Dette er en af de måder at løse problemet med, hvordan du slår lyden på din computer.

Dernæst skal du køre driveren lydkort. Dette kan gøres på proceslinjen, dobbeltklikke på venstre museknap på det tilsvarende ikon. Den anden mulighed - gennem "Start" knappen, "Control Panel" og vælg det relevante ikon i det. Efter start af behovet for at gå på prøve vinduet og test suppleant trykke på venstre museknap drift af venstre og højre højttaler. Med denne test gør det muligt for lydkortet at kontrollere problemet signal til højttalersystemet og dets drift.

Hvis manipulationer ikke bringe et positivt resultat, giver det mening at kontakte servicecenteret. Problemet er meget dybere og løse det på egen hånd er næsten umuligt. Hvis du går til en specialist, han er sikker på at finde årsagen til fejlfunktion akustik og vende tilbage til livet din computer system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.