ComputereData Recovery

Sådan gendannes systemet i tilfælde af fiasko

Ganske ofte, at situationen ved pc-brugere står blive sammenbruddet af operativsystemet. Denne artikel vil forsøge at finde ud af, hvorfor systemet ophører med at fungere normalt, og du vil lære at gendanne operativsystemet, flere mest populære og enkel måde.

Med hensyn til de årsager, der fører til kollaps af systemet, kan en af deres opregning tage flere sider. Den mest almindelige af denne brede vifte af software fejl er forårsaget af påvirkning af computervirus eller andre skadelige programmer; forkerte handlinger bruger, når du arbejder med operativsystemet, især med systemet registreringsdatabasen; fil systemfejl; hardware fejl og svigt i pc-komponenter, forårsaget af for eksempel springer i forsyningsspændingen; fejl i ansøgningen og føreren; ufuldkommenhed af operativsystemet, etc.

Svar på spørgsmålet om, hvordan man kan gendanne systemet, faktisk meget. Måske den mest korrekte løsning er at geninstallere dit system til en tidligere gemt værdifuld information til andre medier. For at gøre dette:

- hvis systemet ikke starter på alle - at fjerne harddisken fra systemet enhed PC og tilslut den til en velfungerende arbejdsplads og kopiere oplysninger om dine valgte medie.

- hvis systemet fungerer korrekt, men stadig kører, der anvendes til at udføre operationen af kopiering af data med din pc. Dataene overføres fra systemet partition til andre logiske partitioner harddisk eller en aftagelig medium.

Efter alle de værdifulde oplysninger gemt på et sikkert sted, bør det være at formatere systemet partition og installere operativsystemet. Efter dette, er du nødt til at re-implementere installation af drivere til enhederne, samt at udføre installation af alle de nødvendige programmer.

Den ovenfor beskrevne måde at finde en løsning på, hvordan man kan gendanne systemet, er ikke det mest fordelagtigt for mange brugere på grund af deres mangel på de seneste erfaringer og viden til at udføre ovenstående. Den næste almindelige måde at gendanne systemet, er at genoprette operativsystemet fra en tidligere gemt sikkerhedskopi. Dette gøres ved hjælp af en specialiseret software, der gør det muligt at skabe et system billede på flytbare medier, og i fremtiden at udføre genoprettelse af den oprindelige tilstand af operativsystemet og programmer.

Den tredje metode, som også er svaret på spørgsmålet om, hvordan at gendanne systemet, er baseret på brugen af forskellige værktøjer til at rense din computer mod støv, registreringsdatabasen reparation , osv Denne metode er måske den eneste løsning for brugere, der spørger, hvordan du gendanner dit system uden at geninstallere. Det skal bemærkes, at tredjepartsprogrammer til at inddrive ofte give et godt resultat, og hvis der ikke er tid til at geninstallere operativsystemet de bruger er den eneste måde. Således systemgenoprettelse uden geninstallation foregår i flere trin:

  1. Fuld scanning pc for virus og deres fjernelse ved hjælp af en pålidelig anti-virus program.
  2. Restaurering og rengøring registreringsdatabasen ved hjælp af specialiseret software.
  3. Rengøring af cache, slette midlertidige filer. Du bør også fjerne programmer, der er dårligt fungerende, rengøre opstart af unødvendige eller ukendte programmer mv

Præsenteret trin kan udføres ved hjælp af software, som massivt præsenteret på internettet. Det skal bemærkes, at de ovennævnte programmer ofte distribueres gratis, selv om deres indbetalte kolleger fungere mere effektivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.