ComputereSikkerhed

Værktøj til pc rengøring eller almindelig rengøring Time

Vi er alle konfronteret med behovet for at adskille papir og andre unødvendige ting på dit skrivebord. Nogen ofte, nogen mindre, men gøre det alle fald. Din e-mail assistent - computer - såvel som traditionelle job til tider kræver almindelig rengøring. Men hvis den traditionelle bord, alt er klar, hvordan man kan afgøre, at det er tid til at rense din computer?

Også her, alt er enkel: hvis ansøgningerne er for langsom, og web-side og gør nægter at starte, så selvfølgelig er det en god tid til at rense systemet.

I øjeblikket er der særlige midler til dette formål, nemlig hjælpeprogrammet. Ordet er på alles læber, men mange ikke forstår dets betydning og føle noget ubehag, når der beskæftiger sig med edb-proffer.

Først, lad os slippe af med denne grimme følelse, og vi skal forstå, at dette værktøj.

Utility - det er nogle programmer hjælpere, der er designet til at optimere pc'ens ydeevne og løse problemer, der ikke kan håndtere den operationelle system. De fleste af dem er designet til at tjene filsystemer og diske. Oprindeligt udtrykket "værktøj" betød små programmer, men i øjeblikket er det fulde program, ikke er ringere end i vægt og kraftfuld kontorpakke.

Der er både gratis og betalte hjælpeprogrammer til computer rengøring, grafikkortet, det hjælpeprogram, der beskytter dit system mod keyloggers, parasitære softwareprogrammer, adware og mange andre. Men når vi besluttede at lave en generel rengøring af systemet, så uddybede de hjælpeprogrammer til at rense computeren.

Den mest effektive anerkendte værktøj til rengøring af computer CCleaner. Dette program er designet til at arbejde med registreringsdatabasen: jo mere han vokser, kører langsommere din computer. CCleaner fjerner midlertidige filer, renser coockies browser. Dette værktøj er helt gratis og nemt at bruge.

Ikke mindre nyttigt værktøj til rengøring af edb Glary Utilities, hvis output i 2005 gjort en reel fornemmelse. Det gør det muligt at rydde browserens historik, til at korrigere defekte etiketter, slette midlertidige filer , og selv stoppe driften af malware.

Den eneste ulempe ved det er, at fordi det anerkender kun browsere Internet Explorer.

En anden ret almindelig værktøj til rengøring af din computer AppCleaner. ansøgning arbejde noget der ligner CCleaner. Kontrol og registreringsdatabasen rengøring, de Windows-værktøjer, applikationer og browsere. Rengøringen tager et minimum af tid og kræfter, men en væsentlig ulempe ved programmet er manglen på automatisk sikkerhedskopi af registreringsdatabasen. Som et resultat, at produktet er enkel og effektiv, men kræver et vist kendskab til principperne i systemet, og at bruge forsigtighed.

Sommetider brugere står over for behovet for at rydde op i affald efterladt af antivirusprogrammer. Oftest er det chauffører, der kører, "skadedyr". For at løse dette problem er der specialiserede værktøjer til at rense computeren. Kasperskiy E. V. og hans firma frigivet Kaspersky Removal Tool, som bruges til hurtigt at finde og fjerne filer beskadiget af virus, orme, trojanske heste og anden malware. Det er bare et værktøj til rengøring af din computer, anbefales det at installere dette værktøj som et supplement til de vigtigste antivirus produkter. Den største ulempe ved dette program er manglen på opdateringer til databasen, det vil scanne din computer , du bliver nødt hver gang for at fjerne programmet og hente den nyeste version af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.