RelationerSeksualitet

Sådan diversificere sex med sin mand

Hvert par vil før eller senere konfronteret med problemer i sex. Mange tror, at synderen af denne regel bliver en livsstil, og de problemer, der kommer i forgrunden. , Men faktum er, at selv de mest mind-blowing sex til sidst kedeligt. Efter alt, selv en velsmagende ret, hvis du har det til morgenmad, frokost og aftensmad hver dag simpelthen ophøre med at bringe glæde.

Tror ikke, at du kan sætte på familieforhold krydser ad gangen. Der er masser af måder at diversificere sexliv. Som regel er det kvinden i tide til at bemærke, at sexliv har mistet sin tidligere glans og lidenskab. Desværre kan det være fyldt med tabet af intime partner interesse og, endnu værre, for at ændre det. Derfor, kære damer, lytte til enkle tips om, hvordan at diversificere køn, og sende - at genoplive forholdet til din partner.

Først, er opmærksomme på en favorit, kritisk tilgang til evalueringen af deres udseende. Måske er det tid til at gå til frisøren, og ændre billedet, lave en stilfuld frisure og farve dit hår. Faktum er , at mænd elsker sort og nu forbinder deres skæbne med dig, han (forhåbentlig) ikke er i stand til at ændre partnere, hvilket betyder, at du er nødt til at være anderledes. Tænk over, hvad du ikke kan lide hendes figur, måske skulle du gå på en diæt eller er det at begynde at løbe om morgenen?

Tilføj i deres udseende "highlight" - gøre piercing, intime klipning eller vælg selv tatoveret (kan være en "light version" af at bruge henna). Bare rolig, vil din partner blive glædeligt overrasket, og vigtigst af alt - ophidset ved synet af disse uventede ændringer.

Taler om hvordan at diversificere sex, kan ikke ignorere de steder, hvor du normalt gør kærlighed. Vi vil ikke forstille, fordi, som regel par har sex i soveværelset eller badeværelset, ofte om natten, når barnet sov. Det er så banalt og helt sikkert er blevet kedeligt, så prøv at se på min lejlighed med nye øjne og finde et sted at have sex. Hvad med den spontane handling af kærlighed i stuen, som netop har været dine gæster, eller måske du forsøger at have sex på køkkenbordet eller kører vaskemaskinen, hvilket er rart at vibrere under din bagdel? Og hvordan gør du dette scenario: Tag en dyb champagne og aften exit altan, hvor du kan elske og nyde den varme sommeraften.

Float din fantasi, for må nødvendigvis gennemføres spontane lyster, og ikke være bange for at virke fræk til hendes mand, tro mig, de elsker sådanne overraskelser.

Hvis du spørger repræsentanter for mere retfærdig sex hvordan at diversificere køn, de primært tale om rollespil og forskellige kvindelige reinkarnation. Du skal blot finde ud af, hvilken vej der er mest ophidse din partner. Du kan vælge en dragt til seksuelle lege og møde ham som en lidenskabelig kvinde vamp eller beskedne skolepige, og måske vil billedet af en underdanig Tjener appellere til din valgte en.

Og dog, for dem, der er på udkig efter svar på spørgsmålet om, hvordan at diversificere sex i første omgang bør i det mindste tilføje til deres sædvanlige scenarie nat af kærlighed nye rejser, fordi ifølge statistikker, de fleste par bruger meget magert "range" af seksuel positioner.

Du kan søge hjælp fra den klassiske "Kama Sutra", hvor fra 1001 skaber nogle du bør være i stand til at vælge, hvad der er rigtigt for dit par. En god hjælper i denne situation kan være corny "film for voksne", en fælles opfattelse, der vil medføre nye gys.

Generelt, uanset hvilken løsning du vælger, det vigtigste er, at du allerede forsøger at sprede og ændre dit sexliv, hvilket betyder, at resultatet ikke vil vente længe for at være sikker. Brug forskellige måder at køn og vær ikke doven, fordi du har en ædelt formål - at give nydelse til din elsket og kær person - sin anden halvdel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.