Sport og FitnessFodbold

Gordon Banks - en af de største fodboldspillere

Gordon Banks - en målmand, hvis navn er kendt alle britiske fodboldfans. Denne legendariske spiller, der husker alt. En mand, hvis karriere har udviklet sig langt fra de første dage af hans præstationer i fodbold. Men i sidste ende alt viste sig meget godt, og i dag alt huskes redning af Gordon Banks efter rammer Pele - og meget, meget mange sparer han i løbet af sin relativt lange karriere. Så hvordan udviklede fodbold liv i denne store og legendariske målmand?

Tidlig karriere

I betragtning af, at Gordon Banks blev født i 1937, ikke meget information til rådighed om, hvordan man starter en karriere i denne berømte målmand. Hvad er kendt er, at i 1955, da drengen var atten år gammel, fik han sin første professionelle kontrakt med klubben, "Chesterfield", mens du taler i den tredje liga. Men denne kontrakt ikke, at Gordon vil være i stand til at spille på - hele tiden, han var kun på bænken. Så fodboldverdenen var meget forskellige, så Banker sad stille i reserve, venter på sin chance, som præsenterede sig for ham kun i 1958. Gordon Banks, som på det tidspunkt var 21 år, tilbragte 26 spil i "Chesterfield" port, og, selvfølgelig, tiltrukket sig opmærksomhed fra et smukt spil langt mere alvorlig klub - "Lester". Det var en utrolig spring for en målmand, som fra den tredje division, han engang rejst i en temmelig stærk første division klub. Det var der, og begyndte at udvikle karrieren for unge talenter.

Advances in "Leicester"

Den nye klub Gordon Banks har tilbragt næsten hele sin ungdom - han forsvarede farverne på "Leicester" otte år. I løbet af denne tid spillede han 356 kampe og er flere gange blevet kåret som den bedste målmand. Fra den allerførste til den allersidste dag forblev han den vigtigste målmand, og i høj grad takket ham i 1964, "Lester" var i stand til at vinde en vigtig trofæ - Carling Cup. Og trods det faktum, at klubben er næsten aldrig vundet trofæer. Desuden er der i 1961 og 1963, "Lester" var i stand til at nå frem til FA Cup-finalen, og i 1965 den "ræv" er stort set i stand til at tage et andet år i træk, Liga Cup, men i den sidste stadig tabt.

At være i "Leicester" Bankerne fik sit første opkald til England landshold i 1963. Med det, vandt han otte gange British Home Championship, der blev afholdt i årene mellem de fire medlemslande - England, Skotland, Wales og Nordirland.

Men det vigtigste var, at i 1966, Gordon Banks, den bedste målmand i det 20. århundrede ifølge mange britiske publikationer, sammen med England vandt VM. Og det var ikke bare en af spillerne - det virkelig var den bedste. Den blev optaget i den nationale hold af de bedste spillere i 1966 om målmand position og blev først anerkendt som den bedste målmand i verden. Og det blev starten på hans herredømme - så det seks gange i træk anerkendt den første målmand i verden, og i 1972 var generelt anerkendt som den bedste spiller i verden (ikke kun målmanden).

Det bør dog gå lidt tilbage og være opmærksom på 1966-1967 sæsonen, som fandt sted efter en triumferende VM. Han var den sidste for Banker i "Leicester" - klubben har gjort et skridt fremad og flyttet til "Stoke City".

Blomstrende i "Stoke City"

Da Gordon Banks, som sparer op til nu var bare fantastisk, hun flyttede til "Stoke City", han var kun tredive år - den alder, hvor målmænd er begyndt at blomstre. Som nævnt tidligere, hvert år af sit ophold i klubben, blev Banker kåret til den bedste målmand i verden. I fem år i en "vask," Bankerne spillet 250 kampe, selv om det skal bemærkes, at elleve af dem fandt sted i den sidste sæson, hvor han næsten ikke gå ud på banen på grund af skade. I sin næstsidste sæson i 1972. Banker, sammen med sin klub, han tog kun én trofæ - Carling Cup. Hertil kommer, mens målmanden har spillet for "Stoke", han, sammen med England tog bronzemedaljer i EM i 1968.

Men nu er det tid til at gå tilbage til den triste 1972, hvor 35-årige i verden til den nuværende bedste spiller måtte fortsætte karrieren. Hvorfor gå til et sådant skridt en stor målmand Gordon Banks? Billeder af denne helten i Storbritannien var i hver sport magasin for de sidste syv år, og han var stadig villige til at spille i mindst fem år. Hvad skete der?

pensionering

Den omstændighed, at karriere af afspilleren ikke kun begyndte, men endte ikke den lykkeligste måde. Meget måtte flyttes til sådan en spiller, som Gordon Banks. Hans biografi er trist for den grund, at i efteråret 1972 sårede hånd målmand vender hjem i bil fra klinikken. På den side, ifølge prognoser af læger, det skulle være okay, hun var nødt til at helbrede hurtigt, men det uventede skete - Banker mistet kontrollen og bilen gik væk fra vejen.

Målmanden blev bragt til hospitalet, hvor han havde gennemført en større operation - på hans ansigt blev indført mere end to hundrede samlinger og flere hundrede havde til ansigt. Efter et opsving periode, diagnosen viste sig at være skuffende - lægerne fortalte legenden om britisk fodbold, han allerede aldrig ville se så meget som før. Det er derfor lavet denne svære beslutning målmand Gordon Banks. Fodbold var alt for ham - og han pludselig mistet alt.

karriere genoptagelse

I 1977 fem år efter den tragiske hændelse og fuldføre en karriere, blev Gordon Banks inviteret til USA på det nordamerikanske Football League, hvor han blev en målmand-superstjerne klub "Fort Lauderdale Strikers." Med sin opgave, klaret han udmærket - to af sæsonen var den vigtigste målmand i klubben, og en af dem var den bedste målmand, conceding 29 mål i 26 kampe, hvilket var det højeste tal i historie ligaen på det tidspunkt.

leje

I løbet af sin karriere, Banker befandt sig tre gange i lejekontrakten. For første gang skete det i 1967, da han rejste i seks måneder i USA, i klubben "Cleveland Stokers', som spillede tolv kampe. Næste leje indtraf i 1971. Et par måneder britiske målmand gik til Sydafrika, hvor spillet for den lokale klub "Hellenic". Men i 1977, han tilbragte fem måneder i den irske Club "St Patricks Athletic", men kun spillet et spil, som i øvrigt stod op til nul. Vender tilbage til Amerika, han er færdig med sæsonen indtil slutningen, og endelig annonceret den endelige afslutning af fodboldkarriere.

coaching

Efter at have afsluttet en karriere fodboldspiller, Gordon Banks, såvel som mange af spillerne forsøgte at blive en coach, vendte han tilbage til sit hjemland England. Han blev udnævnt til cheftræner for klubben "Port Vale", men blev ret hurtigt degraderet til anden landstræner. I 1979 overtog han ledelsen af "Telford Utd" hold, men et år senere måtte han gå til hospitalet, og derefter gå igennem en alvorlig operation, der distraherede ham fra fodbold.

I løbet af denne tid, i stedet for sin klub ned så lavt som det kunne gøres, og som et resultat Banker simpelthen fyret ved at tilbyde at erstatte placeringen af sælger billetter til halv løn og ikke betale dem, hvad han skulle arbejde for træneren. Til legenden var det en meget hårdt slag, og han nægtede at arbejde videre på fodboldbanen. To år senere, kortvarigt blev han målmandstræner i "Stoke City", men det var mere en hobby end en erhvervsmæssig aktivitet, så temmelig hurtigt Banker forlod sin post.

Hvad laver han nu?

Til dato, den britiske fodboldlegende 78 år og bor i en privat hus i England med sin familie, og som lovet tidligere, har intet at gøre med fodbold. Tja, eller næsten ingenting - han er nu æresformand for klubben "Stoke City". Det kan ikke betragtes som et fuldgyldigt fodbold aktivitet, da det ikke er nødvendigt nogen beslutninger - det bare fungerer som en legende i klubben.

sundhedstilstand

Til dato, kan ingen sige med sikkerhed, om Gordon Banks vil være i stand til i lang tid forblive en levende legende "Stoke City" og hele britiske fodbold. Det faktum, at det blev annonceret, at den tidligere målmand blev opdaget nyrekræft, og nu går det gennem behandlingen i december sidste år. Hidtil har de forudsigelser er positive, men ingen kan sige med sikkerhed, hvordan det vil håndtere sygdommen i kroppen 78-årig mand. Derfor kan man kun håbe, at Gordon Banks at håndtere sygdommen og stadig leve så længe som muligt for din familie og dine venner, og hele britiske nation, som bogstaveligt talt beder til, at denne mand gjorde for britisk fodbold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.