Sport og FitnessFodbold

Colombianske målmand David Ospina

David Ospina Ramirez - en colombiansk fodboldspiller, der spiller for engelsk "Arsenal". I år var han 28 år, så hans karriere er langt fra ovre. David Ospina spiller på målmanden position.

Tidlig karriere

David Ospina blev født August 31, 1988 i Colombia, hvor en ung mand var allerede en af de stærkeste klubber i landet - "Atlético Nacional" Det var der, at han tilbragte sin ungdom, og i 2006, da han var atten år, David underskrev med klubben professionelle kontrakt. Samtidig begyndte han at spille for den vigtigste klub, straks bestille en plads i startopstillingen - hans talent var så stor. Naturligvis med sådan en potentiel Ospina jeg ikke kunne bo længe i Colombia - efter kun to et halvt år og 97 kampe for 'Atletico målmand i at erobre Europa. I sommeren 2008 har David Ospina underskrevet en kontrakt med den franske "Nice", betale ham to millioner euro.

Flytning til Europa

Den "Nice" David Ospina næsten øjeblikkeligt vundet en plads i startopstilling. Kun i den første sæson var han ikke den mest imponerende rekord - 25 spil. I andre sæsoner, den colombianske var i målet boksen konstant. I seks år, "Nice", han spillede 189 kampe, hvilket er en meget imponerende tal. Ospina formået at blive en legende i klubben - flere optrædener for klubben, han brugte kun Ekuafni Olivier og Cedric Varro. Men i 2014 spilleren har fået et tilbud, som var svært at afslå - han tilbød at gå til det engelske "Arsenal". Naturligvis aftalt han, og "Nice" modtaget kompensation i mængden af fire millioner euro.

Overgangen til "Arsenal"

Grunden til denne pludselige overgang var en fantastisk præstation af hele holdet af Colombia, og David Ospina især ved VM 2014. Men det viste sig, at i den "Arsenal" David ingen særlige udsigter. I den første sæson spillede han kun 23 kampe, og i det andet - selv kun 12. I den nuværende sæson, han optrådte på banen kun fem gange - han spiller i Champions League-kampe, mens Petr Cech står i Championship og FA Cup. Af disse fem kampe kun to formåede Ospina at holde deres mål intakt.

Forestillinger for landsholdet

I Colombia Ospina hold debuterede i 2007, endnu før det flyttede til "Nice". Men med overgangen til et europæisk klub har David blevet meget mere tilbøjelige til at blive vist på banen på landsholdet skjorte. Det blev en fordel ved VM 2014, hvor colombianere var i stand til at nå kvartfinalerne. I de fire kampe har han savnede kun to mål - og yderligere to scorede mål brasilianere vybivshie Colombia fra turneringen. Efter at Ospina var den vigtigste målmand i to Americas Cup - det andet hold nåede semifinalerne, men tabte, efterbehandling på tredjepladsen. David er den bedste spiller for landsholdet 70 spil, hvoraf 30 ikke glip af et eneste mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.