Sport og FitnessEkstreme sportsgrene

De bedste autodromer i Rusland

Mennesket sad aldrig på stedet. Da fodmigrationen blev keder blev hjulet opfundet, de første køretøjer dukkede op. Da de var trætte af at leve på et kontinent, lærte folk at bygge både og svømme over havet.

Da det syntes lidt fodgænger- og vandveje, begyndte menneskeheden at bygge fly. Som jordens historie viser, blev de altid tiltrukket af hastighed, ukendt og rivaliserende ånd. Ingen er overrasket over, at så snart de første biler dukkede op på byernes gader, var der organiserede løbskonkurrencer.

Historie af racer

Autodromes af Rusland blev en af forbindelserne i den lange kæde af racer, den første blev i 1894 i Frankrig, selvom den officielle fødselsdato for motorsport er 1904

Takket være den første motorsport blev benzinmotorer tvunget ud af dampmotorer, og den latterlige nuværende hastighed på 45 km / t på det tidspunkt blev betragtet som grænsen. I 1950 var der en separat gren i bilindustrien, da de berømte firmaer sammen med serielle biler producerede racerbiler.

Sportsvogne ændrede ikke kun deres udseende fra år til år, men også mængden af hestekræfter under emhætten, bredden og kvaliteten af dækkene. "Gylden" tid betragtes som perioden fra 1950 til 1960, da sporene var mindre udstyret end i dag, havde førerne ikke sikkerhedsseler, og antallet af ulykker i konkurrencerne var en rekord.

I Rusland fandt den første bilkørsel sted i 1900 på "highway" Petersburg-Luga, og i 1912 tog den første sportsvogn "Russo-Balt C 2430" 9. plads i de internationale løb i Monte Carlo og modtog en præmie for, at han kørte uden forstyrrelser fra Den nordlige hovedstad til konkurrencesiden.

Selv på tidspunktet for dannelsen af sovjetiske magt blev denne sport ikke forladt. Dette tyder på, at kærlighed til hastighed hos mennesker i blodet. I dag er motorsykkelbanerne i Rusland bygget under hensyntagen til standarderne for racer "Formel 1".

Autodrome i Volokolamsk

Siden de første løb har ikke kun traditionerne for tildeling af vindere udviklet sig, men der er udviklet et system til bygning af løbespor, blandt dem:

  • Oval - den mest almindelige. Deres længde varierer fra 200 til 4000 m og mere. De er præget af asfalt eller helvedesild.
  • Ringspor er en af de sværeste, da de har flere stejle drejninger.
  • For hurtige ankomster er der bygget korte lige linjer på 400 m.

I dag bliver motorsport i Rusland kendt internationalt. Sporet, bygget nær Volokolamsk, har en længde på 4070 m og 15 omdrejninger. Det er tegnet af den berømte arkitekt Hermann Tilke, på grund af hvilken halvdelen af motorsykkelbanerne i verden. Det kan sikkert tilskrives kategorien "1T". Byggeri fandt sted takket være forretningsmand Teregulov Rustem, som ikke kun sponsorerede ham, men han er også en amatørdriver.

I alt brugte private investorer 4 millioner dollars på opførelsen af Moskva Raceway, men den nye rute kan acceptere biler af enhver kategori - fra motorcykler til lastbiler. Hvis du udfører nogle moderniseringer og bygger på en afstand af hotellets "udstrakte hånd" til indkvartering af sportsfolk og fans, kan denne rute være vært for Grand Prix. Dette er Ruslands første autodrome på dette niveau. Åbningen af sporet fandt sted i juli 2012, hvorefter det testede rytterne i firmaet "Renault", derefter bestod Superbike turneringen og endda verdensmesterskabet på racerbiler "Gran Turismo". For en sådan "ung" race er det en god start i en karriere.

For i dag er det den største autodrome. Rusland er usandsynligt at stoppe ved dette.

Smolenskringen

Ruten nær Smolensk blev oprindeligt bygget til gennemførelse af indenlandske konkurrencer og træning af ryttere. Hendes også designet af Hermann Tilke. Længden af Smolenskringen er 3357 m med 17 stejle sving. Sporet ligger 80 km fra Smolensk nær byen Dorogobuzh.

Åbnet i 2010 var den første til at modtage akkreditering og en licens i den internationale autoforbund. Andre autodromer i Rusland blev hædret med denne ære senere.

Denne rute skelnes ikke kun af design af høj kvalitet, men også af infrastruktur. I nærheden ligger hotellet og vandrerhjemmet, der er vært for gæster under konkurrencerne. Selvom Smolenskringen blev bygget til russiske racere, har den været en del af det europæiske Truck Racing Championship i 3 på hinanden følgende år .

Dette viser endnu en gang, at motorsykkelbanerne i Rusland er bygget i overensstemmelse med verdensstandarderne og fuldt ud overholder dem.

Autodrome nær Nizhny Novgorod

Kun 22 km fra byen ligger NRing-ruten, designet af arkitekt Mikhail Gorbachev i samarbejde med RaceTrack Design Bureau.

Et særpræg ved denne autodrome er tilstedeværelsen af mange konfigurationer. Så her er:

  • Oval spor
  • Version til motorcykel racer;
  • gokart;
  • En strimmel på 805 m til konkurrencer på dragkørsel.

Dette racetrack er det bedste band i landet til sprint løb. Sporet bruges til alt-russiske mesterskaber og konkurrencer for den russiske cup i motorcykel løb. Også på den konkurrerer deltagerne i NLS-serien for husvogne.

Dette er det eneste spor i Rusland, hvor standerne til fansne er lavet indendørs, men minus er manglen på kasser til biler og en bygning til styring af løbet. I autodomsejerskabernes planer om at ændre dette, men for hvert år sætter hvert hold sit telt og udstyrer serviceområderne.

Kazan Autodrome

Et andet spor, der er oprettet af det tyske Tilke-projekt, kan kun besøges 1 km fra Kazan. Alle autodromerne i Rusland (foto viser det), designet af denne herres bureau, er let at modernisere. Så det skete med ruten KazanRing, alle 3476 m med 10 omdrejninger var designet til spordage.

Modernisering foretaget af ejerne i form af opførelse af kasser, et kompleks, hvor forvaltningen af løb, administrative bygninger og VIP-haller var placeret, bragte dette kredsløb til niveauet af de bedste spor, ifølge rytterne selv.

Autodrome bygget i en tidligere karriere, så forskellen i stigningsniveauer af vejen når op til 30 m. De eksisterende typer af sving kan bringe det til internationalt plan, hvis moderniseringsarbejdet fortsættes. For at gøre dette skal du øge antallet af kasser og udstyre kastehuset.

Stande i Kazan autodrome er skråbrudets skråninger, hvor du kan se hele ruten fra et hvilket som helst punkt. Da stedet ligger tæt på byen, kan deltagere og gæster af konkurrencerne bo på lokale hoteller.

Autodrome nær St. Petersborg

Det er usandsynligt, at denne rute kan betragtes som en passende kvalitet, da der med sine længder på 3.073 m og 11 omdrejninger er der ingen interessante forskelle i højden, og dræningssystemets tilstand er langt fra ideel. Efter hver regn oversvømmes sikkerhedszonerne på motorvejen med vand, som ikke tørrer ud i lang tid.

Den meste af denne rute er velegnet til lokale auto racer og spordage. Infrastrukturen er ikke udviklet, men hvis der er konkurrencer, bliver atleter og gæster "reddet" af, at kredsløbet ligger 5 km fra ringvejen til Skt. Petersborg.

Ud over en tilstrækkelig lang startlinje har dette spor ikke noget, der kunne interessere investorer og race arrangører i dets brug.

Moskva ring

Ikke alle motorsportspor i Rusland er licenseret af FIA. For eksempel er ruten "Moscow Ring", der oprindeligt var udstyret på det tidligere flyveplads i Myachkovo, det ikke. Det ligger 20 km fra hovedstaden, og de første løb startede i 2002, for hvilken del af landingsbanerne der blev brugt.

I 2005 blev kredsløbet flyttet til en ny placering, vejen blev helt omdesignet, de administrative bygninger, bokse blev bygget og stande blev udstyret. Ruten var 3275 m lang med 17 omdrejninger. Investor og ejer af sporet var Shota Abhazava, designet af Eldar Marchenko, en russisk arkitekt.

"Moscow Ring" accepterer kun landshold, der er også track-dage, amatørkørere og testdrev.

Autodrome på isen

For chauffører, der ikke har nok adrenalin og er trætte af at køre på almindelige veje, tilbyder arrangørerne af ekstreme løb at besøge de bedste motorsportbaner på is i Rusland.

Faktisk forsøger mange flåder af Sibirien at organisere lignende løb, men byens administration udsteder ikke tilladelser til sådanne farlige begivenheder.

Blandt de isete autodromer, der opererer årligt, er det muligt at markere motorvejen "Industrizone", der er udstyret nær Yekaterinburg. Arrangørerne af is "skøjter" med hver ny sæson forbedrer sporet, hvilket gør det mere interessant, hurtigere og vanskeligere. Begrænser deres fantasi kun størrelsen af den tekniske dam, som løbene passerer.

En anden regelmæssig isbane ligger på Lake Baltym nær rekreationsbase Lesnaya Skazka. Det virker dagligt fra kl. 11.00 til 23.00. Søområdets vandområde giver dig mulighed for straks at udstyre 2 fulde spor, der er udstyret med skilte, belysningsapparater og sneriperrierer.

"Forest Fairy Tale" byder alle gæster velkommen og byder på ro i en bar, en sauna, pavilloner med grill og hyggelige værelser.

Bil og motorcykel klub

Autodrome FSO i Rusland, der ligger nær byen Staraya Kupavna, blev åbnet i 2008 med det formål at afholde både professionelle konkurrencer og sports- og underholdningsbegivenheder.

I klubben på banegården lærer de kørsel og organiserer sportshold for at fremme motorsport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.