ForretningLandbrug

Hydroponiske systemer til voksende greens i hjemmet og i drivhuset

jord knaphed i øjeblikket ikke gider russiske repræsentanter for agro-teknisk kompleks. Desuden eksperter peger på en høj procentdel af uopdyrket land. En anden ting er, at ikke alle potentielt egnet til dyrkning regioner geografisk rådighed til at udføre sådanne opgaver. Dette problem påvirker både husdyr industri globalt, og simple enkelte landmænd. I begge tilfælde, er der forskellige måder at løse de hindringer af denne art. For eksempel kan hydroponiske planter, der vokser grønt betragtes som en universel metode for organisationen forretningsenhed uden jord. Ved hjælp af denne teknik, landmanden fjerner afhængigheden af jord, der udvider sine agronomiske egenskaber.

Generel information om hydroponiske dyrkning

Teknikken indebærer at skabe et kunstigt miljø, hvorunder udviklingen af en plante der ligner den traditionelle proces med vækst i almindelig jord. Som en kilde til næringsstofforsyning i dette tilfælde tjener ingen frugtbar jord og sporstoffer af, og våd-luft. Hovedfokus i form af levering af rodsystemet, er på vanding begivenheder. Disse funktioner udføre hydroponics anlæg til dyrkning af grønt , som giver planten beluftet vandig eller fast medium, stimulerende rod respiration. Desuden teknologien omfatter jævnlig vedligeholdelse af planter med opløsninger indeholdende mineraltilskud. Afhængigt af de særlige teknikker og teknologiske proces af sin organisation og fyldstoffer kan anvendes i form af grus, naturlige fibre og andre porøse vermiculit.

Hvad er hydroponics installation?

Den enkleste hydroponiske systemer er baseret på principperne i den periodiske vanding af rodsystemet. Men i dette tilfælde er det snarere, ikke til kunstvanding, og oversvømmelse af anlægget. Installationen selv kan have forskellige strukturelle resultater, hvoraf nogle minder om sengene, og de andre - miniature senge. Systemet infrastruktur gennemføres på en sådan måde, at den giver tilstrækkelige rødder næringsstof løsning, samt adgang til luften. I den udstrakte udførelsesform hydroponiske plante dyrkning og grønne løg mikroklima giver styreparametre, blandt hvilke regulering af belysning. Men sådanne systemer er dyrere og har tendens til at blive brugt i enten den professionelle husstande landbrug, eller til dyrkning af planter, finurlig til betingelserne for liv.

Vokser i hjemmet

Til disse formål, kan du købe en typisk installation, specielt designet til en bestemt type greens. Ved bunden af indretningen er det nødvendigt at placere næringsopløsningen, som skal indeholde alle de nødvendige materiale for væksten af planter. Tvangsakkord bør omfatte calcium, kalium, magnesium og natrium. Det bør også erindres, at vandet i dette tilfælde er ikke blot et middel til fluid mætning af rodsystemet, men også det andet kraftmiddel. Konventionel hydroponiske system til dyrkning greens i hjemmet involverer anvendelsen af vandcirkulationssystem med optimal surhed. Det er ønskeligt at fortynde sammensætningen af dens særlige gødninger, tidligere oprensning dem.

Funktioner af dyrkning i drivhuset

I det væsentlige, denne metode svarer til hjem dyrkning, men i en anden målestok og med nogle nuancer. Typisk for realiseringen af drivhusgasser systemer bruger et vegetativt stablet installation af rør. Hardware konfigurationselementer bør være rationel gulvareal og arbejde på det samme princip aerovodnoy teknologi. Fordelene ved disse systemer omfatter det faktum, at de er beregnet uden nogen begrænsninger på væksten af stilken. Bortset fra den høje bue, vil det være muligt at plante tomater og agurker. På den anden side bør den hydroponiske system til dyrkning greens i drivhuset være forsynet med mere kraftfulde varme- og belysningssystemer. På den tekniske support af disse meddelelser og deres efterfølgende vedligeholdelse tager ofte omkring 70-80% af investeringerne i anlægget.

Løsninger til hydroponics

Det er blevet opført den krævede sæt af elementer, som skulle give næsten alle planter, men det bør fokusere på den specifikke række individuelt. Apropos de generelle regler, så for eksempel dyrkning af salat, basilikum og persille og dild leverer strøm magnesiumnitrat, phosphorsyre, nitrat og calcium-baserede og kalium-t. D. Problemerne med dannelsen af indholdet levering base problemer skulle opstå. Meget mere markant er et andet spørgsmål relateret til overdragelsen af anlægget til det nye system. I sådanne tilfælde bør hydroponiske system til voksende greens øge koncentrationen af næringsstoffer gradvist. For eksempel hver 2-3 dage niveauet af indholdet af sporstoffer kan øges til 10-15%.

Hvilket underlag til at foretrække?

Det er en form for fyldstof, som i realiteten erstatter nogle af de funktioner jorden. For eksempel substratet elementer holde og regulere forholdet mellem luft og vand, der danner de optimale karakteristika for et miljø for udviklingen af grøn. Men hver type fyldstof er sit eget særpræg. Således sandet basen ikke er i stand til at holde en masse af luft og vand, og groft grus giver store huller mellem deres partikler, men det holder vand dårligt. I systemer, hvor de anvendte planter til hydroponiske dyrkning af grønt med konstant cirkulation af næringsstoffer blandinger anvendes substratet med hurtig handling dræning. Som sådan kan du bruge en billig keramik eller vermiculit. Velegnet til hjemmet rene fyldstoffer, blandt dem - perlit og kokos fiber. Ganske populær blandt private landmænd og mineraluld, men det er på grund af syntetisk oprindelse anbefales kun i væksthuse.

Sådan laver deres egen indstilling til hydroponics?

Til fremstilling af indretningen behov for en luftkompressor tank, plastbeholder til planter placering og skæring af skumpanelet. Det er vigtigt at bemærke, at rodsystemet ikke bør udsættes for direkte lys, så væggene i installationen skal pakkes med folie eller dækket med maling. Arket af skum er nødvendigt at skære huller i som er placeret potter til bevoksning. Du kan også bruge beholdere eller krukker - vigtigst af alt, at forskud matche dimensionerne af beholderne med nicher i skummet. Der bør indføres, og et andet sæt af gryder, på bekostning af, som vil blive gennemført hydroponiske system til dyrkning grønne områder. Hænderne kan producere beholdere af plastflasker. Hel flaske skæres i to dele, hvorefter halsen rettet mod bunden af flasken. Under drift af systemet og vand løsning vil give en nedre del dannet pot og tæt på det sted plantageejer nyttige stoffer vil komme i afbalancerede mængder.

Voksende hydroponiske systemer som en forretning

Konceptet med dyrkning af planter ved hjælp hydroponics enheder i dens principper ligner forretningen. Det har også spor af optimering af ressourcer i form af finansielle omkostninger og plads samtidig opretholde en høj ydeevne. Men det skal indledningsvis tror, hvad der vil være den hydroponiske system til dyrkning greens til brug af systemet for profit. Forretning kræver stabiliteten af produktet levering, så du behøver at stole på tilrettelæggelsen af arbejdet i det mindste i drivhus betingelser. Igen vil den bedste løsning være kompakt arrangement af planter i nicher af fleretagers rørformede strukturer. Og fremtidige forsyning kanaler grønne bør overveje dannelsen af sortiment og indførelse af kvalitetsstyringssystemer og screening planter.

konklusion

På trods af de mange fordele ved soilless dyrkningssystemer og deres sammenligning med de konventionelle plantning metode registrerer og åbenlyse ulemper. Især hydroponiske systemer til voksende greens kræver en monetær investering i logistik plads til plantager. Men selv denne faktor stopper mange, der ønsker at engagere sig i sådanne aktiviteter, og kompleksiteten af systemet og problemer relateret til dets tjeneste. Stabilt arbejder hydroponiske design er ret dyrt, og budgetmæssige og hjemmelavede kolleger har brug for regelmæssige justeringer. Men med korrekte indstillinger indhold kan forvente at modtage en rig høst i form af økologiske rene og sunde greens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.