Kunst og underholdningBilledkunst

17 mest originale billeder, taget sidste år, Reuters korrespondenter

Hvert år agenturet "Reuters" anerkender arbejdet i en fotograf, tildele ham ærestitlen af "Journalist of the Year"

Denne titel i 2016 fik født i Sarajevo Damir Sagolyu. Denne fotograf-korrespondent fanget i billedet de vigtigste begivenheder i verden i det forløbne år, som har allerede blevet historie.

Fra krigen mod narkotika i Filippinerne før De Olympiske Lege i Rio de Janeiro og protester og optøjer som reaktion på den første kongres i Nordkorea i 36 år ... Udtryksfulde billeder Damir fanget øjeblikke af glæde, terror og sorg i hvert hjørne af planeten.

"Fotojournalistik er designet til at skabe interesse, at få folk til at lære mere, - fotografen Reuters. - Og på længere sigt bør det blive en visuel påmindelse om, hvad en stor, hård, glad, trist og uretfærdigt kan være rundt om i verden ".

Rul ned for at se de 17 mest magtfulde og bevægelige fotografier taget af Damir i 2016.

Kampen mod narko

Væbnede sikkerhedsstyrker deltager i kampen mod narkotikahandel i oktober i Manila (Filippinerne).

Kasandra Keyt

I oktober. 12-årige Kasandra Keyt græde over den åbne kiste af sin far Verigilio Mirano under hans begravelse på nationalt kirkegård af Navotas i Manila (Filippinerne). Han blev dræbt i september af maskerede bevæbnede mænd i sit hjem.

Fængslet i Quezon City

Fangerne sover i det fri fængsel i kommunen Quezon i Manila (Filippinerne). November.

Ulaanbaatar

To piger spille i centrum af Ulan Bator (hovedstaden i Mongoliet). Juli.

Fakkeloptog i Pyongyang

Deltagerne i rally i Pyongyang er fakler på de vigtigste ceremonielle område af Nordkorea. Arrangementet finder sted på den næste dag efter de herskende koreanske arbejderparti har afsluttet sin første kongres i 36 år.

Simona Baylz

Gymnast Simona Baylz (USA) tager del i kvindernes holdkonkurrence ved OL i Rio, hvor hun tog hjem fire guld og bronze.

Korset på halsen af observatøren

I begyndelsen af oktober i Manila (Filippinerne), ukendte bevæbnede mænd dræbte en mand. Dette kors vejer på observatørens hals på mordstedet.

Nytår i Beijing

7. februar Beijing. Kort før midnat. Kvinden med den pige, der sad i en bil, se som fyrværkeri eksploderer, omend efter starten af det kinesiske nytår.

Vinduet supermarked

Begyndelsen af oktober. Folk se fra et butiksvindue på den måde politiet at foretage en undersøgelse på den menneskelige krop, dræbt af ukendte bevæbnede mænd (Manila, Filippinerne). Nær lig blev fundet et tegn, som kan oversættes som: "Jeg sælger stoffer, skal du ikke være som mig."

Mangyongdae Børns Palace

Pige spille guitar i barndommen Mangyongdae palads i centrum af Pyongyang (Nordkorea). Maj.

I undergrundsbanen

Maj. En medarbejder går under jorden efter toget forlod stationen i centrum af Pyongyang (Nordkorea).

På fabrikken

Maj. En kvinde, der arbejder i en tekstilfabrik, Kim Jong Suk (Nordkorea), løser maskinen under et besøg arrangeret af regeringen til udenlandske journalister (Nordkorea).

skuespillerinde

Skuespillerinden holder en paraply, venter med den anden for deres tur til at gå på scenen. Handlingen foregår i Longtan Park i Beijing som en del af fejringen af det kinesiske nytår.

masse dans

Eksploderende fyrværkeri over massen dance parter, der blev afholdt i maj på den vigtigste ceremonielle firkant i Pyongyang (Nordkorea).

topmøde

Performers klædt i traditionelle klæder, tage billeder af sig selv, venter på delegationerne vil ankomme til toppen af Asien-Europa-mødet (ASEM), der skal afholdes i juli i Ulaanbaatar.

ved begravelsen,

I oktober. Mor og andre slægtninge Florian Cruz, som blev dræbt i en politi-bus med narkotika, begræder ham i kisten under begravelsen i Manila (Filippinerne).

operatører

I de vigtigste foto af artiklen: Operatører tage positioner på en af bygningerne i de vigtigste ceremonielle firkant i Pyongyang i løbet af en masse rally og parade, har en dag efter det regerende parti afsluttet sit første kongres i 36 år (Nordkorea).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.