SkønhedHudpleje

Creme til huden omkring øjnene

Den mest delikate menneskelig hud er omkring øjnene. Hun er altid i syne og konstant udsat for miljøet. Bag det er svært at passe, og mange endda glemmer at gøre det. Som et resultat af uagtsomhed fra udseendet af mørke rande, hævelser under øjnene og fine linjer.

Omsorg for huden på øjenlågene skal være mindst 25 år, men bedre et par år tidligere.

Fremkomsten af disse symptomer kan være grund til bekymring, fordi de kan være på grund af nogen sygdom. For eksempel renal dysfunktion. For at fjerne tvivl, søge lægehjælp.

Hvis sundhed er OK, så årsagen til forekomsten af mørke rande kan være overdreven udsættelse for sol, vind, stress, langvarig udsættelse af computeren og, selvfølgelig, alder. Problemet med disse udfordringer vil hjælpe cremen på huden omkring øjnene. Det kan have forskellige sammensætninger afhængigt af problemet, som det har til formål at løse.

Generelt god creme til huden omkring øjet indeholder frugtsyrer. Disse stoffer genoprette og helbrede skadede hudceller. Sådanne cremer hurtigt klare hud pigmentering , og hævelse.

Effektivt bekæmper mørke cirkler hudcreme omkring øjnene, som i sine sammensætning peptider. Dette stof lysner og blødgør huden, fjerne tegn på ældning. Den mest effektive i dette tilfælde er: galoksil, chrysin, palmitol. Med disse ingredienser, cremen reducerer mængden af subkutant fluidum og stimulerer lymfe cirkulation.

Eye creme til ung hud bør indeholde så mange naturlige ingredienser som muligt. Kemiske forbindelser, der er del af de fleste cremer kan skade sarte hud og endda medføre en allergisk reaktion.

Et eksempel på nyttige komponenter kan tjene som retinol og vitamin C. Årsagen til forekomsten af mørke rande kan være mangelfuld i dette vitamin, samt antioxidanter. Derudover en egnet creme med dette problem, vil bidrage til at styre friske grøntsager og frugter. De er i stand til at mætte kroppen med vitamin B12. Du skal også til at drikke så meget væske som muligt. Det vil fremskynde stofskiftet i kroppen, hvilket forhindrer den i at akkumulere under huden.

Anti-aging creme til huden omkring øjnene, af dem for det meste viser effektiviteten, skal indeholde retinol. Denne fantastiske komponent udglatter og strammer huden, skjule rynker og forhindrer deres forekomst.

Creme til huden omkring øjnene, som indeholder retinol, skal du vælge omhyggeligt. Bedst før du bruger konsultere din læge. En god hudlæge kan fastsætte en passende dosis af retinol creme. Hvis det er for højt, kan øm hud af øjenlåg være svært at svare på dette, vil der være kløe, allergi og så videre. Retinol i kombination med glycolsyre eksfolierer døde hud partikler og forebygge pigmentering.

Creme til huden omkring øjnene - en meget vigtig del af omfattende pleje. Det bør være i enhver piges pung og kvinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.