Nyheder og SamfundØkonomien

Hvorfor er refinansieringsfrekvensen indstillet?

Refleksrenten refererer til de mest almindelige og effektive instrumenter, hvorved staten regulerer banksektorens tilstand. Hvis refinansieringssystemet tidligere var beregnet til at overvåge omløb af penge, er den i stigende grad baseret på bistand til kreditinstitutter i den moderne verden. Og det skal bemærkes, at det er blevet realiseret i mange år og ganske succesfuldt.

Således er refinansieringsrenten den procentdel, at landets nationale bank udsteder et kommercielt lån i forbindelse med tilgængeligheden af sidstnævntes midlertidige finansielle vanskeligheder. Regeringen sikrer således pålideligheden af de enkelte kreditinstitutter og dermed stabiliteten i hele banksystemet. Som vi ved, kan sammenbruddet af en stor handelsbank føre til resten af resten, hvilket uundgåeligt vil føre til en krise i økonomien i hele staten og muligvis globalt.

I praksis fastsættes refinansieringsfrekvensen årligt af den nationale bank og godkendes i den pengepolitik, som den udvikler i fællesskab med de statslige organer. Selvfølgelig kan ikke alle organisationer få et sådant lån, men kun have et godt ry og en højkvalitets kredit historie. Hertil kommer, at hvis centralbanken er i tvivl om solvensen for en potentiel låntager, træffer den en endelig beslutning baseret på revisionsudtalelsen fra den eksterne organisation. Efter at have bekræftet låntagers kreditværdighed udstedes et lån i en vis periode, hvorefter handelsbanken returnerer det udbetalte beløb under hensyntagen til renterne.

Størrelsen af refinansieringsfrekvensen er den vigtigste metode til justering af pengemængden i omløb. I henhold til den nuværende lovgivning om kreditinstitutternes aktiviteter godkendes hovedaspekterne af pengepolitikken hvert år, især pengemængden er målrettet, dvs. etablering af grænsemængder. Hvis det i løbet af analysearbejdet er afsløret, at mængden af penge i omløb overstiger grænsen, øges refinansieringen af centralbanken. Dette fører naturligvis til en stigning i omkostningerne ved lån udstedt til befolkningen. Så potentielle låntagere skal betydeligt reducere omkostningerne på grund af manglende midler til at betale lånet. Følgelig forekommer den omvendte situation, hvis der opdages et mærkbart fald i pengemængden i omløb. Refokuseringshastigheden er faldende, det bliver en fordel for kreditinstitutter at låne fra nationalbanken, hvilket betyder, at renten på udlån udvidet til befolkningen er væsentligt reduceret.

Takket være refinansieringssystemet kontrollerer staten væksten i inflationen, hvilket ikke tillader udvikling af processen med afskrivning af penge. Når refinansieringsfrekvensen sænkes til minimumsgrænsen, vokser mængden af penge i omløb aktivt, hvilket betyder, at købekraften stiger. Ukontrolleret fremskridt i denne proces fører til en devaluering af penge og en reduktion i udbuddet af produkter på markedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.