Kunst og underholdningLitteratur

Sancho Panza: en karakter

Sancho Panza, karakteristik, der er genstand for denne anmeldelse -. En af hovedpersonerne i den berømte roman af Cervantes' Don Quixote " Det er en simpel bonde, har en kone og børn, men giver til overtalelse af ridderen og lokke af den idé at blive guvernør af øen, helten forlader sit hjem og bliver en godsejer på sin herre.

karakter

Denne karakter anses for at være en antagonist af hovedpersonen, som han ser ud til at være helt blottet for opfattelsen af verden, som er særegen for sin ejer. Sancho primært interesseret i materiel fordel, at muligheden for at blive rig. Han har sin egen livsfilosofi, er baseret på en simpel konventionelle visdom. Ikke underligt hans tale er fyldt med populære citater, ordsprog og ordsprog. Almindelige bønder, ser han alt hvad der sker i lyset af dens særlige, bonde bevidsthed. Han forsøger at finde en praktisk forklaring på det hele, han er ikke tilbøjelig til at gå ind i abstrakt ræsonnement som sin følgesvend. Således ved første øjekast kan det synes, at hovedpersonen er imod Sancho Panza. Karakteristisk for denne karakter, viser imidlertid, at dette ikke er sandt.

En sammenligning med Don Quixote

Squire hovedperson er i en vis forstand, hans modstykke, på trods af de åbenlyse forskelle i karaktererne. Intet under de to umiddelbart ramte det ud, og på hele turen, selv venner. Det faktum, at både du kan finde en masse ligheder. Dette gælder især for deres grænseløse godtroenhed. Efter alt, ligesom Don Quixote, naiv og beskhitrosten Sancho Panza.

Karakteristik af helten beviser, at i denne henseende er det meget lig Mr. For eksempel, han engang troede på muligheden for hans guvernør og under deres rejse har aldrig tvivlet dette. På trods af at han ofte spørgsmålstegn ved satellit tale og ikke bare bedraget ham, han Sancho dog nemt tilladt for den mulighed, at han en dag blev bestemt til at blive linealen. Men for ham er det vigtigste af sin egen komfort, som det fremgår af hans følgende erklæring: "Nu foder mig eller Vælg guvernøren."

De fleste overraskende, at hans ønske virkelig gået i opfyldelse: når hertugen virkelig væbner udnævnt til leder af øen. Panza meget lånt fra Don Quixote og implementeret disse færdigheder under deres forvaltning. Så han var ærlig, retfærdig, forsøger at efterligne sin herre. Især folk var forbløffet over hans urbane udtryk, som i vid udstrækning kan forklares ikke alene ved sin medfødte veltalenhed, men indflydelsen fra værten.

folkemusik funktioner

Af stor betydning for forståelsen af betydningen af romanen er dens image. Sancho Panza - en af de mest attraktive tegn, ikke kun i forfatterens roman, men også i verden litteratur i almindelighed. Han blev tæt på mange læsere, og opnået stor popularitet i høj grad takket være det faktum, at forfatteren i hans person har legemliggjort traditionelle folkemusik karakter. Disse tegn har en tendens til altid at bruge læsere elsker på grund af deres naivitet, godtroenhed, humor. I løbet af rejser helten behandler alle eventyr som en selvfølge, end når det bliver temmelig læser. Han driver de specifikke begreber, i sin tale, næsten ingen abstrakte metaforer ( "På et godt fundament, og bygningen er godt").

Hans bemærkninger og vendinger - det er en rigtig guldgrube af folkemusik livserfaring. Og hvis Don Quixote forklarer, hvad der sker med hensyn til ridder og adelsmand, hans trofaste væbner og permanent foretrækker at gøre velrettet farverige fraseologi, der bringer et strejf af varm humor ind i fortællingen.

ordsprog

Berømte citater Sancho Panza vise sin akut sind, observation og list. De viser, at helten siger fra et praktisk synspunkt, først og fremmest, omsorg for den fysiske sundhed, forholdet til mennesker, komforten - både kropslig og mental. For eksempel ejer han den følgende sætning: "Hvor musikken spiller, kan der ikke være noget galt."

Således er billedet af Don Quixotes væbner er en integreret del af romanen, uden karakter af ridderen ikke ville være så udtryksfuldt. Ja, og det tegn - et tal selvforsynende og uafhængig, da dens rødder i folks liv. Så en slags dobbelt ridder gav Sancho Panza. Karakteristik af skuespilleren er ikke muligt uden at sammenligne det med Mr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.