Nyheder og SamfundMiljø

Skidt i skader på skovene, metoder til at løse problemer og konsekvenser

I dag, hvor økologi af planeten er i en tilstand af permanent krise, problemet med forurening af husholdningsaffald den naturlige økologiske miljø er meget alvorlige. Plastflasker, glas og andre ikke-nedbrydeligt affald i skoven forårsage uoprettelig skade på økosystemet. Uddannelse af økologisk kultur siden barndommen, kan respekt for de naturlige ressourcer være en nøgle til sundhed både nationen og hele menneskeheden.

Turist, du er en ven eller fjende?

Skal du på en campingtur, en picnic eller bare en tur i skoven, er de fleste mennesker ikke kommer til at skade naturen. Men oftere end vi gør uoprettelig skade på sig selv, uden at kende eller realisere. Der er naturligvis en vis gruppe af befolkningen, som princippet om "efter mig, syndfloden" er en personlig overbevisning. Mest sandsynligt, denne artikel de læser.

Gennemsnitlig turist kommer til skoven for at lave en brand. Skødesløs håndtering af brand - og den døende vegetation, dyr, insekter, og så videre. Vi tramper græsset, tåre blomster, der ikke engang dovozit hjem, gør hak på træerne, vi videregiver vores maskiner så dybt som muligt ind i skoven, efterlod et spor, der er bestemt til at blive forsinket med flere år. Og det vigtigste - vi ikke rydde op efter et kuld i skoven. Glade efter en picnic, alt overstrøet med cigaretskodder, pakker og flasker. Lyder det bekendt?

Global SKADES

Hvis turisten mener, at den globale miljømæssige skader ikke, han er galt. Til alles glæde, behøver turisterne ikke bære på en kampagne industrikemikalier. Men den globale planet kan forårsage skade på det faktum, at giften og nogle er ikke. Petroleum eller benzin til petroleum komfur, bremsevæske og affedtningsmidler til olie, meget anderledes - at spilde på jorden eller hælde i floden, og her har kostet hundredvis af dyr og planter.

Akkumulatorer og batterier - denne papirkurven i skoven inficerer den omgivende natur på den lange, lange år.

Gør ingen skade lokalt

Lokal skader forårsaget af turist skov, har mange sorter. Lad os starte med madspild efterlades som skrald i skoven. Madrester fra dit bord, selvfølgelig, vil blive spist. Vi håber, at de i sig selv ikke vil forgifte dyreliv. Men efterladt i en plastikpose, i de brudte glasbeholdere, i en dåse, kan de dødeligt skade et dyr, der vover at smage dine gaver. Og hvis du ikke spiser - madrester vil rådne, væskende en ubehagelig lugt og bakterier spredes.

Kogende vand, hældes ud under et træ, kan føre til døden, især hvis det er ungt. Men du kan ikke se - du havde allerede forladt. Venstre, ved den måde i bil. Forlader hjulspor i jorden permanent og trampe græs vegetation.

Må ikke er opmærksomme på, at der i skoven er der stadig spor af pansrede køretøjer under Anden Verdenskrig? Hvor mange år siden, har denne teknik rejst? Campfire sted, hvor så lykkedes kogte måltider, vil være den samme, som du ville have smidt i mindst 5-7 år. Og de spyd, som du har gjort for branden, stål grene i det mindste de samme 5-7 år.

bringe død

Turister og bogstavelig talt bringe død i skoven. Om barbarisk, for sjov, ødelægge myretuer (se hvordan kører!) Ikke engang ønsker at tale. Og hvad har at dræbe slangen opfyldt? Og uden selv at vide, hvilken slags slange. Giv hende til at kravle, fordi det er op til dig, vil ikke jage. En barbarisk plukker blomster? Og ville være okay, hvis blomsterne dekorere dit hjem. Men de vil blive smidt ud på vejen.

Naturen afskyr et vakuum

Mens turisten ikke kommer til dette sted endnu uberørt skov, der levede hele dyrebestande. Men de var væk. I deres sted, er jeg sikker på nogen vil komme. Men det er en anden økosystem, er ikke sådan som det var.

Dårligt i skoven for at standse væksten af urteagtige planter, og det vil føre til jorderosion, og det er allerede på plads, kan du se den tætte skov udtynding lesochek. Og så skyggen skal findes.

Hvad gør man, hvordan kan det være?

Manden - et barn af naturen, og han, barnet, ligesom skoven: at lytte til fuglene synger, indånde fyr duft og hjælpe fødderne i det kølige strøm. Princippet om, at alle turister bør styres, er meget enkel: alle de ændringer, der blev foretaget for økosystemet i din advent bør tendens til nul. Og du kan starte med skraldet. Efterlad ikke skrald i skoven, tage det og smide i skraldespanden. Du vil måske undre, hvordan det virkelig er enkel.

Hvorfor bære mad og flasker af drikkevarer i skoven er nemmere end at tage væk tomme flasker og madrester? Denne uopklarede paradoks. Så beslutningen er moden - alt brænde! Antag, at der for skrald forbrænding atmosfære du ikke beskidt (selv om det er klart, at det ikke er). Det, vi har i kroppen? Mad og papir brændt. Plastic smeltet, fordi den ikke er tændt, og nu stedet for en brand i almindelighed intet nogensinde bliver voksen. Jern og glas, har ilden ikke forårsage nogen skade. Fremragende bortskaffes skrald i skoven!

En anden løsning - at grave i! Besværlige, men vi vil forsøge. Tja, hvis dette er stedet for offentlig rekreation. Efter alt, hvis du kommer her efter turisterne, og omkring prikopalis rådnende rester af, mest sandsynligt, de vil ikke lide det. Vi undersøger resten. Papir og fødevarer stadig rådne. Plast dekomponerer størrelsesordenen 200 år og alle disse år fordampe giftige stoffer. Jern og glas gøre virksomheden plast. Det er, hvordan vi rydde op i affald i skoven?

Vi troede og tænkte og besluttede. Og hvad hvis alle samles og sættes i en bunke? Efter alt, der er tjenester, der holder styr på skoven - de vil indsamle. Alle er bedre end at brænde og begrave. Dette er, hvordan billedet af enorme losseplads i skoven. Det vil tilføje en pakke af det andet, tredje og så videre. Hvis turist-bevidste, miljømæssigt uddannet person, vil han vælge den første mulighed - vil bære alle deres med dem, end at forhindre forurening af skov affald.

En af os kan ikke stoppe afskovning af planeten, kan ikke reducere antallet af biler, forgifte atmosfæren og forhindre forsvinden og destruktion af dyr og planter. Men enhver kan smide papirkurven i skraldespanden, ikke forstyrre vintergæk og gøre fugl feeder. Hvis hver person vil tage sig af verden omkring ham, et stykke af planeten i sin lejlighed og ved lysningen, hvor man bare hvile, vil jorden reagere på alle os med kærlighed og skønhed. Stor altid starter lille. Hvis hver mand vil sige til sig selv, "Planeten er i mine hænder og omfatter individuelle miljøbevidsthed - er ikke hele verden vil være gladere, mere farverige og renere?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.