SundhedPræparater

Beskrivelse medikament 'Amiksin': brugsanvisning og bivirkninger

"Amiksin" er et antiviralt lægemiddel, inducere interferon-syntese. Dens høje effektivitet observeret under behandling af mange virale infektioner, såsom herpes, hepatitis, SARS og influenza samt. antiviral angreb mekanisme præparat "Amiksin" brugerprogrammet binder til evnen til at inhibere virusinficerede celler i proteiner. Resultatet af dette arbejde er at undertrykke virus reproduktive funktion.

"Amiksin" - et antibiotikum og frugtbar stimulerende alfa-, beta- og gamma-interferon i kroppen. De vigtigste systemer, der reagerer på indførelsen af "Amiksina" Enhanced produktion af interferon er neutrofiler, T-lymfocytter, epitelceller i tarmen og hepatocytter. Den maksimale mængde interferon efter indtagelse lægemidler observeres i tidsintervallet fra 4 til 24 timer, kan sekvensen af produktionen udtrykkes i en kæde gut-lever-plasma.

action "Amiksin" klargøringsvejledning immunmodulerende til anvendelse forklarer stimulering knoglemarvsstamceller, forøget antistofdannelse (afhængig af dosis), fald i ekspression af immunosuppression.

Aktiv ingrediens "Amiksin" præparat - tilorona efter indtagelse absorberes fra mave-tarmkanalen, biotilgængelighed betyder mængden af - 60%. Der sker en hurtig penetration af lægemidlet ind væv, kropsvæsker, omkring 80 procent af dets blod binder til plasmaproteiner.

Skyldes, at lægemidlet aktive stof ikke er omdannet til en anden biologisk substans, er det udskilles i urinen (9%) og fæces (70%) i en uforandret efter ca. 48 timer.

I virale læsioner af kroppens behov for at begynde at tage "Amiksin" forberedelse brugsanvisning refererer til følgende indikationer:

- herpesinfektion ;

- SARS, influenza. Det anvendes som et lægemiddel eller profylaktisk middel;

- viral hepatitis A, B, C;

- lunge-TB (i kombinationsterapi);

- encephalomyelitis, allergisk eller infektiøs virus (i kombinationsterapi);

- Chlamydia (urogenital eller respiratorisk);

Børn ældre end 7 års forberedelse "Amiksin" brugsanvisning som anbefalet i behandling og forebyggelse af SARS og influenza.

Fremgangsmåder til anvendelse og dosering af lægemidlet afhænger af den type af viral infektion, patientens alder og sygdommens sværhedsgrad. Tage medicin gennem munden efter et måltid. Den anbefalede dosis i generelle tilfælde er 125 - 250 mg af de første 2 dage, derefter - en tabletformulering hver 2 dage.

Forekomsten af visse bivirkninger, mens du tager stoffet, "Amiksin" instruktion til brug beskriver den del af fordøjelsessystemet. Forekomme i sjældne tilfælde, symptomer på spredning. Under modtagelse "Amiksin" lægemiddel bivirkninger er også bemærket i form af en kort feber og allergiske reaktioner. Medicin er kontraindiceret til gravide kvinder, børn under syv år og patienter, der har fundet en særlig følsomhed over for tirolonu. I perioden med amning i akut behov for at tage stoffet skal stoppe med at amme.

Til denne dag, i medicinsk praksis ikke blev gennemført forskning om tilfælde af overdosering betyder "Amiksin", brugsanvisning og indikerer ikke specifikke instruktioner om at tage kombinationslægemidlet med andre lægemidler. Tværtimod kan behandlingen foregå i kombination med andre antibiotika, konventionelle anti-smitstoffer, men i dette tilfælde, har brug for at konsultere en specialist.

Ledige "Amiksin" tabletter gul afrundet form af 6 eller 10 stykker per pakke. holdbarheden af lægemidlet er begrænset af 3 år. I tilfælde af at én tablet indeholder 60 mg aktivt stof, frigives uden recept på et apotek, og til frigivelse af lægemidlet indeholder 125 mg af recept er påkrævet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.