SundhedPræparater

Lekarsvennoe betyder 'Natalsid' (stearinlys). instruktion

"Natalsid" - et stof, der anvendes i behandlingen af anale fissurer, hæmorider kompliceret af blødning, proctosigmoiditis, betændelse i endetarmen, som finder sted efter kirurgiske indgreb på det. Den vigtigste form for frigørelse - rektal suppositorier.

Drug "Natalsid" (lys). Instruktioner: sammensætning, farmakologiske egenskaber

Medikamentet omfatter natriumalginat, som er det aktive stof. Medhjælper komponenter: Witepsol.

Det aktive stof er et naturligt polysaccharid, som er fremstillet af tang. En af komponenterne - hyaluronsyre, som er en del af stoffer glycosaminoglycaner, der deltager i reguleringen af cellens livsprocesser (proliferation aktivitet). Dette tilvejebringer en genoprettende virkning af det aktive stof. Stearinlys har hævelse ejendom, dette skaber en beskyttende virkning mod tarmvæggen. Lægemidlet er med til at reducere intensiteten af patologiske reflekser (smerte). natriumalginat nedbringe for store motilitet i tarmen, som normaliserer stolen. Medikamentet reducerer polymerisationstiden af fibrinmonomer, der giver en hæmostatisk virkning.

Aktivstof stimulerer produktionen af immunoglobulin A, som giver lokal særlig beskyttelse. Dette fører til forøget stabilitet af de intestinale slimhinder til mange mikrober.

Drug "Natalsid" (lys). Instruktion: Anvendelsesmetoden, doseringen

Den grundlæggende fremgangsmåde til anvendelse af lægemidlet - rektal. Suppositorium er nødvendigt at indgå endetarmen efter afføring (spontant) eller af en udrensning lavement. Det skal være præ-fugtes med vand. Anbefalet dosis: en stikpille to gange dagligt. Den gennemsnitlige behandlingsperiode er to uger. Det kan variere afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen.

Drug "Natalsid" (lys). Bemærk: bivirkninger, kontraindikationer, lægemiddelinteraktioner

Ved brug af medikamentet kan opleve forekomst af allergiske reaktioner. Hvis der er overfølsomhed overfor brug stoffet er forbudt. Data om lægemiddelinteraktioner med betyder andre farmakologiske grupper der.

Drug "Natalsid" (lys). Instruktion: særlige instruktioner, overdosis

Anvendelse af lægemidlet hos børn er tilladt efter samråd med børnelæge. Anvendelse under amning, er graviditet kun tilladt, når indiceret. Stearinlys fra hæmorider "Natalsid" påvirker ikke evnen til at føre køretøjer, farlige maskiner. Indtil nu blev rapporteret nogen tilfælde af overdosering.

Lægemidlet bør opbevares ved temperaturer, der ikke overstiger 20 C; i områder, der har et lavt niveau af fugtighed. Holdbarhed - to år. Efter udløbet af denne periode er forbudt at bruge stoffet, da det mister dets farmakologiske egenskaber og øger risikoen for toksiske virkninger.

Lægemiddel "Natalsid" (stearinlys), patient tilbagemelding bekræfter denne at være den mest effektive til behandling af hæmorider, analfissurer. Dette kan tilskrives dets farmakologiske egenskaber, hurtig handling, fraværet af signifikante bivirkninger. Overdosis forårsager ingen symptomer, interagerer ikke med narkotika andre farmakologiske grupper, har en relativt lav pris og til salg i apoteker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.