SundhedMedicin

Indre organer. endetarmen

Den endetarmen er den distale colon. Det er placeret i den bageste bækken området og ender i skridtsektionen. Den endetarmen har en længde på femten - seksten centimeter. Ydre sin grænse ligger i korrespondance med den øverste kant af baekkenhvirvler III.

Endetarmen. Struktur.

Organet har to bøjninger: udbulingen tilbage (korsbenet) og bule fremad (skridtet). Grænsen mellem bækken og perineale afdelinger foregår inden for vedhæftede anale levator muskler. Bækkenorganprolaps Division, beliggende i bækkenregionen, har ampullar (der på korsbenet level ekspansion af ampuller) og nadampulyarny separeret. Den skridtet afdeling er meget smallere. Passerer gennem skridtet, danner analkanalen, åbne den bageste åbning. Rektum en lumen former slids anbragt på tværs. Fyldte lumen har en oval form.

Den øverste del har trekantet endetarmen bughinden belægning, som efterhånden tabt mod bunden. I region IV baekkenhvirvler peritoneal dæksel opretholdes kun på sin forreste væg. Muskel skalkrop repræsenteres som to (indre cirkulær og ydre langsgående) lag. Indre lag er dannet på fortykkelse af analkanalen portion - ufrivillig (intern) anale sphincter. Det ydre lag har en vævning fibre anal levator muskel. Arbitrær (ydre) sphincter er en ringformet muskel, som består af subkutane og dybe overfladedele.

Slimhinden ampullar afdeling producerer to - tre tværgående med spiralformet forløb folderne. Analkanalen er dannet af otte - ti anal søjler (langsgående folder), hvis bund består af glat muskulatur og bindevæv. De slimhinde er talgkirtlerne og ensomme lymfoide knuder. På grænsen af huden og slimhinderne arrangeret hårsække og svedkirtler. Anal bihuler (fordybningerne mellem søjlerne) er begrænset til flapper, der danner rektal-anal system. I denne region er der venøse plexus. Her, et enkelt lag cylindrisk mukøse epitel bliver lagdelt epitel flad form.

Slimhinden er høj sugestyrke, hvilket får rektal administration af lægemidler og væsker.

organ blodtilførsel til tilvejebringelse af den øvre, midterste og nedre rektal arterie. Strømmen af veneblod bæres af venerne i samme navn. lymfedræning udføres i podaortalnye, øvre rektal og interne iliaca knudepunkter.

Ampullar afdeling udfører funktionen af et reservoir og en kranvogn. analkanalen udføres ved at fastgøre fæces og kontrol (tilfældig) i løbet af processen med afføring.

Endetarmen. Sygdom.

Anokopchikovym smertesyndrom kaldet funktionelle lidelser i kroppen, som er ledsaget af smerter i sacrococcygeal, anal afdeling. Årsagerne henvist til patologiske ændringer i knogler sacrale afdeling, forårsaget af traumer, kronisk inflammation, eller krampe i musklerne i bækkenbunden afdeling.

Rectalgia (neurologiske spasmer) er ledsaget af svære smerter i rektal område.

Der er ganske ofte anal kløe. Årsagerne til den oprindelige manifestation af anal kløe er ukendt. Sekundær manifestation ledsager sygdomme som hæmorider, fistler og andre.

De mest almindelige sygdomme anses for at være ikke-specifik absces og proctitis, hæmorider, tarm prolaps, anal fissur.

Indsnævring kroppen normalt købes i naturen og skyldes betændelse, traumer og kompression af den ydre krop.

Blandt de sygdomme i endetarmen observeret dannelsen af godartede tumorer, ikke-epitel- og epitelial karakter. Den mest almindelige betragtes som en polyp (benign).

Ondartet svulst (kræft) er diagnosticeret i 40% af alle tilfælde af tumorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.