Sport og FitnessUdstyr

Signal våben

Signal våben bruges kun til alarmen er lyd eller lys support. I tilfælde af at være i skoven område en efter en fra en rasende dyr kan anvendes som en afvisende middel. Som defensiv middel ikke anbefales, da dette stop effekt har ingen arme. Selv om, som effekten af overraskelse, kan arbejde.

I henhold til gældende lov, en signalering våben er en civil og er kommercielt tilgængelig, det vil sige, for sin erhvervelse af licens og registrering er ikke nødvendig. Men der er nogle begrænsninger. Signalpistoler og revolvere, kaliber over 6 mm, og patronerne, som kan anvendes som en gas eller skydevåben MVD betragtes som farlige for menneskers liv og skal registreres henholdsvis licens.

Licens til et signal pistol kan komme til politistationen ved bopæl. Det er værd at bemærke, at et sådant dokument er også en beslutning om besiddelse af våben. Som regel betyder søgsmålet ikke overstige fem år fra udstedelsesdatoen. Når du tilmelder dig vil være påkrævet et pas for produkt licens med passende markeringer sælger pistol. Revolvere, importeret fra udlandet, er behæftet med større kontrol, med undtagelse af kun de købt til samlingerne poster.

Naturligvis der ofte signalere våben erhverves af rejsende, elskere af ekstremsport, sømænd mv Denne pistol kan også være en stor gave kære mand. Selv hvis der tages hensyn til, at det ikke gælder for den kamp, er salg til mindreårige er forbudt. Den mest populære form for sådanne våben i vores land - et signal pistol (pistol). Dens ejendommelighed er, at det ser meget lig de krigsvåben, og lyden af skud er identisk med den nuværende, men i brug er det absolut uskadeligt. Men i stigende grad, kan det ses eksempler, hvor signalet pistolen ikke bruges til sit formål, og som en slags selvforsvar. For eksempel ved at omstrejfende hunde eller bøller fordi, ud over at frastøde en type, du kan også skyde i luften og lyden af det meget skræmmende.

Selvom udad flare pistol er meget lig den foreliggende, er forskellene stadig. For eksempel snablen helt glat, uden spring til den største del af kammeret, ensartet diameter over hele sin længde. Sådanne pistoler sædvanligvis enkelt riflede, men der er individuelle tilfælde i dobbeltløbet version.

Patronerne kan varieres: Belysning besparashyutnye, faldskærm med en stjerne og mere, med sværd farvet røg kombineres. Sidstnævnte sammen med det visuelle signal og udsende mere bestemt lyd, som et skud pyrotekniske fyrværkeri. Typisk røg patroner bruges i dagtimerne, og tilstedeværelsen i den afgift zvezdok - om natten. Højden af skud alle former for patroner når 100-150 meter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.