HjemlighedHavearbejde

Druer Valek: sortsbeskrivelse

Grape er respektable pryd enhver indmarken. Ventilatorer aromatiske rav bær behandlet venligt brændende sol, vil værdsætte mangfoldigheden Wałek - hybrid, opnået ved at krydse sådanne sorter som Star, Rizamat, Kesha 1 og absorberes de bedste egenskaber fra hver. Grape kultivar afledt Valek opdrætter Vishnevetskim N. P., formålet med livet er at skabe højtydende hybrid former af disse bær, der har høj smag og lang holdbarhed. Nikolai Pavlovich Vishnevetskii på hans plot har været avl, som har skubbet sin mangel på gode sorter af druer i mere end 30 år.

Placering vinstokke

Druer Valek - stolthed Vishnevetzkogo, barn og kæledyr, er beregnet til dyrkning i regioner med forskellige klimatiske forhold, hvorfra det meste optimalt passer ham Ukrainy.Vysazhivat nordlige del af druerne anbefales at veloplyste åbne områder, der ikke skyggen af andre planter. Det er ønskeligt at gøre det i højlandet, fordi i dalen kan stagnere den kolde luft og vandet, der bringer stor skade på bushen. På private jordlodder er bedre at vælge den sydlige eller syd-vestvendt, i læ for vinden.

Principperne for god beplantning

Jord - lys, uden tilstedeværelse af overfladen af grundvandet. Sil'noroslye ønskelige buske plantet fra hinanden i en afstand, at de ikke kun give den nødvendige plads for normal vækst, men rodsystemet, og modtagelse af næringsstoffer i fuld skærm. Afstanden mellem buskene i serien bør være mindst 3 meter, mellem rækker - 4 metra.Yama til plantning kimplanter skal være store, i en dybde på mindst 80 cm Det er nødvendigt at give fuldstændige næringsstoffer, som vil indgå bushen indtil begyndelsen af frugtsætning ..

Først lægge den krævede blanding jord fremstilles, som er et skud under grave miner forsidearket. Derefter tilsættes 2-3 spande med kompost blandet med gødning. Stablet oven på endnu et lag af muld. Før plantning pit bør stå i 2-3 uger.

Druer Valek: beskrivelse

Denne hybrid sort karakteriseret ved meget tidligt modningsperiode (105 dage). I midten zone er det høstes i slutningen af sommeren. Buske energisk, klynge, bliver hvert år mere og større - vægtig og tæt med masser af bær. De har en vægt på fra 1,5 til 2,5 kg. Druer Valek, forbruger anmeldelser, som taler for sig selv, en præsentation af børster er udstyret med store og smukke bær, der er beregnet til frisk forbrug.

Denne delikatesse er meget attraktivt og appetitno.Vinogradiny kødfulde, ristet under sollys, lys gul, har en dejlig pære smag og rig aroma af muskatnød. Formen af bær oval, der hver har en vægt på 14-16 gram. Den gennemsnitlige varighed af enkelt drue er 3 cm og bredde - 2,8 cm, de er meget sød smag, huden -. Madvare. Frugtsætning godt for buske typiske for stærk vækst. Med fremragende Aldrende skud give så højt som muligt.

Positiv kvalitet Valek faktorer

Unge vinstokke af sorten modner næsten hele længden af stiklingerne rod godt. Eksperter anbefaler at dyrke druer på deres egne rødder, uden podning andre sorter (med hvem han har god kompatibilitet) for at undgå tab af smag. På denne drue er tilgængelig blomst af begge køn, hvorigennem bush frugter jævnligt og grundigt. Blomsterne holdes åbne i 10 dage, perfekt bestøvet, selv i regnvejr og er en fremragende bestøver til andre sorter.

Grape Wałek bringer stor transport er meget modstandsdygtig over for botrytis og mest svampesygdomme, i stand til at overleve vinteren og kan modstå temperaturer op til minus 24 grader.

For væksten i sund, stærk og tyk bush kræver korrekt sin landing, hvorunder at grave en grav, at ruste dem til at give dræning og plante vanding kvalitet.

Grundlæggende principper for dyrkning og pleje

Voksende druer Valek og omsorg for dem svarer til pleje af andre sorter:

  • Regelmæssig lugning jord.
  • Vanding om sommeren, ikke mere end 3 gange produceret, og når vejret er for varmt - 4 gange. Fugt er grundlaget for væksten af enhver plante. Bush er vigtigt for vand før blomstring, såvel som på tidspunktet for dannelsen af cyster. Hver vanding anbefales at ledsage bioklip af jorden, som du kan bruge mos eller savsmuld.
  • Breaking af skud er nødvendig for at slippe af med de dårlige, de syge, tørre grene, hindrer den normale strøm af vand og næringsstoffer til de frugtbare sunde spirer. Bræk spirer anbefales efter dannelsen af blomsterstande og slyngtråde, men før deres størkning og woodiness på basen. Proceduren kræves for at starte med bunden af busken med den gradvise forfremmelse til ærmerne.
  • Klemme (hvis essens ligger i at få grønt flugt fra toppen) og bruddet på stikledninger, som forårsager, at den nødvendige mængde af næringsstoffer og vand til sunde spirer. Disse procedurer bidrage til at undgå ukorrekt udvikling og langsom vækst af planten, tilbringe et par dage før blomstring for at undgå stærke vækster busk.
  • Udtynding bladene, der ligger på overfladen af druerne og dækker dem mod solens stråler. Dette forårsagede en hurtig modning af druerne og vil øge niveauet af sukker i det. Denne procedure er nødvendig for at producere et par uger før modningen af druerne. Ikke at skade planten, ved siden af hver klynge anbefales at fjerne de 5 blade (eller mindre).
  • Beskæring sker i efteråret, efter løvfald. Det er nødvendigt for at forhindre tilgroning af Bush og knusning bær fremtid høst. I det første år efter plantning, er beskæring udføres.
  • Sprøjtning angår en skadedyrsbekæmpelse og forebyggelse af forskellige sygdomme.
  • Snavs dressing lavet i efteråret. Gødning er så tæt som muligt til rødderne af planterne i renden gravet nær bushen. Andelen i dette tilfælde er som følger: 1 sq. meter læ vinstok overflade kræves for at gøre 6-8 kg af gødning og 80-100 g træ aske.

I forventning om vinteren buskene nødvendigvis behøver at skjule, og efter frost vinstokke til at åbne. Dette gøres bedst i overskyet vejr før solopgang eller efter solnedgang.

Selvom Valek sjældent udsat for svampesygdomme, er det bedre at behandle overfladen af en stang med specielle kemiske opløsninger.

Grade Valek: anbefales til dyrkning og bruge!

Druer Valek anført sorter, som har stort set ingen ulemper. Det rejser det til rang af selskabsdyr gartnere, jubel, og antallet af frugter og deres kvalitet. Pearl søde frugt, høstet deres egne hænder, og gemt væk til særlig højtidelig lejlighed en flaske hjemmelavet aromatiseret vin - er ikke lykke, som følge af de investerede en stor indsats og arbejde i den drue! Grade Valek, anmeldelser gartnere som altid er entusiastisk og positiv, anbefales til dyrkning i hver have plot.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.