SundhedMedicin

Herpangina

Herpangina - en akut infektionssygdom forårsaget af Coxsackie virus. Denne gruppe af virus , der tilhører familien af enterovirus (parasitter i tarmen). Nogle af dem findes ofte hos raske mennesker. Herpangina er en smitsom sygdom, der overføres ved luftbårne dråber (patient gennem human spyt dråber i luft) og det fækale-oral (via uvaskede hænder efter toiletbesøg) midler. Efter 7 dage fra begyndelsen af den patologiske proces patienten bliver uskadelige for andre. Sygdommen kan overføres fra virus carrier, og - en rask person, der har virus i kroppen påvirker ikke helbredstilstand.

Herpetisk halsbetændelse hos børn - karakteristiske træk:
Det sker først og fremmest i barndom og tidlige barndom, oftest om sommeren. Pludselig barnet hæver temperaturen til 39 - 40 grader.
Bekymret muskelsvaghed, utilpashed, svimmelhed. Kid bliver humørsyg, rastløs, irritabel. Han klager over smerter, når synke og nægter at spise. Lymfeknuder på halsen er stigende, men ikke ondt.

Hvis du undersøger halsen af det syge barn, kan Palatine pandebånd, bløde gane, drøbel og mandler ses gennemsigtige bobler, på størrelse med et hvedekorn. Efter nogen tid efter forekomsten af boblerne brister og omdannes til overfladen ulceration (erosion) omgivet af rød kant. Efter bedring, erosionen heler uden at efterlade nogen spor.
Nogle gange kan det være ledsaget af gerpangina vezikuloznym stomatitis med hudforandringer. Således vesikler (bobler) forekomme på tungen, tandkød og indre overflader af kinderne. Hertil kommer, kan de ses på fødder og hænder. Tilstedeværelsen af udslæt på håndflader og fødder kaldet enterovirus eksantem. For benign sygdom, holdes temperaturen i flere dage.
Herpangina ingen interesse i lægevidenskaben, fordi altid ender i bedring. Men dette betyder ikke, at det ikke er nødvendigt at behandle. Det er især vigtigt at foretage en grundig behandling af nyfødte. På grund af den umodne immunsystem i denne aldersgruppe er nemt og hurtigt opstå alvorlige komplikationer såsom betændelse i hjernen og hjertemusklen.

Herpangina hos børn - Behandling:
1. Bed hvile, isolering sygt barn
2. Let, flydende, rig på vitaminer fødevarer
3. Overdreven drikke
4. Antivirale midler (interferon, tsikloferon, antivirale immunoglobuliner)
5. antipyretiske lægemidler (ibuprofen, paracetamol, nimesil hos børn ældre end 12 år)
6. antiallergisk middel (Suprastinum, loratadin, tsiterizin, diphenhydramin)
7. Lokal behandling: foretages vanding eller antiseptiske mundvaskopløsninger (furatsillin, kaliumpermanganat, bouillon eg bark). For at fremskynde heling af sår forarbejdning buckthorn olie.

I alvorligt forløb af sygdommen er nødvendigt at anvende en intravenøs infusion af glucose-saltopløsning løsninger.

Hvis du selv ikke kan helbredes, er det tilrådeligt at søge professionel lægehjælp.

Herpangina: forebyggelse

Isolering af patienten bør fortsættes i 2 uger. Vaccination ikke praktiseres. Med fortsat kontakt med patienten for at forhindre infektioner i humane interferon kan anvendes 5 dråber 2 gange om dagen i hvert næsebor i 14 dage. God forebyggende effekt har antiviral salve ( "Virogel" "oxoline").
Herpangina efterlader en vedvarende, livslang immunitet, der beskytter det menneskelige legeme fra reinfektion. Dog skal det bemærkes, at i tilfælde af infektion med en anden serotype af virus sygdommen kan blusse op igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.