Mad og drikkevarerOpskrifter

Den mest lækre og nemme opskrift på kød i ovnen med tomat og ost

Hver familie har sikkert et par "proprietære" opskrifter, der kan tilberedes til den festlige bordet, og gælder for den familie middag. Men det kan ikke være fra et år til at forberede den samme mad, vi alle ønsker en ændring, så hvis du er på udkig efter nye, velsmagende og samtidig nem at forberede fad, så sørg for at notere på vores opskrift. Kødet i ovnen med tomater og ost, eller som det ofte omtales som "kød på fransk", vil give dig mulighed for at brødføde en familie middag eller en solid lodge overraskende flavorful, smukke anden middag. Af den måde, hvis du foretrækker kylling, som ikke er så høj i kalorier og indeholder mindre fedt end oksekød eller svinekød, er det også meget muligt at bruge i opskriften.

Sådan koger kødet i ovnen med tomat og ost

I flere portioner skal du bruge:

  • 400 g af oksekød;
  • 2 store modne tomater;
  • 2-3 spsk. l. mayonnaise;
  • 200 g revet ost;
  • salt og krydderier.

Først forberede oksekød: det skal optøs, hvis det havde været frosset, skåret i forholdsvis store stykker - 400 gram du skal have 4-5 stykker, og slå ud. Så det vil være blødere. Hver kød plade har brug peber og drys med krydderier efter smag, men ikke salt. Bagning parabol skal være velsmurt og derefter sætte alle brikkerne, og derefter på toppen af præ-hakkede tomater (cirkler), en lille smøre mayonnaise - så fadet vil vise sig saftigere, og derefter drys med revet ost. Må ikke spare sidstnævnte end parmesan eller cheddar vil være større, jo mere lækker og appetitvækkende skorpe vise sig. Endvidere skal vores kød med tomater og ost sendes til ovnen, forvarmet til 160-180 grader og kog klar i 40 minutter. Som et resultat, får du en meget flot og velsmagende ret. Det kan serveres med kogte kartofler eller en vegetabilsk salat. Som du kan se, selve processen med madlavning (med undtagelse af madlavning, som ikke kræver din direkte involvering) tager ikke mere end 10-15 minutter. En lignende middag på fordelen vil blive værdsat af alle medlemmer af din familie. Kødet i ovnen med tomater og ost kan tilberedes ved hjælp af svinekød, men i dette tilfælde bør fadet stå i ovnen i 1 time. Også huske på, at denne type kød indeholder mere fedt end oksekød. Og hvis du foretrækker en diæt indstilling, kan du prøve at forberede denne parabol hjælp kyllingebryster. Få ikke værre, og kalorieindholdet i din frokost eller middag mærkbart mindre.

Kød under tomater og ost - en kosten option med kyllingebryst

Til fremstilling, fjernes fra køleskabet:

  • 3-4 kyllingebryster;
  • 3 friske tomater;
  • 2 pære løg;
  • 200 g revet ost;
  • krydderier, vegetabilsk olie og salt.

Kyllingebryster vaske og tørre til blød kan let slå ud med en hammer, smag til med salt og drys begge sider med krydderier efter smag. Skær tomaterne i ringe og løg halvringene. Hvorpå på bagning, fedt, sætte første kylling, løg og tomater derefter, korrekt drysset med revet ost og bages i 30 minutter i en ovn forvarmet til 180 grader. Bemærk, i denne opskrift er der ingen mayonnaise, hvilket yderligere reducerer dens kalorieindhold. Kødet i ovnen med tomater og ost er sikker på at blive en livret og opskriften vil tage en værdig plads i din kogebog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.