Mad og drikkevarerOpskrifter

Er det bange for termofile gær? Den nye myte om killer-produkter

ældre mennesker husker fødslen af de skrækhistorier om fødevarer. Det eneste vi ikke er bange?! Sukker og salt - den "hvide" død. Smør er dårlig - alt sammen gå til margarine. Men mens en sådan "agitation" var berettigede, fordi maden er en mangelvare.

Men i dag ofte er nødt til at høre sådan noget. For eksempel, ikke så længe siden i vanære glad termofile gær. Skrækhistorier om dem lyder ganske overbevisende og bør være i stand til at imponere en særlig følelsesmæssig fyr. Artikler om dette emne på internettet vægt, så jeg var nødt til at vælge de vigtigste punkter i denne slags produkter. Ifølge de fleste forfattere, den termofile gær skabe et gunstigt miljø for væksten af kræftceller. De øger volumen med halvdelen. Grow, så at sige, med stormskridt.

Alkoholerne dannes under gæringen, som gift kroppen indeni. Sådan patogen miljø - en nåde for bakterier og bakterier. Brugen af en kommercielt tilgængelig gær brød truer os alle nedsat immunitet, samt fysisk og mental aktivitet.

Hvis vi tror blev skrevet, har befolkningen i Rusland længe måttet gå til grunde eller forringet. Efter fodring os denne muge mere end en halv snes år. Det er forfærdeligt at forestille sig disse "levende" neistreblyaemye gær, der vandrer i dine tarme, på alle måder at ødelægge dens flora. På hvad disse ting forvirrende er baseret?

I lang tid menneskeheden har brugt til bagning og brygning hoppede urt. Relativt nylig, i midten af det 20. århundrede, den teknologi udviklet i den industrielle produktion, hvor surdej blev brugt til gær i koncentreret form. Det ser ud til, at det sædvanlige. En sådan brød, som brugte bagegær, vi spiser, er ikke det første dusin år. Men hvis du mener forfatterne af nogle artikler, termofil gær os blev indført kun i 1974. Af hvem og hvorfor det blev gjort, historie er tavs.

Men for at bevise sin uskyld i artiklerne nævnt nogle kilder, som (tilsyneladende en meget stor hemmelighed) er gemt i Lenin-biblioteket. Angiveligt, det var efter deres afsløring russiske biologer og begyndte deres undersøgelse. Yderligere fortælling allerede sker med henvisning til de myndigheder af videnskabsmænd.

Særligt imponerende historie om en termofil gær høres på de steder, hvor teknologien er forberedelsen af det næringsstof medium til dyrkning dem. Husk på, at penicillin - en svamp dyrkes på fermenteret kylling bouillon (dvs. rådne afdød gift), men det betyder ikke forhindre ham i at være et lægemiddel. Men dette ræsonnement almindelig husmor med en liberal kunst uddannelse. Og nu er det tid til at søge afklaring fra eksperterne.

Enhver teknologi af fødevareproduktion er godt klar over, at ingen "gær bakterier" er ikke og kan ikke være, fordi gæren - det forme.
Russisk biolog V.A.Nikolaev i 1937 viste, at gær brød og hop indeholde én type S. cerevisiae. Ved bagning ved midten af stokken eller loaf temperaturen når 95 ° C. Levedygtige under disse betingelser er der kun en meget lille del af mikroorganismerne.

Derudover gæringsprocesser i kroppen forårsage nogen produkter, som er i stand til oxidation. Det er kartofler, sukker, yoghurt, kvass, æbler, druer, blommer. Enig, er andelen af brød her er ikke stor.

Desuden biologer forsikre os om, at gæren i den menneskelige tarm er allerede til stede og gav ikke anledning til patologiske forandringer.

Faktisk "termofil gær" og det såkaldte skade ikke var andet end en okolonauchnym begreb, der kom op med folk, lille smyslyaschie i mikrobiologi. Som enhver fornemmelse Og denne "gode nyheder" spredes på internettet, som om på vingerne, har fået en masse af spekulation og konkrete eksempler.
Til alt dette behov? Hvis du ignorere for dem, der tjener deres brød med kaviar takket være indholdet på deres websteder, der stadig fabrikanter. Bemærk, at ingen køber ikke kan skelne det brød, som tilføjede "termofil gær" eller hop surdej fra en anden, hvor det ikke er.

Jeg håber læserne vil forstå, hvad jeg er. Af den måde, kontrol domstol procesteknologi, også er sjældent interesseret. Så i kølvandet på forbrugernes panik forårsaget af alle former for publikationer om farerne ved den sædvanlige brød, nogle kammerater med held sælge os en ublu pris det samme produkt under et andet navn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.