ComputereSoftware

Sådan arkivmappe. Hvordan til at arkivere filer på Windows og Linux

Uerfarne brugere er ofte konfronteret med vanskeligheder, når du sender e-mail og "hælde" filer dem i alle mulige interaktive tjenester. Meget ofte er det på grund af det faktum, at de forsøger at sende selve mappen, ikke dens færdigpakkede til arkivet.

Som regel læssere simpelthen ikke "forstår" princippet om at pumpe mange indlejrede filer. Og så spørgsmålet om, hvordan du sikkerhedskopierer mappen, er yderst relevant for denne dag.

Lidt historie

I "dyster" tider Windows-98, brugere stået over archiver ofte. Internet dengang var dyrt og langsomt, og derfor kvalitativt komprimeret fil tillader ikke blot at reducere download-tiden, men også i høj grad gemme dine penge.

Fil komprimering udføres af særlige programmer, som kaldes ved arkiveringssystem. Omkring samme periode, hvoraf vi nu taler, var der en berømt WinRar program. Dens komprimeringsalgoritme, og den dag i dag stadig en af de mest avancerede og effektive, men fordi det første, vil vi tale det om det.

WinRar

De arkiver, som er pakket med dette program har en bestemt lokalnummer: .rar, så forveksle dem med noget andet er umuligt. Før du sikkerhedskopiere en mappe ved denne ansøgning, anbefaler vi, at du sørge for, at du bruger det den nyeste version. Dette skyldes det faktum, at bygherren kommer hele tiden med støtte til nye komprimeringsalgoritmer og effektiv udnyttelse af ressourcer, multi-core processorer.

Hvordan man bruger det?

Alt simpelthen ingen steder. Installer programmet ved at følge standard installationsguiden prompter. Ingen "bogmærker" i form af ekstra software fra Mail.ru ikke er der, så du kan blot klikke på knappen "Næste".

Før du sikkerhedskopiere mappen, skal du klikke på den med højre museknap: I popup skal vises på "Tilføj til arkiv" genvejsmenuen. Dette åbner en dialogboks WinRar, hvor du kan angive filnavn, placering og metode til komprimering.

I sidstnævnte tilfælde er det bedre at vælge "Standard" som stærke kompression regimer undertiden svigtende, hvilket resulterer i en bruger på en anden computer, kan ikke læse oplysningerne fra filen. Af den måde, for pålidelighed rådes til at markere feltet under "Tilføj en data opsving rekord."

I dette tilfælde vil programmet skrive til arkivet fil er nogle tekniske oplysninger, som vil bidrage til at genoprette det i tilfælde af svigt. Kort sagt, WinRar er et stort program, men det har en ulempe. Dens pris er sådan, at den gennemsnitlige hjem brugeren og ikke synes er rimelig løn. Virkelig er det nødvendigt at anvende polygonale versioner? Heldigvis er der masser af gratis og funktionelle applikationer.

7-Zip

Dette arkiv nylig har meldt sig, men straks blev udbredt og populær. Årsagen er ikke kun den fulde erkendtlighed, men også en fremragende komprimering algoritme, som er i dens effektivitet kan konkurrere selv med den ovenfor beskrevne sin konkurrent.

Da arkivet mappe ved at bruge det? Generelt teknologi er ikke anderledes end ovenstående. Først skal du installere programmet, skal du genstarte computeren. Efter dette, klik på højre museknap på den ønskede mappe ved at vælge sammenhæng menupunktet "7-Zip / Tilføj til arkiv".

Også en dialogboks åbnes, hvor du skal sætte parametre for backup. Hvis du ønsker at opnå den mest optimale kompressionsforhold, anbefaler vi at indstille drop-down "format arkiv" liste, skal du vælge "7z". Moderne versioner af WinRar perfekt stand til at arbejde med dette format, så læs denne fil vil være næsten på hver computer.

Vigtigt! Desværre er denne historiker er en lille ulempe. Før du sikkerhedskopierer en fil mappe, bemærk: ikke blive involveret i den maksimale grad af kompression, som i tilfælde af svigt, du er usandsynligt, at noget vil være i stand til at trække sig ud af den beskadigede arkiv.

Desuden skal det erindres anden omstændighed. Det faktum, at dette program ikke er "venlig" selv med beskadigede filer i arkivet. Så hvis filen blev ødelagt under overførslen, derefter bruge WinRar du kan stadig få i det mindste de dokumenter, der er i sin begyndelse.

7-Zip, i dette tilfælde bare smide en fejl ved at nægte at pakke de oplysninger, du har brug for. Heldigvis er det også har mulighed menuen "Tilføj data opsving rekord." Vi anbefaler stærkt at bruge det.

Om nonsens og vrangforestillinger

Vores brugere sjældent læst den hjælp fil i programmet, de bruger, samt næsten aldrig interesseret i principperne for deres arbejde. Alt dette fører til komiske resultater.

For eksempel, selv erfarne brugere ofte forsøge at presse filmen, ved hjælp af en konventionel datalogger. Ked af at skuffe, men denne form for arbejdsprogrammer for algoritmerne er ikke designet til sådanne operationer, så selv hvis videoen pack i et par gigabyte i størrelse, gevinst er 10-15 maksimum MB.

Til disse formål bruger kun de specifikke applikationer til video-kodning, blandt hvilke der er mange frie dem. En anden lignende vildledende - de tænker over, hvordan du sikkerhedskopierer dit kamera roll. Hvis man for alvor tænkt over det, så vil du igen nødt til at skuffe.

Selvfølgelig den fil, du tilføje dem uden problemer, men der er kun vinde i størrelser ikke får overhovedet. Faktum er, at mere ofte bruges format.jpeg klasse "arkiv mappe linux" = "hvis" height = "437" src = "http: // websted /misc/i/gallery/15322/350167.jpg" width = " 457 "/>

Hvordan går i "Linux"?

Efter at have behandlet, hvordan du sikkerhedskopierer en mappe med billeder og lære om meningsløshed af denne handling overføres til "Linux" operativsystem. Hvordan går med pakkefiler her?

det var svært indtil for nylig, da stort set alle backup programmer fungerer kun i konsol-mode, og derfor til at håndtere dem, kan ikke alle brugere. Heldigvis i dag har situationen ændret sig til det bedre. Sådan arkiveres en mappe i Linux, skal du bruge det relevante hjælpeprogram.

For eksempel, vi taler om Ubuntu, der i denne henseende ikke er for forskellig fra OS "windose". Klik på den ønskede mappe RMB (højre museknap), og vælg derefter alle de samme kommando i menuen vil poppe op "Tilføj til arkiv".

Det er bare færdig med at læse arkiverne i WinRar til "Ubuntu" kan være nogle problemer. Faktum er, at som standard, er operativsystemet i sin sammensætning ikke indeholder nogen proprietære filformater, så de skal tilsættes separat. Gør det enkelt: åbne "App Store", og i søgefeltet indtaste ordet rar. Systemet vil automatisk finde den nødvendige pakke.

Du behøver kun at bekræfte installationen ved at indtaste root-adgangskode og klikke på "OK".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.