ComputereSoftware

Hvordan til at omfatte en linje i "Ordet", og hvordan man bruger det

Alle kender om dette værktøj "Ward" som en lineal. Du kan bruge det til at lave en simpel side layout på blot et par sekunder. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man bruger den linje i "Ordet". Vi viser dig, hvordan du slår de forskellige versioner af programmet, om funktionerne i dette værktøj, samt analysere i detaljer sit formål.

Tænd linje i "Ordet" i 2003

Først og fremmest, lad os overveje, hvordan man inkludere en linie i "Ordet" i 2003. Selvom denne version er overvejet, og den ældste, men det er ikke på nogen måde påvirke dens popularitet. Denne version bruger stadig en masse mennesker. Nogle af vane. Andre - på grund af manglende computerkraft.

Men vær alting er, et uundværligt værktøj i dette program er til stede. Og hvordan i "Ordet" linje synliggjort, vi nu taler.

Alt er gjort enkelt. I første omgang skal du trykke på "Vis", som er placeret i toppen - menuen vises. I det du har brug for at sætte et flueben ud for "linje." Efter dette, vil værktøjet af samme navn vises i program interface.

Tænd for linjen i de senere versioner af programmet

Næsten samme måde kan du inkludere en linie i "Ordet" senere. Kun vil det ikke være i genvejsmenuen. Du skal i første omgang at gå til "Vis" fanen, og i hendes område at finde "Show". Det bør kryds ikon "Lineal". Efter dette, vil det blive vist i programmet.

Den anden måde at inkludere linien

Ud over den nuværende metode, kan den linje i "Ordet" aktiveres forskelligt. Af den måde, en fremgangsmåde, der nu vil blive præsenteret, er den mest bekvemme. Med det kan forårsage en række et par sekunder.

Så skal du klikke på et ikon, der er ansvarlig for at vise linjen. Det er placeret over skyderen i det lodrette rullepanel. For en bedre forståelse af behovet for at se på billedet nedenfor.

Det er imidlertid værd at bemærke, at på denne måde omfatter den linje kan ikke i alle versioner af programmet. For eksempel i "Ordet" i 2007 - det kan gøres, men allerede i 2016 - nej.

line funktion

Så du ved, hvor i "Ordet" linje og hvordan at tænde den. Dette værktøj er naturligvis langt fra værdiløs attribut program. Det tjener til hurtig sidelayout. Det er hensigten at indstille indrykning og fremspring. Samt bruge den rigtige skyder, kan du angive indrykning i højre side, men første ting først.

den øverste skyder

Adskil vil variere i "Word", som er øverst, nemlig vandret. Det har tre skydere til venstre. Vi fortæller alle individuelt, startende fra toppen.

Den øverste skyder er forpligtet til at indrykke den første afsnit linje fra venstre kant af arket. Gør det ret simpelt. Du skal begynde med at fremhæve disse stykker, som vil blive gjort led. Efter at flytte skyderen til den ønskede længde.

gennemsnitlig skyderen

Gå til næste skyderen - midten. Hans opgave er at gøre de afsnit faner. Slider glidende gennemsnit, alle linjer i et afsnit, undtagen den første, vil blive fortrængt af den angivne afstand.

Det anbefales selv at flytte denne skyder til at stifte bekendtskab med dens funktion klart.

den nederste skyder

Endelig skal det siges om det tredje element i serien - i den nederste stjerneskruetrækker. I sig selv er det ikke påvirke formateringen af teksten. Han er ude af stand til at flytte det enten til venstre eller til højre. Men det påvirker den øverste og den midterste skyder. Hvordan? Nu vil vi fortælle alt.

Faktum er, at sammen med den øverste skyder og flytte til den øverste midterste. Dette sker i en fast afstand. Dette er meget praktisk, hvis du ønsker at øge led al tekst fra venstre kant, mens ikke at forstyrre arrangementet af de andre skydere /

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.