HjemlighedVærktøj og udstyr

Skærebræt i byggeriet

En af de mest almindelige typer af tømmer er kantet bord. Den er lavet ved at skære ud fra en enkelt log. I dette tilfælde er kanterne trimmes, så de manglede bark (aftagende). I nogle tilfælde en sådan defekt er til stede i en lille mængde. Oftere end ikke, er dens værdi reguleret af EU-standarder. Denne type træ er meget udbredt i byggeriet.
I Rusland, salg kantet bord udføres i flere standardstørrelser. Således er produkt fremstillet med en tykkelse på 22, 25, 30, 40, 50, 100 eller 150 mm, bredde 100, 150 og 200 mm og længden kan være 3, 4 eller mest almindelige variant - 6 meter. Ved udførelsen af den bedste løsning vælges dimensioner, der tillader den bedste anvendelse af opskåret træ, men samtidig give den nødvendige pålidelighed af designet. Det skal også bemærkes, at det er muligt at producere plader tilpassede hvis det kræves en vis størrelse.

Ud over forskelle i størrelse, som er karakteriseret kantede træsorter, overfladefinish, værdi af færdiggjorte behandlingsprocesser. Sammen er alle disse parametre bestemmes af den sort træ. Og det er dette kriterium hovedsageligt danner produktets pris og, selvfølgelig, kvalitet.

Eaves er opdelt i fem kvaliteter, nemlig: valg (den bedste), og den 1., 2., 3. og 4.. Score er tildelt træet i henhold til GOST 6564-84.

Opførelsen af de hyppigst anvendte fyrretræ bestyrelser, gran, lærk, birk, etc. Hver af disse typer af træ har sine egne specifikke fordele og ulemper. Valget afhænger af ansøgningen tømmer, driftsforhold, design.

På mange måder kvaliteten af kantning brædder er bestemt af deres opbevaringsforhold. Oftest de er stablet i bunker. Det er nødvendigt at sikre en god luftcirkulation, især - i sin indstrømning stablet tømmer. Med dette gjort tørring af træet, og brædder ikke rådner.

Hertil kommer, at bevare det oprindelige udseende og kvalitet, er kantet bord behandlet med specielle konserveringsmidler, der beskytter mod råd, svampeangreb, drevoporazhayuschimi insekter. Producenter udføres sædvanligvis sådan behandling under højt tryk, hvorved en dybere indtrængning af sammensætningen ind i materialet. Det dermed fører til en bedre beskyttelse af materialet. Produktet behandlet på denne måde, vil vare lang tid og pålideligt.

Skærebræt er meget udbredt i byggeriet som i udførelsen af visse værker, og til oprettelse af specifikke strukturer til boligindretning og udendørs. Oftest kantet bord bruges til enheden etager, samt i opbygningen af taget, fremstilling lofter, stel til vægge, ru gulve og meget mere. Den finder sin anvendelse i produktionen af tømmer og møbler. For en grov overflade matchede bestyrelsen for en lavere karakter, for vigtige dele af bygningen brugt en bedre kvalitet tømmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.