HobbyHåndarbejde

Kjole til Barbie mønstre og master class

Hvordan til at sy en kjole til Barbie med hænderne? Hvordan til at bygge et mønster og modellere stil kjole? Hvordan vælger stoffet og trim? Svarene på disse og andre spørgsmål, læse denne artikel.

Barbie - uden for konkurrence

Maiden kærlighed Barbie har boet i mere end et årti. Tiderne skifter, børn vokser op, men den universelle favorit og er stadig på toppen af popularitet. Lad nu hylderne i legetøjsbutikker du kan finde mange andre dukker, for eksempel, figurer så berømte tegnefilm som "Winx" eller "Monster High", hver pige nødvendigvis vil være Barbie, og nogle gange mere end én. Og som det normalt sker, barnet meget gerne pynte dem i forskellige attires. Men desværre kan ikke alle forældre har råd til at købe dyre sæt af dukker med garderobe. Dog kan enhver mor gøre nogle gode tøj til den foretrukne af sit barn. Så meget desto mere gør en kjole til Barbie er ganske enkel. Ud over at processen med et barn kan holdes, som vil gøre arbejdet mere interessant. Ud over den store erfaring med sin datter og positive følelser, vil en sådan aktivitet bidrage til udviklingen af smag og fantasi piger, og i fremtiden er det meget nyttigt.

Hvad der er behov for at skræddersy

Det er let at gætte på, at får brug for en egnet stof til tøj, sytilbehør, saks, målebånd til at måle dukker, papir og blyant til at bygge en skabelon. Det er også nødvendigt at tænke på de dekorative elementer. Hvis det er en bold kjole til Barbie, her som andre steder er passende former for pailletter, perler, blonder, bånd og blomster. Gik til en chic tøj, bør man være særlig opmærksom på valget af tekstiler. Interessant vil se kombinere guiPure og skinnende satin, fløjl og guld brokade. Men der er en enorm mulighed for fantasien.

Alle voksne, eller tage målinger

Som i tilfældet med tøj til folk for at gøre en kjole til Barbie-dukker har brug for at tage dine mål. Til konstruktion mønsteret brug for at måle bredden af skuldrene, volumenet af hals, bryst, talje, og også for at beregne dybden af udsparingen af halsen og afstanden fra skulder til brystet i et punkt fremspring. Også individuelt nødt til at måle bredden af ryggen og brystet, fordi disse værdier er meget forskellige fra Barbie og den forreste del af livdelen gøres lidt bredere end bagsiden, og brystet er nødvendigt at måle både den konvekse del af det, og over det. Så er alle målinger foretaget, og så opstår spørgsmålet: hvordan man mønster kjoler til Barbie er bygget? Faktisk er det kun nødvendigt for den øverste, fordi nederdel af simple modeller lavet af samles på en tråd af stoffet strimmel.

Fundamentals of bygge top kjole mønster

Alle målinger er registreret på et ark papir og begynde at opbygge et mønster på pappet. Hvorfor i pap? Fordi efter en dragt er syet, er det usandsynligt, du vil være i stand til at holde på det, og hver ny kjole kan oprettes på grundlag af en eksisterende stykke. Først på pappet tegne to vinkelrette linjer: lodret - højden af overdelen, og på de vandrette målinger taget til efterretning. Den første af dem - den linje af skuldrene. Dernæst fra denne linie i den lodrette afstand afmålt brysthøjde og foretage en ny vinkelret på som lå bryst volumen divideret med bredden af ryglænet og forparten. Dernæst kommer turen til taljen linje og de tilsvarende målinger. At trække en streg talje ned vertikalt fra skulderen linje, måle højden før et panel til forreste og bageste ryglæn højde. Disse linjer kan ikke være det samme som en dukke s store bryster, og at kjole til Barbie perfekte møde og ikke trukket korrekt, når den forreste del af overdelen er lidt længere.

modellering kjole

Den næste fase - dart. Da den forreste del i figuren er konstrueret direkte og hvile for vectorization putter kun C, før overdelen. For at gøre dette, finder vi den midterste linje i brystet og hæve den til den linje af skuldrene. Ved krydsning i begge retninger udskyde målestok bredde af skuldre og en fjerdedel omkreds af halsen, og cirka 0,5-0,7 cm fra de to sider do dart fra skulder til brystet. Tuck også nødt til at gøre, og fra taljen til buste linje - bredde på ca. 0,5 cm, to foran og to bag, symmetrisk omkring midten. Og ikke nødvendigvis at sy dem og skære stoffet, kan det være rart at lægge folderne på forhæng. Dernæst kommer turen til halsen og vykata ærmegab. Hvis du planlægger at klæde sig til Barbie uden skuldre, skal de designmønstre kun udføres på linjerne i taljen og brystet. Også baseret på en sådan skabelon er let at lave emnet sammen med en dyb kærv eller skulder på brystet. Som regel enhver kjole lukkes med velcro, så bagsiden er lavet af to dele. Softwaren opretter tøj mønstre kan ikke kun gøre, men også binde kjole til Barbie krog.

Samling dele eller kjole skræddersy

Når pap skabeloner er klar, kan udskæres de og overføres til klædet, og derefter fortsætte direkte til samling af dele. Så hvordan man laver en kjole til Barbie? For at starte fra stoffet, der skal skæres alle detaljerne, ikke at forglemme om sømrummene. Efter starten af tværbinderkomponenter: ved begyndelsen af den dart og derefter skulder og sidesøm. Det næste skridt - Behandling hals. Du kan bruge den skrå Bakey eller payetochnuyu fletning. På samme måde let at håndtere ærmegab, medmindre du planlægger at sy ærmerne i dem.

Når du har forberedt den øverste del, starter fremstillingen af nederdele. Som allerede nævnt, i en enkel kjole , det kan være en strimmel af stof, indsamlet på en tråd og er syet til bunden af overdelen. Det kan dog være en anden mulighed - for eksempel Lacy nederdel med flere lag. Til dette formål, en stribe af væv lidt prisborivaya, sy blonder i flere lag. Normalt nederdelen har kun én søm tilbage, hvilket efterlader skåret til syning velcro. Velcro gør omkring en halv centimeter i bredden og højden af denne del af hele overdelen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.