HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy skrå Bakey. Skrå indlæg med deres egne hænder. Behandling hals skrå beika

Tøj optrådte hos mennesker i lang tid. Til denne dag, mange lærde, historikere, arkæologer har endnu ikke besluttet, hvornår de første mennesker begyndte at noget slid. krav til beklædning kun stiger hvert år. For det moderne menneske allerede er det ikke kun for at dække deres krop, men har også kvalitet stuff.

Fagfolk skabe nye teknologier til vævsbehandling, svejsninger, nedskæringer. De blev opfundet af skrå Bakey. Dette er en meget bekvem måde at håndtere eventuelle nedskæringer. Finish opnåede pæn, glat, og til tider interessant. Det samme gør det muligt at lave en attraktiv kant til ethvert outfit.

Behandling hals skrå beika

Hvis du behøver ikke at klæde en stram krave eller døv, du kan skære dejlig oplevelse. For at gøre dette, passer skrå Bakey. Gør dem simpelt. Vi er nødt til at tage stoffet og trække længder i bredder fra 4 til 5 cm. Det er vigtigt at få dem ikke fælles tråd, og i en vinkel på 45 grader. Længden af sådan udskæring beregnes som følger: slice længde plus 2 cm af svejsningen. Klud behandling, kan du vælge farven på den kjole, og du kan kontrast eller satin. Dette vil give kjolen elegant og originalt udseende.

skive Behandling

For information om, hvordan du gør skråstreg Bakey, som beskrevet ovenfor. Og nu se på, hvordan man kan sy det rigtigt. Der er flere måder. For den første strimmel fremstilles først at folde i halvdelen (vrangsiden inde) og strøget. For at gøre det lettere at arbejde på og sy det præcist, du har brug for at skære ned på turn i stoffet på 0,5 mm og lidt tryk den. Det vil være basting linje, hvor alle har brug for at sy. Derefter vedhæfte fremstillet beika forsiden dress shear, hvorpå små tack masker på proutyuzhennoy linje. De resterende ender på Bakey derefter feje og Stitch bil. Overskydende stof skal skæres. Nu meget Bakey bøje på den modsatte side af snittet og små tack sting. Det er vigtigt at gøre den tættere på folden og trim, så den forreste sidesøm ret i vrang. For begyndere, mestre giver råd: du kan svejse direkte på Bakey, men i en afstand på højst 1 mm fra kanten. Hvis primetka tilfreds, så er det, stryges igen, og derefter søm på maskinen.

en anden måde

Denne udførelsesform er noget forskellig fra den ovenfor beskrevne. Men det er tilladt, og ensartet behandling af halsen rørføring. Først og fremmest er skåret skråt Bakey fra hvilket som helst væv, bør deres bredde være fra 2 til 3 cm. Stoffet er ikke placeret langs de tværgående tråde, og i en vinkel på 45 grader. Dette giver mulighed for efterbehandling pænt. Næste du nødt til at vende i begge kanter af fem millimeter og en lidt strøget. Længden af stofstrimler skal være lig med længden af det forarbejdede skive plus 2 cm over sømmen.

Behandling med en speciel fod

En nedskæring skråbånd er syet med hænderne meget hurtigt. Dette arbejde vil kræve blot et par minutter. Det skal være rede til at gøre en strimmel af stof til udløbet på forsiden af produktet og små tack sting. Hvis nødvendige nedskæringer på kanterne Stitch indlæg, og det overskydende væv snit.

I beklædningsindustrien udviklet nye teknologier. Dette giver ikke kun lette arbejdsprocessen, men også at forbedre kvaliteten af produkterne. Så der var også en anordning til rørsystemet. Det er installeret i stedet for benene. Med det, er stoffet syet hurtigt under drift vil ikke danne folder eller læg på stoffet. En sådan behandling hals skrå beika være nem og hurtig.

Efter rørsystemet vil baste, du har brug for at sy den. Sømmen er ønskeligt at udføre den ønskede linie. Fjern derefter overskydende garn og inlay på vrangsiden af udsnittet bliver behandlet. For det andet den foldede kant af behovet for at re-tack og forsøge at gøre begge kanter indlæg faldt sammen i en søm. Erfarne syersker skjul sømmen direkte ind i folden indlæg på forsiden af produktet, og spirende skræddere kan gøre det på indlægget. Afstanden fra kanten bør ikke være mere end 1 mm. Så har du brug for at sy. Det er tilrådeligt, at maskinen har foden til rørføring. Det er fortsat kun at jern, selv om en metode til behandling af nakken, eller andre udskæringer afhænger af typen af stof.

cutoff bearbejdning på produkter af trikotagestof

Strikket stof i sig selv er meget kompliceret. Du har brug for særligt udstyr til at lave et produkt ud af det. Hvis der anvendes halsen til behandling af skråbånd, særlig fod er et must. Fra strimlen stof til at skære længe det forarbejdede udsnit plus 2 cm. Bredden af strimlerne skal være fra 1,5 til 2 cm. Hvis stramme strik, derefter fortrinsvis ét udsnit, som vil blive placeret på undersiden af stoffet til behandling overlocksøm eller et zigzag. En anden kant let strøget. Nu skal du tack Bakey forskydning.

Efter arbejdet for at kontrollere, om alle viste sig som det skal, og så kan du begynde at pritachivaniya i bil. Arbejde med strik, må vi huske, at stoffet i sig selv er meget fleksibel, så det er bedst at oprette linjen lidt zigzag. Stærkt trække og strække et stof er heller ikke nødvendigt, da produktet vil miste formen. Fjern derefter overskydende tråd og indlæg på den forkerte side. Neaten skive Nu bøje er påkrævet. Du skal blot forsigtigt tack det, og helst direkte ind i leddet. Til søm glattere, bedre skal stryges og derefter søm på maskinen.

Dekorative efterbehandling hals

Du kan skrå indlæg er lavet af satin. Outfit straks bliver højtidelig og elegant. Som en mulighed - at drage fordel af den færdige strimmel, købe den i dag ikke gør den store arbejde. Først når du køber bør være opmærksom på, at produktet ikke er blevet vurderet ud fra trådene. Skew satinbånd er altid til rådighed. De vil falde nøjagtigt på snittet. Bearbejdning af sådanne beika meget let.

Behandling satinbånd

At skære trimmet med satin rørsystem, er det bedre at købe en bredde på ca. 2 cm Sy to måder :. Open-ende eller lukket. Kanterne af et sådant bånd ikke smuldrer, så kan vælges behandlingsmetoden som ønsket. Til trimmet produkter med en åben ende, behøver ikke engang zautyuzhka. Bæltet kan tack straks i en afstand på ca. 1 mm. Så må det gå rundt i søm og skære sig. Den anden kant af båndet til at bøje og er ikke påkrævet, kan det straks tack til produktet. I dette tilfælde er den anden tætning skal være sammenfaldende helt med den første. Hvis niveauet af færdigheder i at arbejde med en symaskine er ikke høj nok, kan du lave en anden søm skjule eller anvende andre midler til behandling.

En forenklet udgave af behandlingen tape cut satin

Trimmet med satin bånd kan klippes hurtigt. Bare brug for en lille indsats og gøre alt omhyggeligt. For at starte båndet foldet på midten ansigt til toppen og strøget. Så lægger den ene ende af båndet til den forkerte side af den forreste side af stoffet, og ri. Pritachivat indtil de skal bruges. På samme måde den anden kant tack tape på undersiden af stoffet. Tack igen. Dette er for at sikre, at der ikke er finish på to linjer. De, der ikke kan gøre en dobbelt linje, vil denne indstilling passer perfekt. Så vil der kun være søm på en skrivemaskine i en afstand på 1 mm fra kanten af båndet. I slutningen af alt du behøver at jern.

Brugen af skrå Beek i tøj design

Når designere og ingeniører ikke dekorere tøj! Tag den samme skrå Bakey. De kan ikke kun behandle nakken eller andre udskæringer, men også at trække i bunden af kjolen eller dragten, for at understrege den linje af flæser eller bare en silhuet. Processing Technology er den samme som beskrevet ovenfor. Bakey kan være af samme stof som kjolen eller bluse, men du kan gøre dem kontrast.

Med hjælp fra skrå Beek kan ikke kun håndtere alle afsnittene om produktet, men også at bruge dem som dekoration stykker tøj. For at udføre det arbejde er helt i stand til enhver faglært. Det vigtigste, var ved hånden symaskine, nål, saks, klud. En sådan behandling vil gøre det muligt at opdatere enhver kjole. Du behøver kun at korrekt klippe en skråstreg Bakey og Sy det ordentligt. Når skal bemærkes, at båndet skæres eller ikke krydret langs de langsgående tråde, og langs forspændingen, dvs. i en vinkel på 45 grader skæring. Alt arbejde kan gøres på mange måder, det vigtigste - første til at afgøre, hvilken en er bedst egnet til dette produkt. Vi skal også huske på nogle af stoffet for at sy en kjole, og så i sidste ende kan du få et smukt nyt outfit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.