SkønhedKosmetik

Hvad der kan være et øje makeup til øjnene med overhængende alder og andre lignende defekter

Strukturen i øjet af de fleste mennesker er, at det øverste øjenlåg er altid lidt hænger over øjeæblet. Nogle betragter det som en defekt, andre er stolte af deres lidt mystiske og ikke helt åbne øjne. Under alle omstændigheder skal du udføre den rigtige make-up øje. Eye med overhængende århundrede, er der flere teknikker, som vi nu taler, og alle vil være i stand til at vælge den mest passende løsning.

hænge øjenlåg kan forskelligt. I nogle tilfælde, det ser mystisk og attraktiv for andre giver en træt udseende. Derfor er vi først og fremmest nødt til at skjule uønskede folder på øjenlågene og gøre udseendet mere strålende og "knappet" form, hvilket vil bidrage til at gøre dygtige make-up øje. Eye med overhængende øjenlåg make-up starter ikke med øjenbrynene. Efter alt, hvis denne nuance er som en defekt, det er øjenbrynene kan distrahere fra det. Det er vigtigt, at de ikke er for tyk, men på samme tid til at trække alle hår, så kun en tynd tråd, er det ikke nødvendigt. Også identificere sig med deres form, hvilket vil passe præcist under din form af øjeæblet.

Make-up til øjnene med hængende øjenlåg også tyder på, at der er behov for visuelt at "løfte" den yderste kant af øjenhulen. Efter alt, kan de fleste mennesker med disse fysiologiske egenskaber har en lidt træt udseende, der skal rettes. Dette kan gøres blot ved at tegne en pil eyeliner eller blyant, der vil være rettet opad. Du skal dog ikke holde Fold: vektor skal være direkte, uden unødvendige drejninger og "krøller". På grund af den mørke farve på den øverste øjenlåg bliver visuelt mindre, derved udglattes og det basiske defekt. Det er værd at bemærke, at hvis du er blondine, er det bedre at opgive de sorte toner og vælg en grå blyant, men hvis det brune hår - Løft brune liner, hvilket gør øjenmakeup.

Eye med overhængende øjenlåg absolut kontraindiceret perlemors skygge og andre midler indeholdende en glitter. Det samme gælder for flydende maling, som ofte anvendes make-up artister. Efter alt, makeup tendens til at glide, selv i de små folder og rynker, og dermed sætte fokus på dem. At vælge de samme mat skygge lyse farver, som kan identificeres ved midten af århundredet, og de samme midler, kun mørkere farver, til at male det ydre hjørne, vil du helt sikkert vinde. Tag ikke fejl, kun nuancer, hvilket gør øjenmakeup.

Eye med overhængende øjenlåg frelse er også lagt vægt på cilia. Jo længere og tykkere de er, jo mindre mærkbar fold på det øverste øjenlåg. Men vær forsigtig at kigge forblevet naturlig, og ikke blive en marionet. Gør øjenmakeup hver dag, er det muligt at sætte fokus på længden af cilier. Men at gå til aften begivenhed, kan du tilføje til dette tykkelsen. Dette kan bruges som en falsk øjenvipper og mascara med en lignende effekt, som giver dig mulighed for at foretage hurtige perfekt øjenmakeup.

Eye med overhængende århundrede er der mange muligheder for make-up, og hver eneste af dem - særligt. Se og vælge den, der er rigtigt for dig, og derefter dit sind vil blive attraktivt og strålende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.