SkønhedKosmetik

Eau de toilette "Bulgari": beskrivelse af de bedste mænds og kvinders dufte

Eau de toilette "Bulgari" - et symbol på elegance og raffineret luksus, den højeste kvalitet af aristokrati, status og unikke stil. Ud over parfume, brandet producerer smykker og smykker, ure, kosmetik, og læder tilbehør. Bvlgari parfume er mest efterspurgte. Kvinders samling - er dragende, blød, mangesidet og Loop parfumeret og duftende vand. Parfumeret væske til mænd er resistente, de klassiske varianter og alsidighed.

Generelle karakteristika for de mandlige og kvindelige spor

"Bulgari" - eau de toilette, kan et foto ses i denne artikel, - et tegn på succes i livet og levedygtighed. Næsten alle lugte fra kvindernes kollektion adskiller sig ikke meget blændende lyd. Efter alt, kan den sande værdi af parfume overvejes i detaljer. Start repræsentation af mærkevarer kvinders duft kan være en sammensætning Eau Parfumée au The Vert. Denne blomstret duft er fascinerende fra de første akkorder af hans lyd. Funktion af hele kvinders linje af duftende vand og Bvlgari parfume anses raffinement, gentility og forædling af produkter. Den enorme udvalg af præparater egnede dufte til sig selv og elskere vil finde frisk smag, og dem, der gerne søde sukkerholdige noter og beundrere af træ eller bregne blomster.

Collection dufte til mænd er designet til dem af drenge, som nød sit liv og ikke genkende den fortvivlelse i nogen af dens manifestationer. Nå, "Bulgari" varianter egner fyre klar over, hvor meget de er attraktive for piger, opfatte sin skønhed for givet. Så mændene eau de toilette fra Bvlgari giver en magisk og uskyldig charme. Rækken af sådanne præparater er ikke mindre omfattende end forslaget til kvinder. Han har for det meste blomster og akvatisk duft.

Playful duft til kvinder

Eau de toilette "Bulgari» Omnia Crystalline er designet til piger og kvinder. Blid, rolig og charmerende duft tilhører den blomster-woody gruppe. Dirrende nuancer af japanske pære og lotus videregives følsomme akkorder moskus og te. Sådan en tandem fremkalder en følelse af romantik og den utrolige friskhed. Denne utrolige duft pakket i en sølv, mousserende ligesom krystal, flaske, der symboliserer de vigtigste elementer i pigens tiltrækningskraft.

Eau de toilette "Bulgari" er i stand til ikke kun komplet, men også til at danne billedet af pigen, der "put" den på. Denne parfume afslører styrken af hendes humør og indre tilstand. "Omnia crystallin" understrege puslespillet, der skal være i enhver ung dame og forårsage andre mennesker at være opmærksom på sin ejermand. Omnia Crystalline værtinde vil altid være unik og charmerende.

"Bitter Water"

Mænds eau de toilette "Bulgari» Aqva Amara betyder "bitter vand." Denne duft oplevede verden i 2014. Aqva Amara sammensætning forfatter var Zhak Kavale. Parfume har beriget hans skabelse luksuriøse og ædle komponenter. "Bitter vand" fyldt med flimrende lys og livgivende energi. Disse tendenser er vist i udformningen af flasken, som skaberne har givet en kobber nuance. Bouquet "Aqua Amara" består af rige akkorder siciliansk mandarin og Neroli blomst olie. Det perfekte supplement til citrus skaber hvid røgelse og indonesisk patchouli.

For dem, der elsker den magiske af natten

En af nutidens mest populære parfumer er eau de toilette for kvinder ( "Bulgari») Jasmin Noir. Floral duft af parfume er designet til piger, der er klar til fuldt ud at fordybe sig i den magiske af den hemmelige østlige natten. Lidenskabelig og blid jasmin blomst blev grundlaget for sammensætningen. Følsom og delikat eau de toilette erobre sindet af selv de mest krævende og kræsne feinschmecker af parfume for sin vidunderlige duft og vedvarende lang spillekort tog uforglemmelige minder. "Jasmin Noir" - det er den buket, der vil gøre mænd passe damen transporterer det ud for dig selv.

Anmeldelser af den kvindelige linje

Kvinders eau de toilette "Bulgari" har vundet de spændende anmeldelser. Piger forelsker sig i varianter med den første åndedrag. Mange kvinder siger, at kun test en af blomsterne bliver hans slave en gang for alle. Damer markerer modstand og en langt spor af hver af de mættede produkter. Hver pige, der nogensinde brug af Bvlgari parfume, beundrer sin smag og andre karakteristika. Ligesom kvinder og flasker af væsker. Mange damer selv samle en samling af udsøgte, elegante og raffinerede flasker.

Mænds komplimenter

Alle ved, at de fyre på de komplimenter og ros nærig. Men hver af dem "Bulgari" - mænds eau de toilette - anmeldelser er utallige og endeløs. De fleste af de stærkere køn som den slags reaktion Bvlgari parfume er blandt piger. En masse fyre siger, at spiritus er berømte mærke ikke kun fordi de udstråler storslåede dufte, men også fordi deres andre halvdele til at trække vejret ujævnt så fascinerende væsker.

Fejring mænd og følgende: hvis du sætter toilettet vand om morgenen, så i løbet af dagen, indtil natten vil være tydeligt mærkede hendes vedholdende duft. Også, de fleste brugere regelmæssigt tilføje til deres samling af parfumer til at bruge den nye duft til hvert arrangement. Og således konstant ændre billedet, hvilket gør det unikt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.