Mad og drikkevarerDrikkevarer

Byg kaffe: de gavnlige og skadelige virkninger

Mange mennesker bruger kontraindiceret stærk kaffe. bør anvendes erstatninger i overgangen til en sund kost. Førende i hjælpeprogrammet betragtet byg kaffe. Fordele og skadelige virkninger af drikken og dens regler forberedelse er præsenteret i artiklen.

Hvad er det?

Byg som en fødevare afgrøde kendt for menneskeheden i mere end 4 tusind. År. Korn er populære på grund af sin sammensætning. De indeholder næsten 15% af protein og fibre, som er afgørende for den perfekte ernæring. Beta-glucaner operere rense kroppen af toksiner og reducere mængden af sukker. På grund af indholdet af vitaminer og sporstoffer byg er en guldgrube af naturen.

Det er ikke tilfældigt i kraft af de romerske gladiatorer var retter fra denne korn. Russiske helte, også spiste byg i store mængder. Han tjente til madlavning grød, brød, drikkevarer modtagelse. Seneste fremstillet af ristede og formalede korn. I Europa længe siden begyndte at erstatte kaffe drikke byg. Dette skyldtes den høje pris på kaffebønnerne. Desuden var der konstant afbrydelser af forsyningen. Forskerne mener, at denne drik ikke alene kan spare penge, men også forbedre sundheden.

nyttige egenskaber

Er byg kaffe nyttig? I 1930'erne, biologer, blev det konstateret, at drikken har en styrkende virkning. Det bruges af folk, der har oplevet svære belastninger og spændinger. Byg kaffe begyndte at blive brugt til at genoprette strømmen, anbefales det i behandlingen af mange lidelser.

Drikken har en gavnlig virkning på arbejdet i maven. Korn behandler ulcera, gastritis, dysbacteriosis. Byg er nødvendig for aktivering, rengøring og toning fordøjelseskanalen. De restaurerede tarmens mikroflora. Beta-glucaner, som er byg, som en fortrinlig miljø for udvikling af gavnlige bakterielle forbindelser. Uden dem vil der være det normale arbejde i fordøjelsessystemet.

Byg kaffe er forebyggelse af diabetes. Det giver dig mulighed for at tabe sig. Det sinker absorptionen af kulhydrater takket være den høje fiberindhold, så blodglucoseniveauet er normal. Drik forbedrer hjerte og blodkar, da der er mange korn magnesium og kalium. Og den indeholdt vitamin E og D er nødvendige for pres opsving.

Byg kaffe fungerer som et middel til forebyggelse og behandling af inflammation. På grund baktericid virkning korn drik har anti-inflammatoriske egenskaber. Det anvendes i behandlingen af forkølelser og luftvejsinfektioner. Drikken har genoprettende egenskaber - proteiner og kulhydrater perfekt genoprette strømmen. Ikke underligt byg vand anvendes til at styrke de kræfter efter stress, operationer og skader.

Denne kaffe er en drik skønhed. Den indeholder en masse af lysin og silicium er nødvendig til fremstilling af kollagen. Drikken gør huden smidig og unge, samt forbedrer væksten og tætheden af hår. For at gendanne nervesystemet, bør spise byg kaffe. Han har ikke den spændende og stimulerende effekt på hjernens aktivitet, er det derfor betragtes som sikre.

Hvis kaffebønnerne har koffein, som i store mængder kan forværre mange processer i kroppen, så en drink af byg er det ikke. Dette giver dig mulighed for at bruge det regelmæssigt. Byg kaffe repræsentanter foretrækker sund mad. Selv med tilsætning af andre komponenter i brug drikkevare ikke forværret.

skade

De negative konsekvenser af at drikke byg kaffe er ikke fundet. Bare overveje antallet af kalorier. I en kop drikke indeholder omkring 20-25 kalorier, 4-5 gram kulhydrater, 1 g protein. bør overvejes, især dem, der ser deres vægt Disse indikatorer. Kontraindikationer for brug af drikken er ikke afsløret.

regler madlavning

Sådan koger byg kaffe derhjemme? Det vil kræve en solid tør byg. De skal være selektiv. Madlavning sker på grundlag af følgende etaper:

  • Korn skal steges i en gryde uden olie.
  • Så smalyvayut hånd mølle.
  • Klar brunt pulver bør falde i søvn i Turk (150 ml vand 1 spsk. L. Product).
  • Kaffe koges i 2 minutter, og det samme behov for infusionen, bedst under hætten.
  • Drikken kan hældes.

Mange mennesker kan lide byg kaffe. Anmeldelser tyder på, at det er bedre at bruge med cikorie - 0,5 tsk .. per portion. Dette vil gøre det flavored drikke. Det er muligt at tilsætte mælk, som blev hældt i kaffen under fremstillingen, erstatte vand. I dette tilfælde den kaffesmag bliver blødere.

Klar kaffe blandes godt med fløde, honning og sukker. Drikken har en behagelig aroma og delikate smag. Derudover er der en masse af egenskaber, som er nødvendige for en sund livsstil, så du kan bruge det på en regelmæssig basis.

producenter

I vores land, er byg kaffe produceret af følgende producenter:

  • Virksomheden "russiske produkt" producerer produkter under mærket "Gamle Mølle". Rug har en del af drikke byg.
  • I butikkerne kan du finde produkter af mærket "Byg øre." Det producerer Coffee Company "Around the World".
  • "Byg øre" producerer mærket "århundrede".

Det opløselige kaffedrik kan være cikorie, jord agern og andre naturlige stoffer. Pakke pris pr 100g er i intervallet 45-55 rubler. Lokale produkter kan koste 30-35 rubler. Find kaffe fra byg kan være i næsten alle butikker, og især i store supermarkeder.

smag

Denne drink smager som cappuccino, især hvis dens sammensætning er den varme mælk. Med brygning vises tykt og højt skum, Madsen aroma. Hvis der er mere og cikorie, er duften af kaffe stigende. Når produktet kun indeholder byg, vil det ikke afgiver duften af kaffebønner.

Kaffe fra byg er velegnet til gravide kvinder, børn, og også for dem, der ønsker at undgå koffein. Han vil forbedre sundhedstilstanden, uden at forårsage skade. Du kan bruge en hvilken som helst opskrift, herunder tilføjelse af yderligere komponenter. Hver af dem har en vidunderlig smag og mange fordele. Drikken kan indtages regelmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.