Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hvordan til at lave mad banan saft i hjemmet: opskrifter. Alle de fordele og skadelige virkninger af banan saft

, Bliver nødt til at forsøge at få en banan saft. Du skal blot foretage en drink ud af andre mere saftige frugter. Men i dag vil vi vise dig hvordan man laver en lækker juice derhjemme, dens farer og fordele.

Nyttig kvalitet banan saft

Bananer er elsket af alle. Denne duftende, behagelig at smagen af frugten tiltrækker med sin lyse gule farve, og jeg ønsker at gøre det selv med en banan juice modne godbidder. Gavnlige og skadelige virkninger, som de to sider af medaljen, der er i nogen produkter, og bananer er ingen undtagelse. Til at begynde, foreslår vi at blive fortrolig med de nyttige egenskaber af produktet.

Mange tror, at bananen er ikke nyttigt kartoffelstivelse og derudover er der intet. Det er en udbredt misforståelse: banan saft og banan er rige med hensyn til indhold af vitaminer og mineraler produkter. Også i størstedelen af kalium frugt indeholder magnesium og phosphor, jern, zink, selen og kobber. Alle disse stoffer er nyttige for folk, der lider af hjertesvigt, og til alle, der bekymrer sig om deres helbred.

Bananer indeholder beta-caroten, kulhydrater, tocopherol og ascorbinsyre. Alle disse komponenter er nødvendige for en god immunforsvar, kroppens mæthed. Også bananer er rige på B-vitaminer

Banana juice er nyttigt, fordi det fremmer udskillelse af toksiner, renser fordøjelseskanalen af toksiner. Det forbedrer hukommelsen, muskelvækst. Denne drik er nyttig til søvnløshed og nervøse lidelser. Hjælper sundhed i mavesår sygdom, kan forebygge blødninger i maven eller tarmene.

Fans af traditionel medicin hævder, at banan juice kan øge libido, forhindrer impotens, en gavnlig effekt på erektil funktion.

Skader på banan saft

Banana juice bør ikke indtages af mennesker, der er udsat for hjerteanfald, tromboflebitis, åreknuder. I disse tilfælde, vil kroppen være mere skade end gavn.

Du må heller ikke tage en drink uden at tage maden på forhånd. Hvis maven er tom, og det var banan saft kan oppustethed og andre ubehagelige symptomer.

I sjældne tilfælde kan denne saft forårsage allergiske reaktioner. Når du køber bananer vælger kun moden frugt i de reviderede detailforretninger.

Banana juice: opskriften derhjemme

Mange mennesker foretrækker at gøre deres egen saft og gøre det rigtige. Da der kun frisk juice er nyttigt, og at bruge det efter kogning er værd et par timer. Butikker ejer gode drinks vil ikke gøre, men kun slukke tørsten. Det, vi er interesseret i en nyttig side af frugt, så forbered dig mange favorit banan saft. Den saftpresser du ikke kan få en dråbe og banan saft, så tage en blender.

Juice bør tage kun den modne frugt, godt efter vask dem. Peel, hakke lidt (du kan bryde eller klippe), hvilket gør opslæmningen under anvendelse af en blender, tilføjer hele tiden en rent vand eller mælk til den ønskede tykkelse. du kan tilføje sukker eller honning, hvis det ønskes.

Nyttige banan-gulerod mix

Det er forbløffende, for sine gavnlige egenskaber ved produktet. At koge det skal du bruge omkring halvanden kilo renset gulerod og banan papirmasse af omkring hundrede gram.

Banan anvendelse blenderen bør gøre puré og gulerod underkastet klemme sig igennem en saftpresser. Tilslut få ingredienserne og nyde smagen. Det behøver ikke yderligere sødestoffer - nok af dem i selve frugten.

Banan + jordbær: en favorit børns saft

For at behage dine børn og dig selv, en lækker drink, forberede jordbær-banan saft. Opskriften er enkel at banalitet:

  • Det vil kun tage én moden frugt af en banan, tre hundrede gram saftige jordbær. Alle ingredienser er godt vaskes, for at slippe af stilk. Den første ting værd blender Hak jordbær, og derefter tilføje til det en banan, og hak det og bland godt. Umiddelbart begge ingredienser male er ikke nødvendig, fordi den banan papirmasse og juice vil være mørkebrun ubehagelig.
  • Tilføj den resulterende masse af lidt vand eller mælk for at opnå den nødvendige sammenhæng.

øger effektiviteten

Til hverdag ikke syntes at hårdt arbejde om morgenen tage et glas banan saft, men ikke i sin rene form. Det er nødvendigt at blande papirmasse med to banan saft to friske grønne æbler og den samme mængde gulerodssaft. Tilføj en smule vand, honning og hakkede valnødder eller mandler. Resultatet af din præstation vil sætte pris på chefer, og du er overrasket over antallet af sager, der kan gøres.

Brug den som en daglig drik kan. Han vil bringe kun fordele, naturligvis, i mangel af kontraindikationer.

Hvordan man behandler en hoste banan juice?

Til behandling af hoste er nyttig banan saft. Især sådanne "medicin", vil sætte pris på de børn, der ikke åbner munden ved synet af ubehagelige medicin.

For at forberede drikken, i stand til at overvinde de anfald af hoste og slippe af med de bakterier, der forårsager dette, skal du bruge flere ingredienser:

  • en moden banan;
  • kakaopulver (tre spiseskefulde);
  • et glas kogt mælk;
  • honning.

Banana nødt til at knuse med en gaffel eller blender, bland det med Mos kakao. Blandingen hældes mælken, tilsæt honning (det vil være nok en teskefuld). Det er en velblandet cocktail i form af varme til drikke før sengetid. En sådan behandling er meget effektiv og velsmagende. Det kan fortsætte i fem dage.

Det er sådan en fantastisk banan saft. Det viser sig, at han er ikke kun lækre, men også meget nyttig. Alle fremragende helbred, og vi håber, at disse eksempler på opskrifter vil være nyttigt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.