Kunst og underholdningMusik

Sergey Mikhalok - Biografi og musikkarriere

Nogle musikere vil altid være for publikum noget mere end blot bærere af kultur og rock. Nogle af dem har et aktivt civilt position, åbent udtrykke deres synspunkter og gøre, hvad de tror på. Det er sikkert at sige, at denne mand, som Sergei Mikhalok.

musiker barndom

På grund af det faktum, at hans far var i militæret, familien flyttede til Tyskland. Sergei selv blev født i hovedstaden i Sachsen, Dresden, i 1972. Senere, de boede sammen i Sibirien, og kun i slutningen af 80'erne er vendt tilbage til Hviderusland. Fra barnsben Mikhalok Jr. begyndte at deltage i forskellige kreative konkurrencer. Sergey Mikhalok, biografi, som begyndte i DDR, blev kendt i visse kredse i Belarus. Selv hans lærere bemærket drengens forbløffende evne til musik i mangel på disciplin. På trods af dette, var han den klare favorit af lærerstaben. Som forventet, han trådte universitetet i Kultur og Kunst og dimitterede med udmærkelse.

Oprettelse af "Lapis"

I begyndelsen af 1990, Mikhalok blev grundlægger af kult-båndet, berømt i det tidligere Sovjetunionen er stadig - "LIAPIS Trubetskoy". Navnet på holdet fik navnet "12 stole" helt. Først spillede amatør, så blev involveret i store festivaler. Vendepunktet var mødet i gruppen med den kommende direktør - Kolmykova. Efter dette, begyndte de at modtage honorarer og gå på tour busser. Samtidig engageret Sergey Mikhalok i samarbejde med teatret "bambus". Første gruppe kassette dispergeret lille cirkulation. Alt ændres efter indspilningen i studiet under ledelse af Kravtsov, rådede gruppen til at udvide flere andre musikere til bedre lyd. Snart bandet udgav deres første album. Hviderussisk publikum meget positivt jeg vurderer det, som blev manifesteret med præsentationen af priser ved konkurrencer i de hviderussiske rockmusikere. Men i midten af 90'erne arbejde, svinder.

Fødslen af den russiske offentlighed

popularitet eksplosion opstår gruppe Michalka, når kassetten fald i Rusland. Sergey Mikhalok, hvis biografi bliver kendt for offentligheden, i øjeblikket er genstand for den kamp mange studier. Hans nye album bestod af gamle og nye sange, at få navnet på den berømte "Du kastede". SNG-lande accepteret det med begejstring. Holdet udgivet sin første musikvideo til sangen "Ay", straks at tage ud på hitlisterne. Så, uden deltagelse af "Lyapis" køre ud med deres remixes og arkivalier. Nyt arbejde, der blev offentliggjort senere, vil rehabilitere en gruppe af hviderussiske fans før. De vinder en bredere kreds af beundrere.

2000'erne

Begyndelsen af det nye århundrede er gået efter "Lapis" ikke gå meget glat. Deres nye album er ikke bredt anerkendt af det offentlige, da sammensætningen af stål har radikalt anderledes lyd. Selvom nogle kritikere har kaldt det den bedste af alle de albums i dette årti.

Mihalok Sergey Vladimirovich blev igen VIPs i showbusiness efter videoen til sangen "Duer", som modtog den mest omfattende airplay på MTV. Så musikerne har besluttet at deltage i projektet "Children of the Sun", og argumenterer for optimistisk sang sunget af både kendte og nye kunstnere. De vigtigste retninger af gruppen begyndte at reggae og "sigøjner".

"Sochi" klip igen vist sig at lytterne at talent Michalka uudtømmelige. En ny runde af globale popularitet og berømmelse i SNG løft musikere til at skrive det næste album, "Unge", der blev den mest succesfulde i årenes års eksistens af gruppen.

"Golden yaytsy"

I midten af 2000'erne Sergei Mikhalok frigiver kontroversielle album, og byder på sin egen uafhængige lyd. Det synes indlysende påvirkning af reggae og ska-punk på gruppens arbejde. Også, nu bliver det endnu Mikhalok og forfatter til soundtracket til filmen "Mænd græder ikke." Han erklærer, at denne form for kreativitet hjælper ham til at kende sig selv på en ny måde. Derfor senere går ud og selvstændige titlen album med musikken til tv-serien.

Ændringer i værkerne

Banner skarp ændring i stil gruppe var albummet "kapital". Nu mere og mere indlysende i deres musik bliver en social kommentar. Videoen vundet adskillige priser. Det Sergei viste sig i form af et psevdobuddiyskogo guddom med et hjerte i form af en gris. Det afspejler den destruktive kraft af globaliseringen.

nutidige kreativitet

Sangen "Jeg tror" et gennembrud "Lapis" i sin musikalske karriere. Mange seere og lyttere har annonceret sporet den bedste i de seneste år, gruppens arbejde. Det næste mærke til sådan en stor musiker Sergei Mikhalok, var albummet "worker korrespondenter", hvor tydeligst til udtryk sit civile stilling. Mens Hviderusland åbent erklæret listen over forbudte grupper i landet. Det var og "Lapis", som var afskaffelsen af en række koncerter i hjemmet.

I marts i år gruppen annoncerede ophør af kreativ aktivitet efter forår-sommer koncert session.

Sergei Michalka Personlighed

Mikhalok Sergey, hvis højde er 172 centimeter, har ændret sig dramatisk i de seneste år tilsyneladende. I de første år af bandet, han vejede næsten 110 kg. Han var iført en Hawaii-skjorte med blomster, havde en øl mave, hvilket gav ham en meget morsom udseende. Nu kan ikke betragtes som om slasket formular. Allerede inden udgivelsen af "Golden Egg" Sergei barberet sit hoved skaldet, taler om radikale ændringer i hans personlighed. Ønsket om selvudvikling førte ham frem. Faktisk Sergei Mikhalok før og efter - er ganske forskellige mennesker. Han spiller sport, kampsport, går til gymnastik, spise sunde fødevarer. I sin kost kan første 10-15 kg miste huset, i håb om at måltider i henhold til dens kvalitet, frem for kvantitet. Mikhalok siger, at mennesket - det er hvad han spiser. People-chips er let brudt og spredt.

Tidligere blev musikeren kendt for sin afhængighed af alkohol og narkotika. Nu er han ikke drikker overhovedet. Og dem tidligt på grund af narkotika minder som et mareridt.

Når Sergei mistet mere end 20 kg, der var et behov for at begynde at svinge, fordi kroppen ikke ser meget æstetisk tiltalende. Således begyndte sin lange rejse i bodybuilding. I midten af 2000'erne blev Mikhalok en eneboer. Han er uddannet i lang tid, gik på en cykel, sjippetov, push-ups, trække mig op. Han mener, at det er nødvendigt hele tiden at forbedre, for at bære noget nyttigt til masserne. Hans eksempel har nydt og de andre medlemmer af gruppen. Mange er begyndt at gå på boksning og anden kamp. Nu, ønsket om en sund livsstil - en helt naturlig del af tilværelsen holdet.

Sergey Mikhalok: kærlighedsliv

Første hustru Sergei var en sanger af gruppen "Mantana" Ales Berulava. Men forholdet kom til intet på grund af den voldsomme karakter af parret. Anden gang Mikhalok gift skuespillerinde Svetlana Zelenkovskaya. Hendes blide natur og engagement i familie arne stadig bevare i deres familie er varme og venlige relationer.

Michalka har to sønner - Paul fra sit første ægteskab og den anden Makar. Han mener, at de ikke er forpligtet til at fortsætte sin fars kreative erhverv, og retten til at gøre, hvad de selv ønsker det.

Forsanger af "LIAPIS Trubetskoy" - en vanskelig person, med klare politiske synspunkter. På grund af dette, han gentagne gange havde problemer med myndighederne. Men vi kan ikke afvise, at det er for styrken af karakter og ærlighed udtalelser så respekterede sanger og forfatter til sine loyale fans. Han - en afspejling af sin æra, og stemmen af sit folk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.