Kunst og underholdningMusik

Biografi Albina Dzhanabaeva. Nationalitet Albina Dzhanabaeva. Albina Dzhanabaeva - alder

Sikkert den tidligere post-sovjetiske rum er ikke en enkelt person, der ikke ville vide om sådan et band som "VIA Gra". Grundlagt i 2000 i Kiev, projektet blev hurtigt et symbol på feminin skønhed og talent på det russiske og ukrainske scene. Takket være denne musikalske gruppe, blev en masse nye navne åbnet. En af de piger, der blev berømt takket være de ansatte i "VIA Gra", Albina er Dzhanabaeva. Foto af den rødhårede skønhed og så blinkede på siderne i tidsskrifter. Sådan begynder stien lyse skønhed, og at sangeren har overvundet på vejen til succes: dette og meget mere fortæller denne artikel.

Forældre og pårørende

Biografi Albina Dzhanabaeva har sin oprindelse i byen Volgograd (Stalingrad). Det var der, på den vestlige bred af Volga, ved foden af Mamayev Hill i 1979, blev født den næste sex symbol af landet. Det var en glædelig begivenhed og en ekspeditrice, Irina Petrovna - 9. april, i familien af geologen Boris Habdishevicha (kasakhisk nationalitet Albina Dzhanabaeva faderlig): de har deres første barn blev født. Pigen blev opkaldt Albina. Efter nogen tid i familien, der var andre børn: Boris bror og en yngre søster Katya. Tegn som den ældste, havde en masse at hjælpe min mor og far. Sætte deres børn på deres fødder, hendes forældre blev skilt.

Skole og drømme

Børns Biografi Albina Dzhanabaeva stort set identisk med biografier af mange af sine jævnaldrende. Hun, ligesom mange sovjetiske børn, drømte om at blive læge. For at praktisere pigen til at eksperimentere på deres venner. Minder om stjerne, hendes sidste erfaring i nyttiggørelse fra en almindelig forkølelse ikke var alt for vellykket. Albina dryppede ind i næsen til en ven cologne. Drengen var beruset, som i sidste ende ikke kunne bære sko. Dette syn så bange pige, at hun sagde farvel for altid til drømmen om yderligere forsøg.

Når Dzhanabaeva lidt vokset op, hans far begyndte at tage hende med sig på ekspeditionen. Der opdagede Albina en ny og spændende verden under navnet "geologi". Efter et stykke tid, pigen trygt og professionelt tog afstøbninger af jorden, samt udføre andre opgaver. Rodney Tante Albina ønsker at blive en geolog blev ikke understøttet. Hun insisterede på, at den lille pige fik en klassisk uddannelse. Det er grunden til en alder af fem, mine forældre sendte deres barn til en musikskole.

Noder og forestillinger

Så biografi Albina Dzhanabaeva vende hans historie ind i en kreativ retning. I første omgang, kunsten musikalsk notation er ikke specielt fristet pige. Gradvist, men begyndte hun at vise stor interesse for vokal dygtighed og spille klaver. Det næste skridt var at deltage i skolen spiller og synger i koret. I en alder af fjorten år, Albina først bliver part i den urbane skønhedskonkurrence. Høje resultater i forskellige konkurrencer af denne art, inspireret af en pige på en rejse til Moskva.

Siden 1996 biografi Albina Dzhanabaeva begynder at vokse med nye begivenheder musik, teater og reklamer. I det år, pigen går i skole Gnesin. Mens studerer talentfulde elev bemærket instruktør af filmen "Forest sump." Med dette billede, tog han handler debut Dzhanabaeva.

Start voksen måde: Valery Meladze og den rolle, Snehvide

Efter at have modtaget et diplom gik Dzhanabaeva til Korea. Der blev hun involveret i produktion af "Snehvide og de syv små dværge." Hun fik rollen som hovedpersonen, som hun glimrende udført i lang tid. Snart, Valery Meladze charmerende Albina inviteret til hans personale til rollen som back-up sanger. Efter at have arbejdet i sangerens hold indtil 2004, hun går på barsel.

Redhead af gruppen "VIA Gra"

Efter et stykke tid kunstneren blev inviteret af producenten Konstantin Meladze og Dmitry Kostyuk blive en solist af den ukrainske hold "VIA Gra". Albina gerne tager imod tilbuddet. Debut rødhåret skønhed, med titlen "En verden, som jeg ikke vidste før du" blev et hit i lang tid besat en førende position i forskellige radio diagrammer. Sammensætningen af trioen er konstant opdateret. Den længste i teamet arbejdede Albina Dzhanabaeva. Børn, ægtefæller, personlige problemer og skænderier i gruppen var årsagerne til, at pigen forlod gruppen. Men trods alt, heltinden fortsatte sin karriere frem til 2013. Denne dato markerede sammenbruddet af den ukrainske trio "VIA Gra" - den mest sexede og dygtige team af det seneste årti.

Diskografi og Albina

Som en del af den berømte Dzhanabaeva Trioen har udgivet fire fuldlængde albums. Den første skive kaldes "diamanter". Disse omfatter seksten spor. Sangen "Lie, men stay" blæste alle hitlisterne i lang tid og ikke falde med positionerne vundet. Efter udgivelsen af videoen til denne sang flere og flere mennesker begyndte at stille forskellige spørgsmål: "Hvem er denne nyankomne fra" VIA Gra "? "Hvor gammel Albina Dzhanabaeva?", "Har hun en mand?", "Hvad er navnet på barnet rødhårede sanger?" Og mange andre.

Andet album, indspillet med deltagelse af Dzhanabaeva er plade «LM L». På dette projekt sammen med heltinden også arbejdet Vera Brezhneva, Olga Koriagina og Meseda Bagudinova. Den mest mindeværdige ramt af denne samling var sangen "Blomsten af kniven." Resten af sangene er ikke særlig populær. Denne gang albummet har ikke opfyldt de forventninger, publikum. Interessen for bandet efterhånden falmet. Efter denne rekord også gik samlinger "Kisses" og "emancipation". Selvom producenterne og kaldte de nye data album, men mængden af "friske" sange er klart ringere end antallet af gamle hits, sejrede på diskene.

Faldet i popularitet og solokarriere

Billetter til koncerten bandet modvilligt købt. Ifølge den russiske bytur, trioen gik med besvær. Efterhånden publikum glemte om holdet, og i 2013 producer Konstantin Meladze annoncerede sin forfald. Albina Dzhanabaeva begyndte at bygge en solokarriere. Sammen med arbejdet på deres egne vokal projekt hun med succes deltog i optagelserne. Hun medvirkede i filmen "DMB - 002"., "Star Holidays", "broderparten" og "Operation" retfærdige " Et år før sammenbruddet af holdet på tv-skærme udgivet film Cyril Serebryannikova titlen "Forræderi." Publikum og kritikerne værdsat mesterværk. Filmen blev et populært medlem af filmfestivalen i Cannes.

Personlige liv

I 2004 Albina Dzhanabaeva fødte en søn ved navn Konstantin. Den fødselsattest i kolonne "Fader" skal angives record "Valery Meladze." Men for en meget lang tid, og Albina Valery skjule deres forhold. Hvem er far til barnet kun kendte disse to. Det siges, at Dzhanabaeva gennem påvirkning af den berømte sanger fik i bandet "VIA Gra". I lang tid par romantik var skjult for nysgerrige blikke af journalister. En dag i et anfald af vrede Valery tilstod sin kone Irina, at han havde i lang tid er der en anden kvinde, som var Albina Dzhanabaeva. Alder søn, han heller ikke skjule. Resultatet af denne åbenbaring var skilsmissen: efter atten års forholdet lykkelig kone stoppet alle relationer. Husk på, at sangeren og hans tidligere anden halvdel vokser tre døtre: Arina, Sofia og Inga.

Men selv efter at have modtaget frihed Valery er ikke travlt med at blive genforenet med moderen til hans søn. Meladze- i mennesker og vise Dzhanabaeva bevidst kolde forhold til hinanden. Til dato, femogtredive år, Albina. Meget er endnu ikke kommet. Hvordan vil det fremtidige liv Dzhanabaeva? Tiden vil vise ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.