BilerBiler

UAZ-31.519. Karakterisering af mulige fejlfunktioner, køretøjet selvværd

UAZ-31.519 begyndte at producere i 1995. Karakteriseret som en SUV bil med en manuel gearkasse. Som enhver anden ændring af køretøj af samme mærke UAZ-31.519 adskiller sig fra sine tidligere "brødre". Dette er den absolutte permeabilitet, hastighed sæt, servostyring, plast i kabinen på panelet. Men i forhold til de efterfølgende modifikationer, såsom Hunter og Patriot, 519 har betydelige ulemper: lavt manøvredygtighed, stivere affjedring, skarpheden af bøjninger.

positionering køretøj

Bilen præsenteres på bilmarkedet som en firehjulstræk off-road terræn, fragt-passager, fem-dørs med all-metalhus. UAZ-31.519, et foto, som viser en temmelig attraktiv udseende og bilen kommandoer respekt, takket være den forreste suspensionen af fjedre og den bageste blad fjedre mere komfortabel ridning på asfalterede veje. Forstærket frihøjde opnås gennem installationen af forhjulene med slutdrevet. Desuden varmelegeme design giver udløseren, giver pålidelig start vinteren.

Karakteristik af UAZ-31.519

Køretøjet har fem vinduer, kan bære op til syv passagerer. Krop - metal. Dens længde er 4,02 meter, bredde - 1,78 m, højde - .. 2,02 m Totalvægt er 2,5 m UAZ-31.519 har en kapacitet på 98 liter. a. (4000 rpm) og accelererer til maksimal hastighed på 117 km / t. Størrelsen af den forreste sporvidde samt ryggen, er 1,4 m Clearance -. 22 cm Oise Transmission -. 4-trins manuel hjulstrukne køretøjer. Forreste og bageste bremsetromle. Brændstofforbruget i et bymiljø - 15,5 liter. Anbefalet Brændstoftype - AI-92.

motor Beskrivelse

Arbejdsgruppen volumen af "motor" i 2890 cu. se har UAZ-31.519. Motorbenzin typen UMZ 4218,10, med karburatoren. Cylindre - 4 er anbragt i en række, hver diameter - 100 mm. Motoren selv er placeret foran køretøjet i længderetningen. Stempelslaget er 92 mm. Alle dele er støbt af højstyrke materialer. Således, distribution, krumtapaksler og cylinderblokken lavet af støbejern. Stempel støbt i aluminium legering, og forbindelsesstænger - stål.

mulige fejl

Nogle problemer med motoren kan bestemmes ved farven på røgen fra udstødningsrøret. Den mest harmløse - det er hvid røg. Han optræder ofte i koldt vejr, og indikerer at motoren er kold. Blå røg tyder på, at olien faldet ind i forbrændingskammeret, og dette sker skade på topstykkets pakninger. Sort røg indikerer en fejl i motorens kontrolsystem.

Hvis motoren ikke starter, så kan det være tre årsager: i tændingssystemet, udgangspunkt i systemet eller i brændstofsystemet. For at komme i gang, skal du åbne motorhjelmen, skal du sikre, at ingen lækage af væsker og fremmede lyde. Så tage yderligere skridt. For eksempel, hvis motoren er varm, kan du prøve at "slag" cylindrene. For at gøre dette, er du nødt til at trykke på speederen og drej starteren. I denne tilstand ingen brændstofforsyningen og luftstrømmen tørrer uploadet tændrør.

Hvis der under bevægelse dukkede uvedkommende aflytning, kan årsagen elimineres ved at afbalancere hjulet, udskiftning af fjedre ærmer, spjæld håndtag eller hængsler.

reparationer

Producenter de hyppigheden af vedligeholdelse af køretøjer. Uanset status for maskinens alder og tekniske tilstand rådes til at kontrollere forår og efterår, så for ikke at gå glip af alvorlige skader. Bremseklodser skiftes hvis de er slidte. Lidt motorolie og filter skal skiftes efter 15 000 km, og tandremmen - 60 000 km. Nye tændrør og brændstoffilter bør sættes ved 30 000 km. Løb gear diagnostik nødvendigt at foretage efter 10 000 km.

tuning

Eliminer visse ulemper ved maskinen, hvilket gør det mere behageligt, kan du bruge tuning. Den mest harmløse og massen ombygning biler - dette er hans maleri. Meget ofte er ejerne af UAZ-31.519 anvendt på deres køretøjer camouflage farve. Afhængigt af den vigtigste anvendelse af maskinen, det tilføjede sådanne eksterne elementer såsom kengurin, bageste kofanger med spil, valgfri xenon forlygter, kabler, vetkosbrosy, letmetalfælge.

Du kan ofte finde denne indstilling, da installationen af de store hjul. For at gøre dette, klippe og forbedret hjulkasser og installeret elevator suspensionen. Denne type forbedring er typisk for at deltage i forskellige konkurrencer af biler.

Mange håndværkere gør tuning med sine egne hænder, selvom garager villigt tage dette arbejde. Nogle bilister forsøger at genindspilningen UAZ under "Gelendvagen".

bil værdighed

Samlet UAZ kendetegnet bilister positivt. Husk, at dette er det vidnesbyrd af mennesker, der bruger maskinen under visse betingelser - tømmer, ru og andre vanskeligt terræn. Denne oplevelse af jægere, fiskere, skovbrugere, rejsende. For høj og frihøjde bilen uden lige. Disse kvaliteter vil være nyttige i bymiljøer. For eksempel i tilfælde af kraftige snefald, når vejene ikke bliver rengjort, bilen stadig vil rejse på en given rute. På denne bil føreren at parkere, fordi den høje suspension giver et godt overblik.

Et andet plus - den nemme reparation. Med den minimale nødvendige viden, kan repareres UAZ-31.519 direkte på vejene eller i skoven. Hvis det er nødvendigt, vil omkostningerne til indkøb af reservedele være lille. Ulemper - lille komfort og højt brændstofforbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.