ModeShopping

Caps Fur Blå Frost Fox-- enhver kvinde føle sig som en dronning

Meget populær i dag er kvindernes hatte fra pelsen Blyufrost (Blå Frost Fox). Særligt smukke er pels hatte ser på kvinden. De forråder en særlig glans, elegance og majestæt af den smukke halvdel af samfundet. Iført en hat, vil du markant skiller sig ud fra mængden. Og også være sikker på at tiltrække sig opmærksomhed fra mange beundrere af skønhed.

Fur kvalitet afhænger i høj grad af, hvor dyrket ræv - i naturen eller kunstigt. Det påvirker ikke kun de egenskaber bunken, men også størrelsen af skindene.

Kvalitet pelshatte Blyufrost afhænger kødsiden lur og skind. Farven på indersiden skal være let og blød. Luven er bundet til at have en tæt struktur, være strålende, elastisk, voluminøs. Det er vigtigt, at dens længde er ensartet hen over overfladen. Også, når de køber en hat fra denne pels, er det nemt at trække bunken. Kvaliteten cap det vil holde fast i Mezdra ikke oblazit og ikke kommer ud.

Fur Blyufrost - en pels kunstigt dyrket dyr, nemlig en hybrid af ræv og ræv. I mennesker, det har en sjovt navn - lisopes. Denne pels er meget lig almindelig sort og buroyu ræv. Men du har brug for at kende forskellene mellem dem, så for ikke at forvirre dem. Efter alt, med hensyn til pris kvalitet, Blyufrost ikke mere end en almindelig ræv. Overvej disse forskelle mere detaljeret:

1) For det første, naturlige farvet Blyufrost bunke har kun to nuancer, sort og brun ræv - tre: sort spids, midterste hvid, grå base.

2) For det andet de kvindelige pelshatte Blå Frost Fox har tynde og tykke bunke, i modsætning til ræven. Han henviser også til korotkovorsnym pelse.

3) For det tredje, et produkt af en sådan kunstigt dyrkede dyr er af høj kvalitet og holdbarhed. Mens sort-brune ræv vokset i naturen, det har en masse fejl i Mezdra og fnug.

Kvinders hatte fra pelsen Blyufrost ser meget elegant og ædel. Den naturlige farve af sådanne produkter - mørk røget. Men meget ofte er disse produkter farves. Derfor vil vores online butik pelshatte hjælpe dig med at vælge enhver nuance af en hætte, der perfekt supplement det valgte billede. En anden sådan pels er meget blød, meget blød, men på trods af alt dette, er det dejligt at beskytte dig mod enhver dårligt vejr. For endnu bedre beskytte dig mod kulden, producenter bruge ekstra miljømæssig isolering filt, som er lavet af uld af får.

I vores online butik hatte Mexshapka kan du købe en kasket fra pels Blyufrost til overkommelige priser og med en imponerende rabat. Fås i kvinders vinter hatte, ungdom, samt en alsidig løsning, der er egnet til enhver alder. Som vi altid har den bedste kvalitet, den model for enhver smag og størrelse, konstant opdatering af produkter fra denne sortiment af pels.

Fur hatte Blå Frost Fox er perfekt egnet til både kvinder og mænd. Men de vigtigste kunder i de fineste produkter, selvfølgelig, er en svag kvinde. For med sådan en vinter hat, ubesværet, ville enhver pige være en sand dronning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.