SundhedAlternativ medicin

Hepatitis B: behandling i hjemmet, 5 effektive måder

I dag, desværre flere og flere sygdomme rammer den menneskelige krop. Hvordan til at håndtere dem, hvordan man skal håndtere sygdommen derhjemme? Det handler om leverbetændelse.

Om sygdommen

Hepatitis B - en vis form for nederlag den menneskelige lever, faren kan true ikke blot sundhed, og endda liv. Smitte kan ske på forskellige måder, selv husstanden, men det må være blod fra patienten eller anden væske til at komme ind i kroppen af en rask person. Hvis du ikke er opmærksom på de symptomer på hepatitis B (de kan ganske udtalt sagte), og ikke at behandle sygdommen, kan det smitte af på den kroniske form og bo hos en person for evigt, periodisk skarphed.

1. En fremgangsmåde til behandling af Yolks

Hvad kan man gøre, som opdagede hepatitis B? Behandling i hjemmet - dette er en fantastisk måde ud. Hvad kan der gøres? Det første skridt - du skal være sikker på at "jage galden." For at gøre dette, er der et godt stykke vej til den billige. Du har brug for at komme op på 5 am (den tid den mest aktive af leveren), godt Pisk to æggeblommer fra ægget, det hele er en drink. Næste er et lægemiddel, der er brug for med et glas varmt mineralvand. Så har du brug for at gå tilbage i seng, god læ, ligge på højre side, og for at gøre det varmere. Så du skal ligge i to timer.

2. En fremgangsmåde til behandling af Nettle

Hvis en person er opdaget hepatitis B-behandling i hjemmet - en stor mulighed for at hjælpe deres helbred. For at gøre dette, kan du forberede en infusion af brændenælde. Vi er nødt til at tage femten gram brændenælde blade, hæld dem et glas med kogende vand, og det er alt for at insistere omkring en time, så medicinen langsomt køle ned. På dette tidspunkt er du nødt til at forberede en infusion af brændenælde rødder. Det får brug for 15 gram rødder til at fylde et glas med kogende vand og kog i ti minutter, alt på lav varme. Så alt filtreres, blandes to infusioner og taget en halv kop tre eller fire gange om dagen før måltiderne.

3. En fremgangsmåde til behandling af Mumie

Hvis patienten opdagede hepatitis B, behandling i hjemmet ved hjælp af mumien vil helt klare problemet. For at gøre dette, for at det mirakel balsam tage på tom mave om morgenen og om aftenen inden sengetid i 28 dage. Kog det ganske enkelt: du har brug for 4 gram mumie fortyndet med mælk i forholdet 1:20. Efter modtagelse af blandingen skal spise en rå æg. Og vær sikker på du observere en streng diæt.

4. En fremgangsmåde til behandling af Corn silke

Hvordan at slippe af med sådanne sygdomme som hepatitis B? Behandling i hjemmet - det er vejen ud af situationen. For at gøre dette, kan du lave te ud af majs stigmatisering, brygge det kan være ligesom en normal drink. Du bør dog se nøje, planterne var moden. Varighed af behandlingen på denne måde kan vare helt op til et år.

5. Fremgangsmåde til behandling af en blanding Delicious

Måske behandlingen af hepatitis B i hjemmet og på en måde: til 1 kg honning blandet med et kilogram solbær. Spis Her er et lægemiddel, er nødvendig for en teskefuld i en halv time før måltider. Behandlingens varighed - indtil blandingen vil ikke blive spist. Det skal bemærkes, at traditionelle fremgangsmåder til behandling af hepatitis C er de samme som i behandlingen af hepatitis B.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.