SundhedAlternativ medicin

Hvordan laver perikum? Nyttige egenskaber perikum

Fra artiklen, vil du lære om denne ekstraordinære lægeplanter såsom perikum. Det indeholder en masse nyttige stoffer, som følge af hvilken den er anvendt i behandlingen af forskellige sygdomme. Sådan brygge perikum, at det kan gøres, og hvordan man tager - læs artiklen.

beskrivelse

Perikon almindelige, eller urt, som det er kendt i traditionel medicin - er en flerårig plante, længe kendt til traditionelle healere som et lægemiddel til at helbrede mange sygdomme. Den blomstrer hele sommeren med mange gyldne-gul blomsterstande, der er opført på de fleste toppe af stilkene af anlægget. I naturen er det fundet i bakker, enge, skove, sammen med andre træer og buske. Men mange gartnere dyrke denne plante specifikt.

egenskaber

Urt indeholder tannin, æteriske olier, flavonoider, harpiksagtige stoffer, saponiner, flygtig, nicotinsyre, alkaloider, vitamin C, F og PP.

På grund af denne sammensætning, det har en astringerende, antiflogistisk, hæmostatiske, antimikrobielle, analgetisk, diuretisk, choleretic, antispasmodic, anthelmintisk, desinfektionsmiddel, tonic og antidepressiv virkning.

ansøgning

Perikon øger appetitten, da fordøjelsen og aktiverer stofskiftet. Det stimulerer hjertet, indsnævrer blodkarrene og styrker dem. Folk interesserede som perikum kog, når de har lever- og nyresygdomme, mave-tarmkanalen, og i nærværelse af sår, da det fremmer deres anlæg helbredelse.

Det bruges både hver for sig og i blanding med andre urter. Desuden healere rådes til at bruge det flerkomponent sammensætninger.

vidnesbyrd

I traditionel medicin, er det tørrede råmateriale, der anvendes fra Hypericum og diverse medicin foretaget på grundlag heraf.

Det anbefales at bruge i følgende tilfælde:

  • oral inflammation (angina, gingivitis, stomatitis, pharyngitis);

  • gastrointestinale sygdomme og galdevejene (hypotension galdeblæren, dyskinesi, cholecystitis, reduceret surhed, oppustethed, diarré);

  • depression;

  • andre sygdomme.

Den høje effektivitet af anlægget skyldes den rigt indhold i det tanniner, betacaroten og flygtige produktion.

"Novoimanin" fremstillet på basis deraf, anvendes i sådanne betændt sygdomme, såsom cellulitis, forbrændinger, bylder, inficerede sår, bihulebetændelse og betændelse i svælget. Han var så effektiv, at det kan undertrykke Staphylococcus aureus, som er resistent selv for penicillin.

Perikon er kendt for sin evne til at klare depression (milde former). Talrige undersøgelser har vist sin højere effektivitet sammenlignet med konventionelle antidepressiv medicin. Desuden dens fordele sammenlignet med sidstnævnte er, at det ikke forårsager sedation, fald i reaktionshastigheden, søvnighed. Hvis vedtagelsen tillades kørsel. Indeholdt i farmaceutiske antidepressive perikon forbedrer humør hos patienter, der forårsager en eksplosion af energi, eliminerer angst, rastløshed og irritabilitet.

Kontraindikationer

På trods af alle sine medicinske egenskaber, perikum har en række kontraindikationer. For eksempel kan den ikke anvendes i tilfælde af hypertension. Graviditet er også en periode, hvor planten ikke acceptere.

I gastritis og mavesår, kan det medføre alvorlige smerter og kramper i tarmen. Selv raske mennesker kan føle det, hvis du ikke ved, hvordan man laver perikon, vil gøre alt for stærke drikke.

Overdosering fare hovedpine, kvalme, opkastning og stive nakkemuskler.

Sammen med det uacceptabelt at bruge aminosyrer tyrosin og tryptophan, amfetaminer, og astmatikere - brug inhalatorer.

Af produkter det er forbudt at kombinere med øl, vin, kaffe, chokolade, yoghurt, syltede og røget fødevarer.

Det anbefales ikke at drikke et afkog af planten ved en forhøjet temperatur, der anvendes i forbindelse med en nasal og medicin til høfeber.

Hvis en lang tid til at bruge perikon, er det sandsynligt, at sænke styrken og udseendet af nældefeber.

Anlægget øger hudens følsomhed over for solen, så efter det er bedre at opgive solbadning. Ellers kan det medføre ikke kun forbrændinger, men også alvorlig dermatitis. Især vanskeligt vil bære konsekvenserne af blond med bløde lys hud.

Hvordan laver perikum

Afhængigt af formålet med denne urt bruges på forskellige måder. Kan fremstilles af det en forebyggende te afkog, alkohol tinkturer og så videre.

Her er hvordan man brygge en frisk perikum på en enkel måde: to hundrede milliliter kogende vand tilsættes tre spiseskefulde af urter og insistere i flere timer i mørke.

Brug den tre gange om dagen i femten milliliter. Infusion normaliserer mavesaft, lindrer gastritis, blærebetændelse, colitis, cholelithiasis og sygdomme i mundhulen, forbedrer blodcirkulationen i venerne og så videre.

Hvordan man laver og drikker et afkog af perikum i form? Anvendes såvel som infusion. For at koge det, du har brug emaljeting. Femten spiseskefulde hælde varmt vand glas og opvarmet på et dampbad i en halv time, uden kogning.

Sådan brygge urt perikon (te):

  1. Tag en spiseskefuld af tørre slibning planter og tre spiseskefulde teskeer. Kogt i fem minutter. I te tilsæt sukker eller syltetøj efter smag.

  2. Perikon er brygget og tilføje til det solbær (frugt eller blade), citronsaft og sukker. Drikken er særligt velegnet til fans af badet.

  3. Te brygget med planten. Tilføj til mynte og hyben. Eventuelt kan du tilføje et par dråber cognac.

  4. Te er brygget på samme måde som i den tidligere opskrift. Så det opløser abrikos marmelade. Efter drikken vil insistere det filtreres. Det er bedst at drikke kold. Denne te har en karakteristisk smag og aroma. Det kaldes også "gyldne jæger."

  5. Andre te kaldet "træ" lavet af perikum, merian, svamp og hindbær. I kogende vand brygget chaga først, og derefter tilføje alle de andre urter.

Tinktur fremstilles i et forhold på en del af græs til syv eller ti - alkohol. Den skal trække i mindst tre dage. Det anvendes med tilsætning af vand: en teskefuld tinktur 50 ml. Det er også nyttigt at skylle munden og gøre komprimerer for smerter i led og muskler.

Mere olie kan formuleres til topisk påføring. Til denne tørrede urter infunderes i fem dage i vegetabilsk olie. Forholdet er taget én til én eller halvanden. Sådan oliebrønd behandling tandkød og mundslimhinde. Også egnet som komprimerer for forbrændinger, sår og sår.

Indså, at planten er usikre, selv om det hjælper i mange tilfælde være sikker på at vide, hvordan man gør perikum, brygge det eller gøre te. Hvilke produkter det er foreneligt, og hvad bedre ikke at drikke med ham. Tag det med omhu, og så er han virkelig vil vise mirakuløse medicinske egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.