SundhedAlternativ medicin

Information til overvejelse: gavnlige egenskaber af birk knopper

Hvad er de gavnlige egenskaber af birk knopper ved vi? Nu vil vi forstå.

1. Først og fremmest, antiinflammatorisk og antibakteriel. Dette skyldes flavonoider og flygtige produktion, som er indeholdt i dem.

2. Almindeligt kendt er deres diuretiske og diaphoretic virkninger forårsaget af et sådant stof som saponin. Takket være det, er output galde og urin udskilles.

3. sår-helende effekt. For hurtigt skære lang, nok til at sætte ham et grødomslag af knuste knopper og blade.

4. De gavnlige egenskaber af birk virkelig uudtømmelig: meget få mennesker ved, at nyre afkog kan hjælpe i behandlingen af bronkitis.

Nyttige egenskaber birk knopper svære at passe ind i et par punkter, men vigtigst for deres værdighed - dette er uden tvivl en del. De indeholder vitaminer stort set alle grupper. Men glem ikke, at der er kontraindikationer: lægemidler af birk knopper anbefales ikke til folk, der lider af akut nyresvigt.

Gemt narkotika

Erfarne herbalist rådes til at skaffe en nyre i det tidlige forår, når de allerede er begyndt at svulme op, men endnu ikke blomstret igennem. I dette tilfælde blot skære dem med en kniv. Den yngre træet er, jo flere næringsstoffer, du får. Det eneste nuance - det er bedre ikke at gøre det i umiddelbar nærhed af vejen, er det ønskeligt at gå væk ude i skoven. Tørt nyre kan sprede dem på almindeligt papir. Det menes, at i tør form, bevarer de medicinske egenskaber af op til to år.
Nyttige egenskaber af birk knopper: behandle forkølelse

For at bruge nyrerne til at slippe af akut respiratorisk sygdom, bør gøre et afkog. 15 gram nyrer fylde med kogende vand (ca. 200 ml) og henstår i 10 minutter. Den resulterende drik kan drikke te i stedet for de sædvanlige og skyl halsen. Hvis du drikker det før de går i seng, ved morgen din tilstand dramatisk forbedret: mest sandsynligt du er til at være propoteete, og temperaturen falder. Må ikke bekymre dig, hvis i løbet af natten, du er nødt til at gå på toilettet ofte: denne afkog fungerer som et diuretikum.

Forberedelse nyre eller alkoholisk tinktur

Mennesker med bronkitis og halsbetændelse, kan nemt gøre en alkohol tinktur: en håndfuld nyre, skåret fra birk, hæld en lille mængde alkohol, luk krukken og lad i tyve dage (Generelt menes det, at jo længere det står, jo mere nyttigt bliver det). Som et resultat, vil du få den ægte medicin: Drik 15 dråber tre gange om dagen, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt opsving vil komme. Sådan infusion besidder desinficerende virkning. Det kan rengøres med sår, rifter og skrammer, sår og behandling af eksem.

Hjælp til gigt

Nyttige egenskaber birk knopper vil hjælpe med sygdomme i leddene. Gigt du vil spare særlig medicinsk salve på grundlag af almindelig smør. Tag en emalje beholder og fyld den med olie og nyrer, skiftevis lag. Så pak i folie retter og daglig holde varm ovn. Den resulterende creme gnide inden sengetid ømme led.

Birk knopper med stagnation af galde

Hvis du opdager en forkærlighed for fed, krydret og røget mad med lidt eller flytte periodisk oplever en følelse af tyngde og smerte under ribbenene, kan det indikere en stagnation af galde. Slip af med det vil hjælpe dig til te på grundlag af nyrerne og birkeblade.
Kvinders hemmeligheder

Birk knopper anvendes i kosmetik. For eksempel, hvis de insisterer på smør, får du en fremragende fugtighedscreme til huden overtørres. Hvis du har skrøbelige, svækket hår, gør dem en maske: Bland en skefuld nyrer, en skefuld hakkede brændenælder, lidt lanolin. Pres saften af en citron og tilsæt en halv kop olivenolie. Derefter forsigtigt gnide blandingen med æggeblomme. Bland det hele og kog ved svag varme. Blandingen blev spredt på et tyndt lag af hår. Hold det bør ikke være mere end en time på hans hoved. Regelmæssig brug af det gør dit hår skinnende og sundt.

Nyttige egenskaber af birk knopper vid udstrækning afhænger af påføringsmetoden. For eksempel, lotion fremstillet af bouillon blive en velsignelse for unge, der lider af teenager acne. De lindre irriteret hud og fjerne betændelse. Effekten vil være, som de siger, er indlysende.

Du hurtigt bliver træt? Du føler konstant træthed, selv om en masse søvn og hvile? Du er i en tilstand af uophørlig irritation døv til verden? Dette kan forklares ved mangel på vitaminer. Propyl løbet af bouillon fra nyren (et halvt glas før et måltid), og efter et par uger, behøver kolleger og pårørende ikke kender.

Nyrer birk fordøjelsesbesvær

Når fordøjelsesbesvær og mavesår kan være et yderst effektivt birk knopper på alkohol. Imidlertid bør medicinen være forberedt på en anden måde end i lungesygdomme. Hvis du er bekymret for din mave, tage 30 gram nyre og fylde dem med vodka. Efter infusionsvæsken nødvendigvis stamme (dette er meget vigtigt)! Tage stoffet bør være en halv teskefuld før måltider. Af den måde, hvis tinktur fortyndes med vand, kan det anvendes til hovedbunden: det vil styrke hårrødderne og forebygger hårtab. Og hvis du blander agent med en knivspids bagepulver og tilsæt lidt salt, kan de skylle tandkødet med akutte anfald af stomatitis.

Men der behandlede birk knopper under alle omstændigheder bør ikke være, fordi det er gravide og ammende kvinder, såvel som dem, der lider af urinvejsinfektioner sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.