Hjem og familieTilbehør

Køkken gardiner i landstil

Det er svært at forestille sig i køkkenet, indrettet i en landlig stil, hyggeligt uden klude, dejlige gardiner, broderede servietter, og mange andre dekorative tekstil poster. Normalt køkkenet hovedrollen spilles af to objekter - vindue og spisestue gruppe. Og de anvendes til dekoration syet af de samme stoffer. En sådan tekstil sæt er altid en sikker satsning, men ikke den eneste. Køkken gardiner, duge, stolebetræk og vådservietter kan være fremstillet af stof af forskellige teksturer og farver, alt afhængig af smagspræferencer og værter.

Hvis vi taler om længden af gardiner til køkkenet, kan de være både korte og lange, men ofte vælger kort. Køkken gardiner er meget ofte nødvendigt at vaske og fjerne, hænge eller poutyuzhit lille for længden af stoffet er meget lettere. Og det sted i nærheden af vinduet i køkkenet som regel altid involveret, og lange gardiner vil kun blande sig. Eventuelt kan du sikkert bruge og lange gardiner. Det er vigtigt, at det var let og gennemsigtig muligheder. Efter tunge solide gardiner for køkkenvinduet, indrettet i en rustik stil, er det ikke egnet.

Farver og nuancer til gardinerne spiller også en vigtig rolle. Normalt i landet du kan se det indvendige køkken gardiner af hvid, creme, eller en anden lys farve, men som regel med et billede, ikke monokromatisk. Typisk land tekstiler - i et bur, blomstret eller stribede. Brugt og forskellige landbrug emner - kornaks, høns, frugter, kæledyr og meget mere.

Selvom lyse mønstrede gardiner - ikke den eneste mulighed vinduesdekorationen. Du kan bruge farverige eller plain gardiner af gule, røde, orange og andre lyse farver.

Til landlig stil vindue ser sød, er det nødvendigt at kunne afhente blinds model.

• Gardiner Cafe

En sådan kort gardin hang på den faste til midten af højden af bar vinduet. Produktet kan enten være fra en enkelt bane og består af to dele. Disse køkken gardiner blev brugt tredive år siden, men i dag igen på toppen af popularitet. Oven på disse malerier skal suppleres med andre elementer: konventionelle korte gardiner med lambrequins eller afhentning.

• kappe, Marquis

Swags eller flæse, Marquise udarbejde oftere køkkenvinduet bare i Vesten. Luft, frodige pelmet syet af stof i et lyst celle, stribet, blomst eller monokromatisk lys materiale. Det ofte hænger over de franske transparente gardiner, tapeter eller simpel romerske neutral.

• Simple Gardiner med afhentning

Let nok til at foretage sådanne køkken gardiner med sine hænder. Længde - enhver, fra midten af vinduet og gulvet. Stof - den mest enkle, selv blomstret chintz. Selv om det er muligt at vælge en mere elegant løsning - silke, hør, kniplinger, og som griber bruge blonder fletning, satin bånd eller groft SWEET reb.

• foldegardiner

I vores land det indvendige af disse modeller er næsten aldrig fundet, selv i Vesten, temmelig udbredt. De er nemme at lave, nem at passe dem, fordi de er normalt kort.

Og dog, i køkkenet, indrettet i en rustik stil, passer til enhver model, selv de mest originale. For eksempel køkkenet gardiner lommetørklæder eller servietter, fra viskestykker eller duge. Det vigtigste er, at det valgte stof er naturligt, og modellen - enkel, med et passende design og farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.