ForretningTjenester

"Alliancen" (Moskva): tilbagemeldinger fra personalet om arbejdsgiveren

I dag vil vi finde ud af, hvad "The Alliance" (Moskva) anmeldelser personale tjener. Anyway, hvad denne organisation var. Først da ansøgeren vil være i stand til at træffe den rigtige beslutning om ansættelse i virksomheden. Kun medarbejdere er i stand til at pege på de fordele og ulemper ved den arbejdsgiver, at ingen vil fortælle. De vigtigste ting - tror ikke alt, hvad der er skrevet. Som giver ansøgere "Alliance"?

beskrivelse

Først, lad os se, hvad slags pågældende selskab. arbejdsgiverens aktivitet for mange er yderst vigtigt. "Alliancen" (Moskva) anmeldelser tegn personale tvetydig form modtager for tjenesteydelser.

Dette selskab er et rekrutteringsbureau. Den udvælger medarbejdere til forskellige firmaer. Derfor kan vi sige, at "Alliance" - er en alsidig arbejdsgiver. Nogle medarbejdere siger, at vikarbureau aktiviteter ikke er i efterspørgslen, ubrugelig. Sådanne ytringer er sjældne.

placering

"Gruppe Alliance" OOO (Moskva) anmeldelser personale tjener sort. Blandt dem er der også positive udtalelser og negativ. Ikke de bedste anmeldelser offentliggjort medarbejdere med hensyn til beskæftigelse. Mere specifikt vedrørende registrering af kandidater til jobbet.

Beskæftigelsen i "Alliance", ifølge nogle underordnede nødt til at arbejde uformelt. Ansættelseskontrakten er ikke signeret med kandidater. Nogle anbefaler at kræve registrering i henhold til den gældende ret. Hvis du insisterer på formel beskæftigelse, "Alliance" er virkelig alt bly ved lov. Den resulterende ansættelseskontrakt med arbejdsgiveren til at hjælpe med problemer.

Men nogle udtalelser tyder på, at organiseringen af alle medarbejdere trækker kun formelt. Ingen uformel arbejdskraft! Efter alt, "Alliance" - et mellemled mellem de forskellige virksomheder og kandidater. Organisationen skal nødvendigvis arbejde officielt. Ellers ville det have lange lukket!

Om Jobs

"Alliancen" (Moskva) anmeldelser modtaget positive typen medarbejdere, fordi virksomheden tilbyder en virkelig stor udvalg af ledige stillinger. Det bemærkes, at det er muligt at hente en opgave for enhver smag, hvis det ønskes. Selv som ledere.

"Gruppe Alliance" OOO arbejder med forskellige virksomheder. Og så er der alle mulige job fra arbejdsgiveren. Der er ingen enkelt retning, som Corporation opererer.

Ganske ofte, "Alliance" at rekruttere for ure. Men ligesom alle andre rekrutteringsbureauer. Hvis en person ønsker at gå på arbejde, men specifikke områder kan ikke nævne, at studere virksomheden vil hjælpe i denne.

På sociale garantier

"Alliancen" (Moskva) anmeldelser personale er ikke den mest vel modtaget af sociale garantier, der udbydes af selskabet. Hvad folk siger om deres underordnede arbejdsgiver i dette område?

Det understreger ganske ofte, at "Alliance" oprindeligt tilbyder en god løn og sociale garantier fuldt ud. I praksis viser det sig, at en ferie ikke er betalt personale. Et hospital er yderst vanskeligt at opnå. Betalinger er til rådighed, men i enkelt størrelse. Hvis det er muligt at opnå social sikring, vil pengene for dem gå en lang forsinkelse.

En sådan situation få mennesker er komfortable med. Og så den "Alliance" (Moskva) modtager en negativ-typen. Mange af dem anklaget selv organiseringen af svig. Overrasket dette er ikke nødvendigt. Efter alt, få mennesker er tilfredse med manglen på sociale garantier som sådan af arbejdsgiveren. Ja, og i betragtning af, at beskæftigelsen i "Alliance", og gennem det lover en fuld fordele pakke.

På den indtjening

Det er klart, hvad der får en virksomhed "Alliance" (Moskva) personaleomkostninger anmeldelser. På arbejdsgivere, der reagerer forskelligt. Nogle siger, at virksomheden hjælper virkelig at finde et job. Og nogen er utilfreds med samarbejdet med selskabet.

Indtjeningen i "Alliance" lader meget tilbage at ønske. Ifølge adskillige anmeldelser, organisationen tilbyder en helt original "hvide" løn, og høje lønomkostninger. Og i hvilken som helst egenskab. Men i praksis, alt går lidt anderledes.

Medarbejdere understregede, at "Alliance" byder faktisk "grå" indkomst. Lønnen er lav i al forstand. Dette gælder også for beskæftigelse gennem et rekrutteringsbureau, og arbejde direkte i "Alliance". På grund af sådanne bedrag sociale ydelser, også vil være sparsomme. For eksempel, nogle siger, at ferien, de modtog 12 000, mens det i andre organisationer, ansatte modtage betalinger på 50 000 rubler. Og det gav lignende lønninger og positioner.

De fleste underordnede sagde, at er ikke velegnet til et levende "Alliance". Moskva - en by, hvor mange stræber efter at få en god indkomst. Og studerede arbejdsgiveren, som det er blevet sagt, er det ikke egnet til et sådant formål. Den officielle løn er lav, de betalinger, kommer med betydelige forsinkelser (10-15 dage). Vi kan ikke sige med sikkerhed, at den "Alliance" i god tro opfylder alle forpligtelser over for deres underordnede.

kollektive

Positive reaktioner studerede arbejdsgiveren modtager for at arbejde team. Ikke altid, men ofte. Medarbejderne siger, at "Alliance" gør det muligt at finde et job i et sted med en venlig arbejder team. Næsten alle nyankomne til at hjælpe bosætte. Der er ikke meget konkurrence, alle lydhør og åben. Lige hvad der mangler i nogle organisationer.

Selv om nogle uvenlig person i "Alliance" er til rådighed. Fra sådanne situationer ingen er immune. Normalt ikke blandt de venligste mennesker skelner chefer og ledere. På dem ofte reagere som urimelige mennesker, der ikke anser det sædvanlige personale af mennesker. Alt dette skal tages i betragtning ved ansættelse.

CHOP

LTD CHOP "Alliance" (Moskva) anmeldelser personale modtager en sort. Pointen er, at under et lignende navn i hovedstaden er meget meget forskellige selskaber. Rekruttering agentur "Alliance" er ikke ideel arbejdsgiver. Og hvad med sikkerheden selskab?

Samme ting. CHOP "Alliance" bliver blandet anmeldelser underordnede. Ofte betyder en arbejdsgiver ikke sige de bedste ord. Nogen klager over de høje krav, nogle klager over de store løfter og lave lønninger, i virkeligheden. CHOP guide lader meget tilbage at ønske. Vi kan sige, at arbejdsgiveren ikke adskiller sig fra de fleste virksomheder. Det er i den sorte liste over arbejdsgivere i Moskva. Krav offentliggjort i adressen "Alliance" skabelon.

leje

"Alliancen grupper leje" (Moskva) også modtager feedback fra personalet er ikke den bedste. Denne organisation tilbyder biludlejning. Medarbejderne klager ofte over arbejdsgiveren.

Som i alle tidligere sager, "Alliancen" ikke får de bedste udsigt på chefer, løn og fordele pakke. Beskæftigelsen i virksomheden officielle, men ellers en masse krav. "Alliance rullende" kan findes på den sorte liste over arbejdsgivere i Moskva og St. Petersborg.

resultater

"Alliance" LLC (Moskva) anmeldelser personale ikke får det bedste. Rekruttering agentur, såvel som mange af selskabet med samme navn findes i den sorte liste over arbejdsgivere i regionen Moskva. Al den negativitet udtrykt i selskabet adresse, er intet bekræftet. Men på samme tid, det viser sig meget ofte.

Beskæftigelsen i "Alliance", og gennem det, du kan. De vigtigste ting - husk på, at en given arbejdsgiver har ulemper. Det kan ikke anses for rimelig selskab på 100%.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.