SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at genkende de første tegn på overgangsalderen hos kvinder

På græsk, ordet "overgangsalderen" betegner en skridt. Og det er sandt, denne uundgåelige periode af hver kvinde er klogere at medtage så endnu et skridt i mit liv. For at overvinde det, skal der gøres en indsats, og i dag tager vi et nærmere kig, udseendet af de første symptomer på overgangsalder hos kvinder, så det er ikke overrumplet. Hvilke symptomer bør blive "klokkerne signalerer", se nedenfor.

De første tegn på overgangsalderen

Hvad ville være de allerførste manifestationer af overgangsalderen, er det svært at definere - det afhænger af mange faktorer. Men det vigtigste "sæt" er som følger: månedlig gå som de vil, der er hedeture, hjertebanken, søvnløshed, og begynder at pine vægten stiger.

Det vigtigste i sådanne tilfælde - ikke at gå i panik, forsøger at sætte en diagnose. Vide, hvis du har det hele "området" er tilgængelig, så du gå op på selvsamme "skridt"!

Symptomer på overgangsalderen hos kvinder: menstruationscyklus

Typisk menopausen sker efter alder 50. This fading operation kønskirtler, der er udtrykt primært overtrædelse cyklus, og derefter fuldstændigt ophør af menses. Holder denne omstrukturering af organismen fra hver dame på forskellige måder, men for det meste op til 8 år.

Og dog, når den manifestation af åbenlys uregelmæssig menstruation, bør du kontakte din læge. Han vil hjælpe dig med at forstå: disse fænomener er forbundet med starten af overgangsalderen eller er det stadig et symptom på en sygdom.

I øvrigt er det opfattelsen, at endeløse slankekure, rygning og miljøproblemer bringe de første tegn på overgangsalderen hos kvinder. Men brugen af p-piller, tværtimod, adskiller, skyldes det faktum, at de indeholder hormoner.

Hvad er hedeture

Tidevand er også karakteriseret som de første symptomer på overgangsalderen hos kvinder. Deres udseende er skyldig hypofyse respons på hormonel ubalance i form af frigivelse luteiniserende hormon, som forårsager en sådan tilstand.

Som regel bliver de til udtryk i den følelse kom uventet varme i overkroppen. Nogle gange er det sluttede og rødme i ansigt, hals og bryst, samt voldsomme svedeture, ledsaget af en følelse af svaghed. Varigheden af symptomerne er mindre end 1 minut. Og natten på grund af denne søvnforstyrrelse, som kvinden eller anden måde vågner op før højvande, og derefter, når denne er færdig, for lang tid, kan ikke sove.

Af den måde, kan tidevandet skubbe udviklingen af hjertekarsygdomme. Og ved den måde, lider fuld af kvinder fra dette fænomen mindre end tynde personer.

Men please, hvor periodisk sveden af tidevandet fra den konstante sveden i skjoldbruskkirtlen sygdomme.

Hovedpine og søvnforstyrrelser

Søvnløshed og hovedpine - det er også de første tegn på overgangsalderen hos kvinder. På grund af tidevand, nedsat libido og depression, som også er karakteristisk for denne periode, kan kvinden ikke falde i søvn i lang tid, og derfor ikke slappe af. Alt dette medfører den såkaldte "hovedpine stress" - en kedelig og ensformig. Men nogle gange kan det provokere og blodtryk hoppe, som også er karakteristisk for overgangsalderen.

Men det vigtigste for kvinder overvinde deres "skridt", - ikke at miste modet og husk: livet er ikke afsluttet, hvilket betyder, at der stadig vil være stor! Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.