SundhedSygdomme og betingelser

Luft i maven: årsager, behandling, symptomer

Meteorisme eller abdominal udspiling, kaldet en patologisk tilstand, hvor en stor mængde gas akkumuleres i tarmen. Udspiling af maven kan også være en konsekvens af en sygdom. Ikke udelukket muligheden for, at dette symptom er kroppens reaktion på enhver stimulus.

Hvis du bemærker en stærk rumlen i maven, smerter eller en følelse af sprængning mave - det er de vigtigste symptomer på oppustethed. Flatulens kan forløbe i to faser: kroniske og akutte. I denne og i andre tilfælde, er det ofte observeres invers tilbagesvaling (udstøde gas) tilbage ind i maven. Symptomer på denne tilstand kan være hikke, hyppige opstød og tyngde i maven.

Årsager til flatulens.

Som regel kan de årsager til denne sygdom være anderledes: det er forkert kost, mave laktoseintolerans, lactose; kroniske sygdomme i organer med ansvar for fordøjelseskanalen. Endvidere under et måltid indtagelse kan forekomme for meget luft. Det er også en af de vigtigste grunde, hvilket resulterede i øget gasdannelse, kan blive alle former for gæringsprocessen. Dette kan skyldes anvendelsen af stivelsesholdige eller resultatet af tarmparasitter.

Efter operationen eller en sådan betingelse kan udvikle skyldes stillesiddende livsstil som svag peristaltik (bevægelse af tarmvæggen), hvilket også fører til oppustethed. En anden grund til at frembringe flatulens, er en tarmobstruktion, som igen kan være forårsaget af forstoppelse, intestinal spasmer i musklerne. Det er værd at bemærke, at krampe eller muskelsvaghed kan være forårsaget af stress, som er så almindelige i vores daglige liv.

Der er flere fødevarer, der er dårligt fordøjet mave, er deres anvendelse ofte fører til overdreven gasdannelse og efterfølgende oppustethed. Det er produkter som nødder, honning, frugter, frø. Således er der forskellige årsager, der får luft i maven. Behandlingen bør kun udføres efter oprettelsen af en præcis diagnose.

Generelt er det vigtigt at vide, at i sig selv er sådan en ting som luft i maven - absolut normal proces i mave-tarmkanalen. Dog flatulens gasser akkumulerer op til 30 gange længere end det formodes at normal. Derfor er der ubehagelige fornemmelser.

Gør flatulens forfærdeligt.

I enkelte tilfælde har det oppustethed ikke forårsage alvorlig bekymring. Med flere gentagelser af de vigtigste symptomer på sygdommen, skal du sørge for at søge professionel medicinsk hjælp til at identificere den nøjagtige kliniske billede. Det vigtigste i denne sag, at etablere den grundlæggende for sådanne lidelser som flatulens årsager. Behandlingen bør bruge tid. Siden spirende mavesmerter kan være et symptom på andre alvorlige sygdomme.

Meget mere farlig end kronisk flatulens. Efter konstant tarmlidelse provokerer dårlig absorption af essentielle næringsstoffer, hvilket fører til skade på slimhinden. Det er ingen hemmelighed, at de intestinale gasser - er en form for uønskede elementer ud af kroppen, der indeholder skadelige stoffer, der fører til forgiftning. Som en konsekvens, en person, der lider flatulens, der er en svaghed, søvnforstyrrelser, nedsat immunitet.

Behandling.

Hvis du ser lejlighedsvise flatulens årsager, behandling i dette tilfælde er symptomatisk. Der er forskellige metoder til håndtering af en sådan sygdom som flatulens. Behandling (pille pakker) er en fantastisk måde at fjerne smerten. Dybest set tage spazmalitiki samt værktøjer og lægemidler, der hurtigt kan absorbere gasser. Positiv effekt på passerer flatus let massage.

Hvis du ikke betaler behørigt hensyn til deres sundhed og identificerer ikke de signalering flatulens årsager, bliver svært behandling, fordi i sidste ende erhverve kronisk sygdom. Under behandling er det ønskeligt, at den maksimalt mulige at genoprette mikrofloraen i tarmen.

Med sådan udbredt lidelse som luft i maven, behandling folkemusik retsmidler til tider meget effektivt. Ofte bruger opskrifter, der indeholder i deres sammensætning af koriander eller fennikelfrø, rødder, løvstikke, og mange andre ting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.