SundhedSygdomme og betingelser

Smerter i maven giver tilbage. For hvilke sygdomme er mest almindelige af disse symptomer?

Smerter i maven giver tilbage. Hvordan afgør, hvad der er årsagen?

Ofte er disse symptomer ledsaget af akut eller kronisk betændelse i bugspytkirtlen. Dette organ er placeret i den venstre side af underlivet. I tilfælde af dannelsen af sten i galdeblæren, kan de blokere pankreasgangen, og gøre det umuligt for udstrømning af mavesyren. Hvis du ikke tager hurtige foranstaltninger, kan udvikle en akut inflammatorisk proces. Under hvilket gør ondt i maven, det giver i ryggen eller maven. Ganske ofte er der er opkastning galde og temperatur. Underlivet er normalt svulmer, rører det gjorde ondt. I tilfælde af akut inflammation er nødvendigt at ringe læger, ellers konsekvenserne kunne være dystre.

Der er sandsynligvis en kronisk betændelse i bugspytkirtlen. Denne proces kan fortsætte i årevis uden at forårsage alvorlige ulemper, i et sjældent tilfælde, kan der være smerter i underlivet. Dette er især til udtryk i løbet af eftermiddagen hvile, når du ligger ned for at hvile. Der er også andre træk, der karakteriserer denne tilstand - en gradvis vægttab og let diarré.

Under disse betingelser kræver specielle diæter. I første omgang, er du nødt til at reducere fedt indtag og fjerne fra kosten af alle typer af alkohol. Det er nødvendigt at strømline processen med at spise, hvilket gør det regelmæssige, med små portioner. Undertiden er det fornuftigt at tage nogle lægemidler, som er til stede i sammensætningen af de tilsvarende enzymer. De kan også hjælpe afkog af salvie, kamille eller blåbær. På spiseskefuld urt skeen tager en kop kogende vand. Lad det trække i omkring femten minutter, stamme, og kan tages to gange om dagen.

Den grundlæggende metode til inspektion er abdominal ultralyd, der afslører tilstedeværelsen af forstyrrelser i struktur skyldes en stigning kirtel. Den høje koncentration af enzymer i blodet viser også fejl i denne kirtel.

Mavesmerter i at give tilbage, hvad der ellers kunne være årsagen?

Produceret af leveren galde lagret i galdeblæren og nogle gange kan det danne sten. Meget ofte denne proces opstår hos kvinder. Der er tidspunkter, hvor ingen symptomer, dog sker ganske stærke anfald af smerter eller kolik. Fra tid til anden er der en smerte i nat periode, efter omkring seks timer efter indtagelse. Smerten er ganske alvorlig, med op til femten timer. Meget ofte er disse smerter ledsaget af opkastning. I tilfælde af kontinuerlig forstærkning af smerte, skal du kontakte din læge straks. Sandsynligvis har brug for kirurgi for at fjerne galdeblæren.

Undertiden årsagen til disse lidelser bliver ikke fordøjelsessystemet. Smerter i maven, giver i ryggen - disse symptomer er typiske for gynækologiske sygdomme forbundet med æggestokkene. Det kan også være en atypisk manifestation af symptomer forbundet med et hjerteanfald. Hvis en øm mave og ryg, men der er ledsagende kvalme og koldsved, du skal ringe til en læge straks.

Ofte med lignende symptomer opstår sår på tolvfingertarmen. De vigtigste symptomer er observeret på en tom mave. Som regel er de en smerte i maven, hvilket giver ryggen eller op i brystet. Denne tilstand er holdt efter et måltid, selv i små mængder. Ofte patienter bekymrede halsbrand, kvalme, forstoppelse, og opstød. I foråret og efteråret er ofte observeret forværring varede fra en til to måneder. På dette tidspunkt, er det manifesteret styrke tegn på sygdommen, som ofte fører til komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.