TravelingRetninger

Pensioner og sanatorium (Stavropol)

KMV - den bedste udvej i Stavropol-regionen, som ligger i nærheden af den nordlige skråninger af Greater Kaukasus-bjergene. Miljøvenlige region og maleriske natur, der har stået på i mange år, gør feriestedet attraktivt for millioner af turister fra forskellige dele af Rusland og SNG-landene i øvrigt den udvej er under statens beskyttelse.

Generelt om feriestederne Stavropol

Mineralnye Vody - er den eneste region i Rusland, som med succes kombinerer de vigtigste faktorer i den udvej, både naturlige, historiske og arkitektoniske: et varieret dyre- og planteliv, mange museer, historiske og kulturelle monumenter, parker og, selvfølgelig, et plejehjem.

Stavropol Territory - perlen i hele landet.

Et stort antal turister hele året rundt komme til Stavropol til hvile og komme til hægterne på plejehjem, samt nyde den fantastiske sort, unikke og æstetisk tiltalende landskaber.

KMV - en udvej og turist-kompleks, som kan rumme mere end 100 sundhedscentre, 4 ambulatorier, fysioterapi afdeling kurbade.

Resorts ligger i Kislovodsk Pyatigorsk Zheleznovodsk nummer omkring tyve medicinske kilder, der anvendes til både indendørs og udendørs brug.

Den berømte kilde til radon er beliggende ved foden af Mount Mashuk og dets helbredende egenskaber ikke har nogen analoger i verden.

Den mest værdifulde terapeutiske mudder sø Tambukan effektivt bruges til særlige mudderbade og elektrogryazelechenie.

Kursteder i Kislovodsk

Mere end 50 sundhedscentre og apoteker tilbyder dem, der valgte at hvile og forbedring af Stavropol, Kislovodsk. sanatorium udvej er specialiserede i behandling af forskellige former for sygdomme ved hjælp af effektive metoder, tid-testet. Sygdomme i åndedrætsorganerne, nervesystem, bevægeapparatet, kredsløbssygdomme, og mange andre er med held behandles, samt give forebyggelse.

Den største fordel ved feriesteder i Kislovodsk - en helbredende mineralvand. Sulfat og hydrogencarbonat vand indeholder kaliumioner og klor, magnesium og natrium, og anvendes til behandling af forskellige sygdomme i maven, genital, respiratoriske, nyre, bugspytkirtel. De livgivende vand i Kislovodsk feriesteder og effektivt at behandle allergi.

"Ordzhonikidze" - den bedste udvej

Den sanatorium "Ordzhonikidze" - den mest populære feriested (Kislovodsk, Stavropol territorium). Kislovodsk er berømte og andre sundhedscentre, men denne udvej er langt den førende i antallet af kuponer solgt. Dette er ikke nogen tilfældighed. Der er kombineret pris, kvaliteten af service og professionalisme personale. Det spa-parken betragtes som en af de smukkeste i hele Kislovodsk.

Lige så populære og andre pensioner, og moteller. Stavropol Territory er berømt for wellness-centre, som "forår", "Sun", "horisont", "Healing Narzan".

Hver af sundhedscentre tilbyder vacationers et unikt system af behandling, vælges individuelt af medicinsk personale med mange års erfaring.

Der Kislovodsk og eponyme resort "Kislovodsk".

Zdravnitsa beliggende nær feriepark, så forbedre effekt forstærkes af den helbredende luft mættet aromaer mange planter. Sanatorium "Kislovodsk" (Stavropol Territory, Kislovodsk) er specialiseret hovedsagelig i behandlingen af hjerte-kar-sygdomme.

sanatorium Pyatigorsk

En anden vidunderlig kursted er Pyatigorsk (Stavropol territorium). Sanatorium her har den mest udviklede infrastruktur og give et behageligt ophold i en længere periode, selv med små børn. Beliggende i den udvej offentlige skoler vil give dine børn til at fortsætte den sædvanlige studieforløb, selv væk fra hjemmet.

Sanatorier af Pyatigorsk, ud over medicinsk behandling for et valgt program, baseret på detaljerne i de sygdom tilbyder vacationers en bred vifte af diagnostik services on moderne udstyr.

Kvalitet tjeneste, arrangeret af de fremmødte sundhedscentre og servicepersonale i Pyatigorsk, vil give dig mulighed for at modtage behandling i et behageligt miljø og en hyggelig atmosfære. Og kedeligt, og ikke særlig let vandretur til hospitalet, du foretrækker selvfølgelig, og næste gang ophold på et sanatorium. Stavropol Territory - er et ideelt sted for et behageligt behandling.

behandling:

Forbedring i næsten alle sanatorier af Pyatigorsk henvender sig til helbredende procedurer i forbindelse med mineralvand. På grund af det store antal af kilder i området, er byen betragtes som en spa resort.

Unikke wellness-behandlinger til behandling af sygdomme i rygsøjlen, forskellige former for gynækologiske sygdomme sanatorier af Pyatigorsk rådighed for gæsterne på alle tider af året, og derfor antallet af turister aldrig falder.

fritid

For en interessant tidsfordriv om aftenen, efter indgrebet og i weekenderne for besøgende er organiseret muligheden for kulturelle og udendørs aktiviteter. For sports fans i kurbade udstyret med moderne sportsfaciliteter, hvor under vejledning af en coach eller dig selv kan du træne i fitnesscentret eller gøre gymnastik. Også, ikke mindre populære svømmebassiner.

Fans tilbringe tid på at læse en fascinerende bog kan nemt sendes til biblioteket, hvor der er en rolig og hyggelig atmosfære.

Nyd den smukke musik og endda synge selv kan være i en karaoke bar. Dansegulve sanatorier af Pyatigorsk aldrig tom. Hvor du aktivt kan bruge tid dans og nyde de smukke par hvirvler i en vals eller en hane dans.

For børn, der er kommet til at bo hos sine forældre i sanatorier af Pyatigorsk har en spillehal med en masse interessante legetøj og brætspil, samt værelser til at se tegnefilm eller spændende programmer.

De kurbade i Pyatigorsk vil du aldrig kede sig. De mest populære feriesteder - "Mashuk", "Zori Stavropol", "Narzan Pyatigorsk", "Pyatigorye" "Tarkhany".

udvej Zheleznovodsk

Zheleznovodsk udvej placering er usædvanligt. Byen ligger på skråningerne af Mount Iron, som er kendt for rige mineralske kilder. Og de er ikke få - 23. Men til behandling af brugt vand, kun 16 kilder.

Navnet på byen Zheleznovodsk var ikke på grund af placeringen på bjerget, men på grund af farven på vand, der flyder ned ad pisterne. Den har en distinkt rust nuance skyldes slam af jernhydroxider.

Zheleznovodsk klima meget komfortabel. Det er i forhold til den schweiziske alper klima. Moderat varm sommer, ingen kvælende varme, kølighed, og om natten, hvilket er meget vigtigt, næsten ingen vind. Så snart lyset forfriskende brise.

Gunstige klimatiske forhold gør resten i Zheleznovodsk komfortabel og sætte rejsende at tilbringe tid i den smukke park af det 19. århundrede, som lagde en masse stier til vandreture, ozdoravlivayusche.

Det område af parken er en stor og slutter med en glidende overgang i den naturlige skov.

Se seværdigheder i byen kan være din egen eller leje sig af en udflugtsskranke. Tag en tur rundt i byen, vil du ikke kun lære om historien af byen, men også for at nyde en af de berømte steder i Zheleznovodsk: Pushkin Gallery, Ostrovsky bade og andre historiske steder.

hospital Zheleznovodsk

I Zheleznovodsk er 20 sanatorium og medicinske institutioner. Sanatorium Zheleznovodsk (Stavropol kant) giver fritid behandling som mineralvand og forskellige behandlingsprocedurer helbredende mudder sø Tambukansky sygdomme i fordøjelsesorganerne, nyre-, endokrine system.

Glory Zheleznovodsk resorts strækninger fra tidspunktet for det russiske imperium. For sikkerheden for turister, efter ordre fra Krigsministeren, moteller og ferie bevogtet af militæret, som er specielt genbosat i denne region.

Sanatorier i Zheleznovodsk eksisterede i midten af det 19. århundrede. For eksempel de første børns sundhed center "Mountain Air" begyndte sit arbejde i Zheleznovodsk i det fjerne 1911.

Omgivet af løv- og nåleskove udvej opererer den dag i dag, og modtager et stort antal turister.

Maleriske vinterhave og et godt værelse med mineralvand "Vladimir", som ligger i den udvej, inviterer dig til at hvile og behandling af børn og forældre.

Meget populær i sanatorium "Mountain Air" og nyder en corporate ferie.

De bedste resorts i Stavropol

Talrige resorts (Stavropol Territory) tage besøgende hele året rundt. De mest populære blandt dem den "Kaukasus", "Oak Grove", "Mashuk", "Beshtau" "Elbrus" og "Rus". I mange år, disse resorts er åbne for turister og tilbyder alle former for behandlingsprogrammer ved hjælp af moderne metoder, den nyeste medicinske udstyr og diagnostik. Nogle kurbade tandklinikker, der giver dig mulighed for at gøre behandlingen mere kompleks.

Sanatorium "Kaukasus" ligger ved foden af bjerget Beshtau kurstedet og er kendt under jurisdiktion af FSB.

Sanatorium "Rus" - de ældste kursteder i Kislovodsk med 300-årige historie. Det er berømt for de gamle traditioner for behandling med mineralvand. udvej infrastruktur er i konstant udvikling og tilbyder til gæsterne udstyret med en swimmingpool, fitness-center fysisk terapi, ozon terapi og massage.

Sanatorium "Oak Grove", "Mashuk", "Beshtau" og "Elbrus" er kendt ikke kun i Rusland. Kraftige moderne medicinsk center sundhedscentre hvert år tiltrækker turister fra nabolandene.

Sanatorium "Essentuki" (Stavropol territorium) - den største kursted, som har været kendt i over et århundrede, mudder terapi og de unikke sammensætning saltholdige-alkalisk mineral medicinske farvande.

sanatorier Yessentuki

Et stort antal feriesteder, i bind. H. fra militæret, afdelinger og offentlige sundhedscentre, hospitaler, som har specialiseret sig i at fjerne erhvervssygdomme og har en første eller højeste kategori, er beliggende i den hyggelige by Essentuki.

De største feriesteder ty Essentuki - sanatorium "Rus" (Der er et enormt pulje), "Ukraine", "Pearl af Kaukasus", sanatorium "Rusland". Stavropol Territory er ikke kun kendt for sine helbredende naturressourcer, men også med kvalificeret personale.

Takket være den professionelle medicinske personale, der arbejder i de kursteder i Essentuki, kan du tage et kursus i behandling af forskellige luftvejssygdomme, hjertesygdomme, hud, urologiske og gynækologiske sygdomme og så videre. D.). Hvis det er nødvendigt, er det muligt at også stille diagnosen af sygdomme, som ikke er inkluderet i billetten. Betaling for ekstra ydelser kan du gøre direkte i sanatorium.

Landsbyen Kumagorsk

Der i Stavropol Territory er et andet godt sted, hvor mennesker hvert år kommer til at hvile. Hans navn n. Kumagorsk. Det er her, der er kendt over hele verden Kumagorsk kursted. Center grundlagt i 1773. En særlig rolle i behandlingen af mange sygdomme spiller det lokale landskab. "Kumagorka" (spa, Stavropol territorium) er berømt for sin park, som vokser en række sjældne plantearter, der mætter luften med helbredende aroma. Termiske kilder, kombineret med en blid sydlige sol - de bedste opsving metoder. Kumagorsk sundhedscenter anerkendt som den bedste i behandlingen af sygdomme i bevægeapparatet. Talrige anmeldelser tyder på, at den mest effektive giver sanatoriet behandling.

Stavropol Territory - er en solid kursted. Selv hvis du ikke er i stand til at gennemgå sundhed behandlinger på lokale kurbade, meget klima, luft og landskab vil hjælpe dig med at forbedre dit helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.