TravelingRetninger

Vendome Column i Paris. Billeder og beskrivelse

Vendome Column i den franske hovedstad, Paris, blev åbnet i august 1810. Designet som Austerlitz. Senere kaldte han det "Sejrssøjlen". Historien går først sit italienske Victoria Napoleon I Bonaparte beregnet til at forevige på en usædvanlig måde. Han svingede ved transport faciliteter i Rom, der symboliserer sejr Trajan over dakerne. Hvordan blev skæbnen for de attraktioner af det land, hvor revolutionen har altid været et spørgsmål om vane?

På stedet af slottet af hertugen af Vendome

Ved vurdering af udgifter til transport af kejseren, tilsyneladende kom til den konklusion, at der ikke værd krudt og kugler - og gik den anden vej. 1 jan 1806 så dagens lys dekretet på den tidlige opførelsen af den nye mindeplatte (arkitekter JB Leper og J. Gonduen) højde på 44 meter og en bredde på 3,67 meter på basen.

Vendome Column har en interessant historie. Hun lagde på en firkant-baseret, hvor der engang stod slottet af hertugen af Vendôme (Sezar De Vendome - uægte søn af Henrik IV den Store). En af de fem pladser i Paris dedikeret til Ludvig XIV, der tidligere prydede statuen af Solkongen på en livlig hest, som blev ødelagt i varmen i revolutionære kampe i det XVIII århundrede.

Kom andre tider, bragte andre tegn. Recall, rektangulære, ottekantede og derefter den arkitektoniske ensemble af de klassiske gange for at ændre navnet: erobring af området, Louis den Store Peak (som viste sine trofæer Robespierre), International. Nu er denne Place Vendome.

Kun afskaffelsen!

Under varm proklamation af enheden i de internationale revolutionære arbejderregering besluttet at sætte en stopper for forherligelse af tyrannen og initiativtager Napoleonskrigene. Vendome Column (billedet ovenfor) er at leve sine sidste timer. Det højtideligt ødelagde 16 maj (kort før, den 5. maj markerede 50-årsdagen for død af Napoleons). Folk har gjort det klart: Pariserkommunen ikke havde til hensigt at vende tilbage til det gamle samfund.

For et afgørende skridt på nedrivning kræver en vis politisk mod: en tredjedel af landet besat af en fjendtlig hær forblev en magtfuld kult bonapartismens (især blandt bønderne), borgerskabet følte krigen Napoleon nøglen til magten i Frankrig.

Forfatteren af en hård dekret blev kommissær for kultur maler Gustav Kurbe. Det blev oprindeligt foreslået at flytte statuen til en øde sted, men det er ikke understøttet. Medierne ildeset og var bredt omfattet af loven styrte offentligheden. Alt gik på, at symbolet på "brute force og falsk herlighed" kommer til en ende. Og han kom.

Behøver jeg at bære alt på jorden?

Snart en revolutionerende regime faldt. Courbet blev beskyldt for at ødelægge en national helligdom, som var Vendome Column. Kommissær undslap henrettelse, men retten beordrede kulturelle tal at gøre op omkostningerne (løn for hærværk). Gustav flygtede til Schweiz. Hans ejendom blev anholdt og solgt. I 1875, monumentet igen styrtede ind i himlen. Det er kendt, at afgiften er betalt maler. Han døde i fattigdom.

Det skal bemærkes, at tilfælde af ødelæggelse af monumenter, der afspejler de begivenheder i fortiden, mange mennesker betragter som negative. De mener, at de udviklingsmæssige milepæle af lande og kontinenter ikke skulle blive ødelagt. Denne fremgangsmåde giver mulighed for forskellige generationer af jordboere mere præcist gøre et billede af verden. Måske har de ret.

Ja, Vendome Column har en dramatisk historie. Det giver mening at udforske det nærmere. Således har søjle (bronze tønde) blevet kastet af de 1.200 østrigske og russiske kanoner fanget under slaget ved Austerlitz (kendt som "Battle of the Three kejsere" - den franske Napoleon, Franz II i Østrig, russisk Alexander I).

Kast off tallet! Power ændret!

Triumferende tønde installeret på piedestal af monumentet tilovers fra Solkongen. Grundlaget for de ideer, der er fastsat en romersk søjle af Trajan. Himlen var gået 76 spiral basrelieffer. Lidt stikker ud fra overfladen af billedfladen vises Austerlitz sejr.

Indre trapper udledes op til det sted, hvor Napoleon havde statue. Bonaparte blev afbildet i en toga af den romerske kejser. Hans hoved blev dekoreret med en laurbærkrans (forfatter til de billedhuggere - Antuan Shode). Fire år senere (1814) var der en fange de allierede i Paris.

Returneret Bourbonerne sendt billedet til smelteovnen, efter at have oprettet sejren symbol - et hvidt flag med liljer. I processen med smeltning "dukkede" Bronze Korol Genrih IV. I 1818, en statue installeret på Pont Neuf.

Rejs jer den menneskelige race

I 1830 optrådte han i gang i juli Revolution. Vendome Column i Paris igen forvandlet. Ved kendelse af kong Lui Filippa jeg på platformen i luften igen oprettet af Napoleon. Men uden krans og toga, og i et velkendt verden trekantede Hat og officer uniform (billedhugger - Georges-Pierre sur).

Næste "kolbøtte" Der opstod i 1863. Ved kendelse af Napoleon III, blev den oprindelige flyttet til komplekset, som blev bygget under Louis XIV til at bo der beæret militære veteraner (Les Invalides). På den uforglemmelige "top" tilbudt et eksemplar.

Som de ville sige i Rusland, en efterkommer af Bonaparte, som om vandet kiggede. Det kom det samme i 1871, og under Marseillaisen Bronze tyran gav det sidste og afgørende kamp. Podpilennaya på basen og den forskudte kolonne Vandom område ned til jorden.

symbol på tyranniet gav ikke lang tid. Burst reb, spil brød. Endelig kuffert lænede sig over og faldt. Folk skyndte sig at adskille et mirakel for souvenirs. Den sørgelige skæbne Victory statue. Det sammen med en statue af Napoleon I, overlevede styrtet i 1814. Så forsvandt han.

Som en joke, og for alvor

Efter 4 år har Vendôme Kolonne blevet genoplivet i dens sted. Der står også den dag i dag, omgivet af lys og alvorlige bygninger. Bevarelsen og huset af Hertugen af Vendôme. Arkitektoniske monumenter gøre udseendet af en rig historiske begivenheder i den franske hovedstad endnu mere udtryksfuld.

Napoleon I præsenterer igen verden som en romersk kejser, som det var hensigten i begyndelsen. Nogle mennesker joke, at når kolonnen er støbt fra preussiske og russiske kanoner, lande har ret til at kræve deres del af bronze. Allerede alvorligt turister sige: hurtig løbet af de revolutionære begivenheder overskygget aktivt medborgerskab fransk.

Hver gang efter omstyrtelsen af plak, der døde i 1821, chefen er endnu engang i sin "retmæssige plads." Vendome Column i Paris som en fugl Føniks rejser sig fra asken. Måske ville det være nødvendigt at anvende denne praksis i Rusland? Der er ingen mening hver gang, "evigt" for at slette fortiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.