Mad og drikkevarerDesserter

Honning kage - en af de bedste. opskrifter

Honning kage kan kaldes en af de mest populære og lækre. Faktisk, takket være den naturlige honning indeholdt i testen, denne bageri har en fantastisk smag, så denne kage er mere tilbøjelige til at forekomme på ferie bordet.

Der er mange opskrifter på honning kage. Enhver kok, hvorvidt en nybegynder eller allerede oplevet, bruger den mest foretrukne opskrift og forberede honning kage bare for ham. Nogle kan lide krydderi kage med hakkede nødder, andre føje til det et lag af gelé eller kakao. Og en kage opskrift fra en anden er ofte anderledes, ud over de proportioner, og selv de mest madlavning teknologi.

Honning kage kan fremstilles ud fra en dej eller tyk væske. Ofte det består af tynde kager, som er bagt separat. Disse kager kan være seks, og otte, eller endnu mere. De fleste kokke og husmødre foretrækker for denne kage shortbread dej. Imprægneret med det nogen, op til en væske, creme. Og vigtigst af alt, skal honning kage stå i seks til otte timer. Med hensyn til sammensætningen af cremen, at det bedste for denne kage bruge creme fraiche.

Men det var generelle oplysninger, men nu lad os tale om, hvordan man laver honning kage.

"Sour honning kage"

For at forberede dejen til at bage dette får brug for tre æg, en kop sukker, 100 gram smør, to spiseskefulde skeer af honning, en teskefuld af den anden del af sodavand, en spiseskefuld af eddike, tre eller fire kopper mel.

For at forberede cremen, tage 800-900 gram creme fraiche og en halv kop sukker, en citron.

Så slutte æggene med sukker og slå med en mixer vægt. Så smelter og honning smør over svag varme. Dernæst tilslutte æggemassen med smør og honning og bland grundigt.

Slukke eddike, bagepulver og hæld det i en dej. Nu gradvist tilsæt sigtet mel og derefter ælt dejen. Det skal være blød.

Når dejen er klar, pak det ind i plastikfolie, og lad det stå op.
Dernæst deler din dejen i ti stykker og rul det i tynde kager. Hvis du vil, kan du straks giver Korzh form og bag dem til de er gyldne i farven.

Slut fløde med sukker, tilsæt derefter lidt af saften presses fra en citron og revet i små revet citronskal.

Endelig Sandwich creme fraiche kager og afkølet før servering kagen til at give infusioner.

Kage "Honning log"

Du skal prøve: 80-90 gram honning, to tredjedele af kop sukker, to eller tre kopper mel, tre æg, en halv teskefuld natron.

Til fremstilling af en creme, bringe til 480 ml 15% creme, 250 g ostemasse masse kan skørost, kiwi.

Pisk æg og sukker med flydende honning. Tilføj hydreret sodavand, tilsæt mel og ælt dejen blød plast.

Opdel din dejen i tre dele. Hver af de resulterende dele rulle på bordet i dannelsen af en rektangulær form, ca. 0,5 cm tyk. Skær strimler af sømbredde en halv centimeter, og åbne, så de ikke klæber sammen under bagningen. Bake strimler i en forvarmet ovn til 220 grader af brunfarvning (fem til seks minutter).

Fjern og mens de er varme, under trimme den ønskede størrelse. Tilsvarende vil gøre med resten af testen. For at forberede cremen, tilsæt yoghurt ostemassen og blandes. Skema til bagning kage Dæk folie eller film, så kanterne hang. Nederst lag former lå lotioner, pinde og derefter skåret kiwifrugter, derefter gentage lag i en sekvens til topformen.

Nu wrap kanterne af folien og fjern din kage i køleskabet i otte timer til ti. Før du får kagen ud af køleskabet, vend det om, dække med et skærebræt og omhyggeligt vendes og fjern folien. Så dekorere med smeltet chokolade i form af et gitter. Nu trækker den kage på et fad og pynt den med mynte og bær.

Tip: fast honning kan smelte i mikrobølgeovn eller i et vandbad og derefter tilladt at afkøle til stuetemperatur. Men husk, det opvarmede honning har mistet alle medicinske egenskaber og kan kun bruges i bagning. For bedre at syrnet fløde og æg blandet med honning, bør de være ved stuetemperatur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.