Kunst og underholdningLitteratur

Et essay om "Hvad en tragedie Pechorin?"

Lermontov "Hero of Our Time" afspejlede skæbne en hel generation af interessante, veluddannede og talentfulde mennesker, store genier, der var overmættede 30'erne i XIX århundrede. Det er en skam, men deres liv, de ofte endte dum som planløst kørte sig fuld moralsk og følelsesmæssig dødvande. Hvilken tragedie Pechorin? Måske starte med det faktum, at forfatteren af portræt af vores helt sætte en række forskellige menneskelige laster, som han ofte bemærket hans samtidige. Disse laster, hvordan Soul Eater, handlede destruktivt på individet, der administreres i fuldstændig fortvivlelse, resulterede i en skammelig og tåbelige handlinger, justeret til vanvid og endda selvmord.

Skriv et essay om "hvad en tragedie Pechorin"

Denne fantastiske helt Lermontov viste en meget tynd og sårbar sjæl, der plagede konstant ængstelige tanker om noget globalt og uforståeligt for den gennemsnitlige person.

Hvilken tragedie Pechorin? I sine tidlige år havde han forsøgt at forstå meningen med livet og til at forstå dig selv, hvad det er givet, hvorfor det er så kedeligt og meningsløst, og hvorfor lykke er kun et øjeblik. Hvorfor begavet exceptionelle kvaliteter, en person kan ikke finde et sted i den tomme livsstil forskellig fra den generelle mængden af mennesker, er det dømt til misforståelser og ensomhed?

Portræt af en helt

Nu skal vi forstå det tættere sammen med dem i den tragedie Pechorin. For en komplet afsløring af al den kompleksitet af denne art er ikke meget positivt helt bør være opmærksomme på sådanne mindre aspekter af hans udseende som en mørk overskæg og øjenbryn med forskellige lys hår, som peger på sit ekstraordinære, kontroversielle natur og den naturlige aristokrati. Men en anden karakteristisk detalje af portrættet, hans øjne aldrig lo og blinkede koldt stål skinne. Åh, det siger en masse! Lermontov viser hans karakter i mange forskellige og uventede omstændigheder.

Overvej årsagerne til, hvad der er Pechorin tragedie, da han er af natur, det synes at være darling af skæbne: intelligent, smuk, ikke fattige, damer elsker ham, men han har ingen fred nogen steder, så hans liv er meningsløse ender på toppen af modenhed.

Grigoriy Aleksandrovich ikke var en ædel kriger eller helt-elsker, er dette den fatale mand, der, hvor de forekommer, bringe andet end problemer, så Mikhail bogstaveligt specifikt sætter det i en række forskellige sektorer i samfundet: til bjergbestigere, smuglere, "vand samfund". I denne Pechorin lidt sig selv ikke mindre end de mennesker omkring ham. Men han havde ikke lider af anger, og mest af alt lidt fra frustration for hans ambitioner og den totale absurditet af alle virksomheder vover dem for sjov, for underholdning menes at opleve skarpheden af sanserne.

forfører

Så fra hvad stadig alle relaterede så tragisk ende? Og alt synes at være sker ikke med vilje, men som ved en tilfældighed, selv ved et uheld, nogle gange under dække af adelen, så at sige, af rene motiver. Mange af hans nære medarbejdere vil gerne se ham som en pålidelig protektor og ven, men kommunikation med dem, de lige forgiftet. Delvist på dette og bygget historien "Hero of Our Time". Pechorin tragedie ligger i det faktum, at han vidste det, men ønskede ikke at gøre noget, nej, han var ikke ked af det, nej, han aldrig rigtig kunne lide, og alvorligt ikke får vedlagt.

Fordyb dig i sin biografi, at detaljer bevis for dens ædle oprindelse, og at uddannelse han har modtaget er helt typisk for dens vilkår. Så snart han følte friheden fra varetægt indfødte, begyndte med det samme i jagten på glæden ved sekulære samfund, hvor det ikke var uden eventyr. At blive bare den måde af forføreren af kvinders hjerter, begyndte han en affære til højre og venstre. Men da han søgte hende, han straks alle keder sig, han skuffet hurtigt, at i går har det siden tiltrukket, hjemsøgt og ophidser fantasien, og i dag blev han ikke længere har brug for noget, pludselig blev han kold og ligeglad, beregning og grusom egoistisk.

Videnskab frelse

Catching argumenter om tragedien Pechorin kortvarigt må jeg sige, at træt af glæden ved kærlighed og flirte, besluttede han at hellige sig til videnskab og læsning, måske i dette tilfælde, da det så ud, ville han finde mindst en vis tilfredshed, men nej, han var alt for trist og ensom. Derefter besluttede han at tage et desperat skridt og sendt til Kaukasus, fejlagtigt at tro, at kedsomhed ikke leve under tjetjenske kugler.

Et essay om "Hvad Pechorin tragedie" går ud over det faktum, at Pechorin var "øksen i hænderne på skæbnen." I historien "Taman" blev slæbt meget farligt eventyr, hvor han næsten mistede livet, og som til sidst førte til, at krænkede den indstillede liv og dømt til en ynkelig død "fredelige smuglere." I historien "Bella" en død trukket over med et par mere, i "The Fatalistiske" Pechorin vises som en profet, forudsagde død Vulitch der straks skete.

eksperimenter

Pechorin med hver ny hændelse bliver mere ufølsom og egoistisk. I sin dagbog, den eneste ven, han stolede deres inderste tanker, han pludselig skriver, at denne åndelige føde, der understøtter sin vitalitet, blev menneskelig lidelse og glæde. Det kan endda opstå en ubestemmelig opfattelse, at han syntes at være at sætte forsøgene, men de er for dårlig. Pechorin Maxim Maksimych indrømmer, at der ikke i stand til alvorlige følelser, hvad enten Bela eller andre fine dame, de er lige så kede ham, en - ud af uvidenhed og prostoserdechiyu, den anden - fra det velkendte og konstante flirt.

Af alle livets storme, bringer han sine idéer og han selv indrømmer, at ikke længe levet i hjerte og hoved. Leder for deres egne handlinger og tilskynde dem til lidenskab, han analyserer dem, men på en måde fuldstændig ligeglad, som om det var lidt rører ham, han altid opført sig i relationer med andre mennesker.

Tomhed og ubrugelighed

Det kunne føre denne person? Og intet andet end den absolutte ligegyldighed og umenneskelighed. Han begrundede sine handlinger med, at siden barndommen voksne, hæve det høje ædel natur, skærpet sit fokus på sine påståede dårlige egenskaber, der ikke eksisterede, men efter et stykke tid, de blev vist efter eget ønske. Han blev vred, misundelig, klar til at bedrage og til sidst forvandlet til en "moralsk krøbling." Hans påståede gode intentioner og ønsker er ofte vendt væk fra sit folk.

Pechorin med al sit talent og tørst efter handling forblev uafhentede. hans personlighed er forskellige synspunkter, på den ene side - fjendtlighed på den anden - sympati, men tragedien af hans billede kan ikke benægtes, revet af modsætninger, han er i billedet er tæt på Onegin og Chatsky, fordi de også skille sig ud fra samfundet og ikke se nogen mening i sin eksistens. Og alt sammen fordi de ikke fandt høje mål for sig selv. Ja, det er på høje, da en sådan plan folk er absolut ikke interesseret i lavlandet livets formål. I dette liv har de erhvervet kun evnen til at se gennem folk ønskede at ændre verden og samfundet. De ser den vej til ekspertise gennem "fællesskab med lidelse." At alle dem, der er fundet med dem, er genstand for deres kompromisløse test. Generelt er dette muligt og afslutte et essay om "hvad Pechorin tragedie."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.