Intellektuelle udviklingAstrologi

Kærlighed Kompatibilitet Skytten og Tvillingerne

Skytten og Tvillingerne foreneligheden næsten perfekt. Næsten ... venner, partnere, kærester - synes at være alt, hvad der er brug for fuld lykke. Når man ser på deres forhold ikke forstod - hvad enten de er venner eller flirt. De selv er ikke altid helt sikker på, at der er mellem dem. Sådan en mærkelig kompatibilitet. Skytten og Tvillingerne kombinerer let livsindstilling - måske er det et solidt fundament af disse relationer. De er alle nemme - partnerskab, køn. Man kunne misunde, men ikke så enkelt.

Skytten pige, dreng-Gemini: Kompatibilitet

Kvinde i kærlighed Skytten - det er stadig sjovt. Det bliver som en naiv hvalp, der implicit tillid udvalgte. Sandsynligvis kun Gemini i stand til i tilstrækkelig grad at reagere på en sådan adfærd i sin tale uden for meget patos. Men der er faldgruber: ligefremhed og oprigtighed Streltsov kan spille med dem en grusom spøg - nogle tvillinger kan spille for og forsøge at kontrollere styrken af en kvinde. Det ender som regel trist for Skytten. Så de lægge på en maske og en desillusioneret kyniker forsøger at være uhøflig over for andre, hacking skinbarlige sandhed af sagen og uden. Skytten og Tvillingerne Kompatibilitet betyder gensidig respekt og lytte partner. I dette par og et åbent hjerte en kvinde vil have tendens til det følelsesmæssige stabilitet, at tvillinger er simpelthen ude af stand til at give det - ville det være hende, der gav sig selv. I værste tilfælde kan Twins hærde på den forhøjede efter deres opfattelse, krav, og bogstaveligt talt forvandle liv partner i helvede. Men hvis partnerne skal tale og lytte til hinanden, kan undgås mange skarpe kanter.

Kompatibilitet Tvillingerne med Skytten - uanset om det er ægte?

Disse tegn tiltrække hinanden, er der intet at gøre. Den stjernetegn cirkel er modsat hinanden, så den stærke tiltrækning, der opstår i begyndelsen af et forhold, følte "omsider har jeg ham / hende fundet." Partnere ser i hinanden de manglende træk og har tendens til at forbinde. Dette giver mening: foreneligheden af Skytten og Tvillingerne - er først og fremmest en komplementaritet. Begge tegn er unge sjæle og besidder en spørgende sind - de aldrig træt af hinandens selskab. Men de er i akut behov for frihed, men på lidt forskellige måder, så det er vigtigt at forstå, at evnen til at en eller anden måde være alene med ham - grundlaget for forbindelserne. Hvis en af dem føler, at hans frihed for fordomme, - at starte en krig. Og partneren måske ikke engang klar over, at på nogen måde krænker personlige rum. Det er bedst at angive dette punkt en gang: der har brug for at læse bøger på fredag alene, og som har brug for til en gang om måneden for at rejse til landet uden en mage. Så alle vil være godt.

seksuel kompatibilitet

Begge partnere en livlig fantasi og et udvalg af erotiske fantasier, at de er klar til at være glade for at oversætte. Om nogen nød kan ikke være tale - det er ikke tegn. Det eneste, der dårligt kan påvirke forholdet, det er en overflod af indtryk: begge nødt til at forstå, at nogle gange konservatisme - det bedste valg. For en ændring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.