Intellektuelle udviklingAstrologi

Constellation Ursa Minor - udsmykning af den nordlige himmel

Constellation Ursa Minor indeholder kun femogtyve stjerner, der kan ses med det blotte øje. Det er ikke et særligt lyse galakser eller stjernetåger, og det indeholder ingen klynger. Det vigtigste element i den konstellation Ursa Minor er ikke eksistensen af sådanne ting, men at det let kan ses på ethvert tidspunkt af året.

I astrologien, Sumererne, assyrere og babylonierne, blev det kaldt den "lysarmaturer Vægten Anu", eller "himmelske skalaer." I den græske mytologi, Ursa Minor - en konstellation forbundet med nymfen Callisto. Ifølge den græske videnskabsmand Ptolemæus, hans stjerne på sit "effekt" som Venus og til en vis grad Saturn.

Apropos de græske myter, for ikke at nævne forholdet mellem det himmelske element, som den konstellation Ursa Minor, og legenden om fødslen af guden Zeus. Jorden Goddess Gaia for at redde sin søn fra sin far Kronos, der åd sine egne børn, tog lidt af Zeus på Mount Ida. Der, i en hellig hule, har Gaia forlod ham i pleje af nymfer og Melissa cynosura. I taknemmelighed for dette, bliver den Højeste Gud og Olympians, Thunder Melissa løftet ind i himlen som Karlsvognen, og cynosura - som en Minor. På oldgræsk kort Ursa Minor og kaldte cynosura.

Constellation Ursa Minor er relateret til dets "storebror" - Store Bjørn. De er kendt for interessante stjernernes tal (såkaldte spande). Det Big og Small Dipper fordums anvendes i navigation. I de sydlige breddegrader på Nordpolen "vippes" ganske kraftigt. Derfor vil Nordstjernen, som markerer spidsen af halen af Ursa Minor, er meget lav, lige i nærheden af horisonten.

På den fremragende mosaik af en sådan himmelsk mirakel, da den konstellation Ursa Minor, er domineret af nogle få klare stjerner - Beta Ursae minoris (også kendt som beta Dipper), som er synlig i højre side, og Nordstjernen til venstre, på spidsen af håndtaget af Lille Dipper peger på nordpolen.

Et andet interessant attraktion kan kaldes asterism Lille Bøjle. Det er lidt af en lille kopi af en anden asterism kaldet simpelthen Bøjle (placeret i stjernebilledet Vulpecula). En anden asterism denne konstellation kan kaldes diamantring. Stjerner danner noget som en ring rundt om Nordstjernen.

Den konstellation Ursa Minor og dens tågen er placeret i en afstand på flere hundrede lysår til vores planet Jorden. Den samme afstand - og til Nordstjernen nordpolen af verden. Tynde skyer af gas og støv er belyst på en gang alle de stjerner i vores galakse, og ikke til nogen særlige individuelle stjerner.

Denne konstellation er forholdsvis lille, har det ingen udledning af enorme stjernetåger, eller mørke skyer støv, da denne konstellation er beliggende i udkanten af Mælkevejen, væk fra de fleste andre. ikke desto mindre trænge meget tynd vualepodobnye gas og støv klynger og tåger. Se dem meget hårdt, og få kvalitet billede af himlen med billedet af disse klynger, desværre, er det næsten umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.