Intellektuelle udviklingAstrologi

Gemini mand: kompatibilitet med andre tegn

Man-Gemini - det er den person, der aldrig kedeligt. Han syntes at være oplyst indefra. Men hans problemer kan gættes kun ved sort humor, der glider ind i dens permanente vittigheder. Forholdet og kærlighed denne fyr havet, men ingen af dem vil sandsynligvis ikke udvikle sig til et venskab. Kommunikation - hans element. Han syntes at være sat op til møder og forhandlinger. Og når de er fraværende, kommunikation sult så stærk, at tvillingerne kan gøre enhver metode til at berolige ham. Den indre verden og hans følelser er lukket fra alle. På spørgsmål vedrørende privatlivets fred, til gengæld får du en masse vittigheder. Dette er manden Gemini. Dens kompatibilitet vil være komplet med kun én partner, der gav ham et behageligt kommunikation og helt give sig selv til sine følelser. Nå, nu, i rækkefølge: med hvem han vil være glad, og med hvem det er bedre ikke at mødes på alle?

Vædderen

Tvillingerne virkelig uforudsigelig mand. Dens kompatibilitet med Vædderen en kvindelig, måske fordi, og betragtes som ideel, at det opfylder alle sine krav. De er altid sjovt og interessant for hinanden, er der altid noget at chatte lange vinteraftener. Begge elsker at joke og argumentere over bagateller. Men denne forening er ikke nok brand. Det kan godt give børn ikke blot vil behage mandens tvilling, men også for at styrke alliancen. Vædderen og Tvillingerne er lige ikke kan lide det liv og den monotoni, men bliver nødt til at leve med dem. Efter alt det rod i huset, de ikke kan lide.

Taurus

Denne alliance vil være meget vanskeligt. Han - ligesom vævet af gnister og lys, og hun - meget rolig. Aldrig tolerere begrænsninger i Gemini mand. Kompatibilitet med Taurus så komplekse, at det er meget hjemlig, ikke kan lide støjende virksomheder. Men hendes hus - altid en fuld kop. Og så ligesom tvillinger.

Tvillingerne

Parret vil aldrig kede sig. Både mobil som kviksølv, de er altid travlt med noget. Men dette er hvad der kan forårsage et brud. Efter at gøre deres egen virksomhed, de bevæger sig væk fra hinanden. Styrke alliancen kan en fælles sag, som ville være de to blev forlovet med alle deres iboende livlighed og entusiasme.

kræft

Hvis disse to mødes, er det muligt at observere et interessant billede: Det er næsten altid alvorlig og lukket, og han var munter og rastløs, sådan er hans Zodiac. Gemini mand er i stand til at gøre livet interessant og usædvanlig kræft, tvinger hende ud af hendes shell evig. Alle problemerne med kvindelige tvillinger kan løse legende og med humor.

Leo

Denne alliance er den mest succesfulde. Efter alt, han lo løser så mange problemer, ser det ud til, deres vil ikke være mere. Men det er ved at blive et stort problem, fordi forholdet også kan forblive på niveauet af vittigheder og ikke mere. Men hvis de har en fælles aktivitet, vil kommunikationen vokse til noget mere. De vil være i stand til at finde fælles fodslag og åben. Kun Leo skal huske de vigtigste ting: i hvert fald er det ikke nødvendigt at begrænse kommunikation med pårørende Gemini. De er for mænd - hellig.

Jomfruen

Denne alliance kan næppe kaldes smuk. Virgin mangler klart ild og lidenskab, men det brænder som en flamme og er altid på udkig efter det samme. Og hvor man kan finde - hjemme eller på siden - det er ukendt. Det er Gemini mand. Dens kompatibilitet er kun muligt med en inderlig og lidenskabelig natur, der er i stand til at antænde og, endnu vigtigere, at støtte ilden.

Vægten

Disse to er perfekte for hinanden. Efter alt, han - en kender af skønhed og intelligens. Åh, det to-mand! Dens kompatibilitet i denne henseende med en kvindelig Vægten og derfor for at være den mest komplette. Han betaget af hendes skønhed og siger, at han har fundet sit ideal. Hun, til gengæld har det på samme måde. Union de kan holde i mange år.

Scorpio

Denne alliance hviler kun på grund af køn. findes ikke andre kontaktpunkter.

Skytten

Ægteskabet af dette par kan være ganske vellykket. Men det kræver en masse nye oplevelser. Og jo mere der er, jo mere interessant være forholdet.

Stenbukken

Med denne kvinde vil Gemini føles som en lille barn. Det vil altid være altoverskyggende. Men det hjælper ikke at slippe af med vrede og misforståelser i ægteskabet.

Vandmanden

Med det, vil han være glad. den samlede masse af dette par forbinder. Men en sten af påstand, at overvinde hvilket er usandsynligt at lykkes, ville det være polygami. Elsker af Gemini smertefuldt slag mod ego Vandmanden og permanent ødelægge denne vidunderlige forening.

fisk

Med denne dame Union næsten umuligt. De har intet til fælles med undtagelse af køn. Men for at være en stor elsker og en vidunderlig ægtepar - det er ikke det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.